charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αρχικά, sorry αν είναι εκτός θέματος, αλλά δεν ξέρω που να το δημοσιεύσω...Έπειτα ενδιαφέρομαι να εγκαταστήσω ένα call center μικρό για μια μικρή επιχείρηση.Αυτή τη στιγμή έχω δύο γραμμές που η μία λειτουργεί ως τηλέφωνο και η άλλη ως τηλέφωνο-φαξ (σε δύο διαφορετικούς αριθμούς).Θέλω να εγκαταστήσω ένα τηλ. κέντρο ώστε να παίρνει τις δύο αυτές γραμμές και να βγάζει 5 εσωτερικά και 1 φαξ.Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε ιδέα για καμιά μάρκα/μοντέλο καλό και τσεκαρισμένο και αν γνωρίζει κάποιος καμία εταιρία που να αναλαμβάνει τέτοιες εγκαταστάσεις γιατί με ενδιαφέρει και το aftersale technical support...
cger Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι, αυτό που θέλεις γίνεται, απλώς θα μπορούν να δεχτουν κλήσεις ή να κάνουν κήσεις μέχρι 2 εσωτερικά. Μπορείς να πάρεις ένα μικρό τηλ. κέντρο με pstn εισόδους που πιθανώς είναι οι γραμμές που διαθέτεις. Απο εκεί και πέρα τα 5 εσωτερικά μπορείς να τα πάρεις είτε με αναλογική είτε με ψηφιακή κάρτα που θα βάλεις στο κέντρο. Το fax μπορείς να το δώσεις σε αναλογικό αλλά το κέντρο πρέπει να καταλαβαίνει τόνο fax για να το στέλνει στο εσωτερικό (fax).
charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Οτι γίνεται το ξέρω... Γνωρίζω ότι μπορουν να γίνουν πολλοι συνδυασμοι και διαφορετικα routings απλα ρωταώ αν ξέρει κανεις καμιά εταιρία εγκατάστασης γιατι με ενδιαφέρει να περαστούν κάποιες γραμμές και να έχω τεχνική υποστηριξη! Και φυσικά αν γνωρίζει κανείς κανενα αξιόπιστο μοντέλο!
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μια πολυ καλή εταιρεία με τλφ κέντρα ειναι panasonic Μίλησε μαζι τους http://www.intertech.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα