psychogamer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 τι ακριβως χρειαζομαι για να κανω bonding line μεσα στο σπιτι εχω δυο γραμμες εχω ενα ρουτερ: μπορω με καποιον τροπο να το κανω και αν ναι τι ακριβως χρειαζομαι ,,,, και αν οχι τι ακριβως θα χρειαστω ευχαριστω
charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αρχικά, για κάποιο λόγο η φώτο σου δεν μου εμφανίζεται!Οι δύο γραμμές είναι DSL??Ποιό μοντέλο είναι το router σου?
psychogamer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 το ρουτερ μου ειναι το 300mbs wireless N adsl2+ modem router ναι dsl ειναι βρηκα οτι υποστηριζει channel bonding αλλα δεν ξερω ακριβως πως να το κανω
charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 παίζει αλλά υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις... γράψε το ακριβές μοντέλο του!
psychogamer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 το εχω γραψει το μοντελο παραπανω ADSL Firmware Version : FwVer:3.20.17.0_TC3087 HwVer:T14.F7_11.2 Line State : Showtime Modulation : ADSL2 PLUS Annex Mode : ANNEX_A
charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αν εννοείς την εικόνα... δεν μου εμφανίζεται... γι αυτο ρώτησα!
psychogamer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 τον τυπο του μοντελου τον εχω βαλει παραπανω ,,,,, τον τροπο ωστε να κανω bonding lines δε ξερω χρεαιζετε να εχω και καποια αδεια απο παροχο ??
psychogamer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 πειρα τηλεφωνο την fortnet και μου ειπαν οτι δεν γινετε κατι τετοιο bonding line για να αυξησω την ταχυτητα μου αν εχει καποιος ενα βιντεο η οτιδηποτε σαν οδηγο να μου δωσει θα το εκτιμουσα πολυ ευχαριστω
charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Όταν λες δύο γραμμές σημαίνει ότι έχεις και δύο διαφορετικές πρίζες τηλεφώνου... (αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι καθαρά θέμα ISP) δηλαδή θα πρέπει να ξεκινάνε δύο καλώδια που θα κουμπώνουν στο router σε δύο διαφορετικές υποδοχές rj11... δεν μπορούν και τα δύο να μπουν σε ένα rj11, εκτός αν υπάρχει δυνατότητα εντοπισμου γραμμης που να μπορεις να κάνεις ξεχωριστες ρυθμίσεις για κάθε γραμμη.... Τσέκαρε αν έχει το router σου απο πίσω 2 x RJ11!
jkoukos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 @psychogamer, ρωτάς κάτι αλλά δεν έχει δώσει καμιά πληροφορία για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλεις. Το να λες ότι έχεις ένα αυτοκίνητο με κινητήρα 2000cc, δεν μας λέει κάτι για την μάρκα και το ακριβές μοντέλο. Αναφέρεις για bonding 2 διαφορετικών πραγμάτων, ασύμβατα μεταξύ τους. Την πρώτη φορά ότι έχεις 2 γραμμές στον ίδιο χώρο, άρα καταλαβαίνουμε ότι έχεις 2 συνδέσεις xDSL όχι απαραίτητα στον ίδιο πάροχο. Θέλεις λοιπόν να ενώσεις τις 2 αυτές συνδέσεις. Την δεύτερη φορά αναφέρεις για Channel Bonding που αυτό έχει να κάνει μόνο με την αύξηση ταχύτητας στο ασύρματοι δίκτυο και όχι των συνδέσεων xDSL. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και ποιες ακριβώς συσκευές modem/router έχεις (ΖΤΕ, D-Link κλπ);
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτο που θα καταφέρεις θα ειναι να μοιράζεις το routing, δηλαδη τα μισα να πηγαίνουν απο το ενα και τα μισα απο το αλλο, να διπλασιάσεις ή να αυξήσεις την ταχυτητα δεν ειναι δυνατόν,
jkoukos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Κάτσε πρώτα να μας πει τι εννοεί, διότι όσο διαβάζω το πρώτο μήνυμα και σε σχέση με τα υπόλοιπα που γράφει, τόσο καταλαβαίνω ότι τελικά αναφέρεται σε αύξηση του ασύρματου δικτύου και όχι ένωση 2 διαφορετικών xDSL συνδέσεων.
charilaos88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 εγω θα επιμεινω λιγάκι ακόμα! Πρεπει να μας πει το ακριβες μοντελο! οπως αναφερθηκε αλλο το channel bonding και αλλο to "bonding lines" που αναφερει ο psychogamer!και τα δύο γίνονται!!! στην συνενωση γραμμών ο χρήστης έχει την ψευδαίσθηση αυξημενου bandwidth... στην πραγματικοτητα δεν ισχυει!!! το έχω κανει στο παρελθον με τρεις γραμμες αλλα για κατανεμημενο συστημα (εκει έχει νοημα η συνενωση)... σε οικιακο δικτυο δεν ξερω πως μπορει να "καστει"! το ρουτερ μου ειναι το 300mbs wireless N adsl2+ modem router αυτό δεν είναι το ακριβες μοντελο.... το εχω γραψει το μοντελο παραπανω ADSL Firmware Version :FwVer:3.20.17.0_TC3087 HwVer:T14.F7_11.2 Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A ουτε αυτο....το μοντελο είναι π.χ. tp-link TD-VG3631
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα