jkoukos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν κατάλαβα το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να μπεις στο μενού να το ρυθμίσεις, ή μπαίνεις το ρυθμίζεις και δεν έχεις σύνδεση;
fan1s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν κατάλαβα το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να μπεις στο μενού να το ρυθμίσεις, ή μπαίνεις το ρυθμίζεις και δεν έχεις σύνδεση; Δεν έχω καθόλου πρόσβαση στο μενού πληκτρολογόντας την ΙΡ δεν μου βγάζει το κουτάκι που πρέπει να βάλω admin admin για να με πάει στο μενού εγκατάστασης
jkoukos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 To 7210 έχει διεύθυνση 192.168.0.254 και για να έχεις πρόσβαση σε αυτό για το ρυθμίσεις, θα πρέπει την πρώτη φορά να το συνδέσεις απευθείας ενσύρματα με έναν και μόνο υπολογιστή. Η διεύθυνση του υπολογιστή θα πρέπει να οριστεί χειροκίνητα, μια σταθερή στο ίδιο εύρος με το 7210 π.χ. 192.168.0.10.
fan1s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ γ τ πολυτιμες γνωσεις , εκανα αυτα που μ εγραψες κ δν ειχα κανενα θεμα
fan1s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Χτες το μεσημέρι το εγκατέστησαόλα πήγαν περήφημα , σε απόσταση 1,5χλμεπιανα 3 γραμμμές με το grid που καταλήγει σε usbπάνω στη ταράτσα , μέσα στο δωμάτιο μια γραμμήέτσι λέω να βάλω ακόμα μία κεραία και να βάλω κένα acces point ωστε το σπίτι να έχει παντού δικό του wifiυπάρχει κάποιο που προτείνετε
jkoukos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν κατάλαβα γιατί να βάλεις μια ακόμη κεραία; Επίσης τι εννοείς με την μία γραμμή που λαμβάνεις μέσα στο σπίτι; Για ασύρματη και ενσύρματη αναμετάδοση σου κάνει οποιοδήποτε ασύρματο router ακόμη και κάποιο εφεδρικό modem/router που σου έχει ξεμείνει από κάποιον πάροχο.
fan1s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 θα βάλω μια ακόμα κεραία για να αξιοποιήσω όλο το σήμα που το λαμβάνω ακέραια στην ταράτσα ενώ στον όροφο που εκεί θέλω να πάει το δίκτυο έχω μια , δυο γραμμές στο λαπτοπεπιπλέον θέλω να δημιουργήσω και wifi σε όλο το σπίτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα