Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους... ωραία τα φορμάτ αλλά χρονοβόρα τα update!

Υπάρχουν προγράμματα που δημιουργείς το δικό σου dvd με τα windows αλλά δε τα έχω δουλέψει ποτέ!

Με λίγα λόγια και απλα, πως μπορώ να φτιάξω ένα dvd με όλες τις εκδώσεις των windows στα ελληνικά (τα έχω σε dvd και με SP1) αλλά να έχει και όλα τα updates που βγήκαν μέχρι τώρα?

Με είπαν πιο παλιά για ένα πρόγραμμα που διαλέγεις έκδοση, updates, sp1 αν θέλεις και άλλα πράγματα όπως π.χ. προ εγκατεστημένα προγράμματα! αλλά δε θυμάμαι πως το λένε!

Δημοσ.

http://www.winreducer.net/winreducer-70.html

Ειδα sp1 οποτε εχεις τα 7. Παρα πολυ μεγαλη προσοχη ομως στο τι θα αφαιρεσεις (αν αφαιρεσεις). Βγαζεις features βαζεις updates κανεις οτι θες. Και παλι προσοχη. Επισης με το που τελειωσεις, πρωτα παντα κανεις δοκιμη σε εικονικη μηχανη να δεις οτι ολα λειτουργουν ενταξει και αν δεις οτι ολα ειναι κομπλε, κανεις κανονικη εγκατασταση στο μηχανημα που θες.

Δημοσ.

Ναι τα 7 θέλω να βάλω! δλδ θα βάλω το iso στο πρόγραμμα και από εκεί θα μου δώσει επιλογές ώστε να μου κατεβάσει και να μου βάλει όλα τα update μέσα στο iso? ή και προγράμματα προεγκατεστημένα?

Δημοσ.

Προσωπικα για τα 7 δεν το εχω δοκιμασει, αλλα από την ιδια εταιρεια δοκιμασα αυτό που είναι για τα 8.1. Ναι, φορτώνεις το iso και καπου εχει επιλογή που κατεβαζει όλα τα απαραίτητα updates και μετα τα κανεις εφαρμογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...