Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας εχω τους δυο φορητους υπολογιστες HP Pavilion που βλεπεται κατω στην υπογραφη μου. Ειναι νεοι αφου πριν απο ενα χρονο τους αγορασα βλεπετε και τις ημερομηνιες επισης αγορας απο κατω.

1) Το προβλημα ειναι οτι το καλοκαιρι υπερθερμενονταν παραπανω του κανονικου τωρα τρεχω ενα προγραμμα το Core Temp και βλεπω τις θερμοκρασιες και ειναι ως το 40% και πεφτουν κατω 29 με 40 δηλαδη καπου εκει.

2) Επισης το δευτερο λαπτοπ το Hp Pavilion 15 Touchsmart το καλοκαιρι εκανα εγγραφη με την USB Tv turner μου με αυτην εδω: USB DVB-T SWEEX MM020 white οπου εχω παρατηρηση οτι οταν εβαζα το χερι μου πανω του στην δεξια και αριστερα γονια εκει που ειναι το ποντικι στο κεντρο δηλαδη ειδα οτι υπεθερμενοτανε ειπα οκ φυσικο ειναι αφου εχω πανω το usb dvb-t εφαιγε και το δωματιο που ειμουν γιατι ηταν με ξυλα κανουμενο. Μετα το φερνω στο δωματιο μου παλι το ιδιο εε λεω οχι δεν παει αλλο κατι δεν παει καλα. 

3) Το HP Pavi 17 το πρωτο λαπτοπ που εχω στην υπογραφη μου αυτο το προβλημα του ειναι οτι οπως ηταν αναμενω αρχισε να εμφανιζει αυξημενη φωτηνοτητα εικονιδιων και χρωματων (που δεν ηταν κανονικη νορμαλ χρωματα δηλαδη και φωτηνοτητα) τι μπορω να κανω γι αυτο ;

4) Επισης το ιδιο λαπτοπ μια δυο μερες οπως ειμουν στην επιφανεια εργασιας αρχισε να εμφανιζει μπλε πορτοκαλιες γραμμες κλπ μετα σε κλασματα δευτερολεπτων εκανε επανεπικκινηση και μου εμφανισε ενα προβλημα στα Microsoft Windows λεω τι στο διαολο συμβενει ; Μηπως προσπαθησε να τρεξει καποιο αρχειο inf και μπερδεστηκαν οι οδηγοι και εκανε επαννεκινηση ;

5) Επισης ενα αλλο θεμα το οποιο εχω ειναι με τις μπαταριες που οπως τα εχω αναμενα ξανφικα καθετε η μπαταρια και σβηνουν δεν εμφανιζουν τιποτα στην οθονη μπορει να λεει 2 ωρες και να καθετει η μπαταρια και να αναβει το λαμπακι της μπαταριας στο πλευρο ασπρο να αναβοσβηνει. τι να κανω με αυτα τα προβληματα ρε παιδια ειναι ανησυτικα γιατι τα hp pavilion να ειναι ετσι ;

Ευχομαι να μην σας κουρασα και σας ευχαριστω για τον χρονο σας και την πολυτιμη βοηθεια σας.

Δημοσ.

Για αρχη αυτο που χρειαζεται να κανεις ειναι να ανοιξεις τα λαπτοπ, να τα καθαρισεις απο σκονες και να αλλαξεις την παστα στον επεξεργαστη του καθ'ενος. Επισης προσπαθησε να διαχωρισεις τα προβληματα σε παραγραφους τουλαχιστον διοτι ειναι οντως πολυ κουραστικο για τον αναγνωστη.

• Like 2
Δημοσ.

Για αρχη αυτο που χρειαζεται να κανεις ειναι να ανοιξεις τα λαπτοπ, να τα καθαρισεις απο σκονες και να αλλαξεις την παστα στον επεξεργαστη του καθ'ενος. Επισης προσπαθησε να διαχωρισεις τα προβληματα σε παραγραφους τουλαχιστον διοτι ειναι οντως πολυ κουραστικο για τον αναγνωστη.

Εχουν ακομα ενα χρονο εγκυηση και δεν πιστευω πως θα μπορω να τα ανοιξω μονος μου τουχαλιστον για να αλλαξω παστα στον επεξεργαστη. Κατι αλλο ; εννοειται οτι θα τα καθαρισω απο σκονες. Με τα αλλα προβληματα τωρα που τα αριθμισα καμια λυση εχουμε ;

Δημοσ.

Αφούν εχουν εγγύηση δεν κανεις τιποτα εσυ το πας και τους λές να στο κάνουν αλλα πάντα αν παρουσιάζει πρόβλημα το laptop , οι θερμοκρασίες που ανέφερες πάντως δεν ειναι κατι τρομερό τώρα απο την αλλη αυτο με την αυξημένη φωτεινότητα και τα χρώματα χρήζει προσοχής και καλύτερα να τους το πας

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια τελικα καλα λενε οτι οι φορητοι υπολογιστες HP Pavilion οι μητρικες τους πλακετες δηλαδη δεν ειναι καλες οπως των αλλων εταιριων ή καλα λενε οτι οι AMD επεξεργαστες και καρτες γραφικων δεν ειναι καλες οπως ειναι οι Intel ανεξερετος σε τι μοντελο φορητου υπολογιστη φορανε ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...