mastoras007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Εχω στην αποθήκη ένα ups το οποίο δέν ξέρω άν λειτουργεί και πώς.. Ποα η χρήση του? Πως μπορώ να δώ άν δουλευει?
charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Χοντρικά, ένα κοινό ups αποθηκεύει ρεύμα/ενέργεια που τροφοδοτείται από το δημόσιο δίκτυο (πρίζα ρεύματος) και σε περίπτωση διακοπής ή αστάθειας ρεύματος τροφοδοτεί το συνδεδεμένο μηχάνημα με σταθερής έντασης ρεύμα, για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε το μηχάνημα να κλείσει ομαλά κάτω από τον έλεγχο του χειριστή, κι όχι απρόσμενα με πιθανές απώλειες και ζημιές από τη διαφορά τάσης.Από εκεί και πέρα, τσέκαρε και πες μας το μοντέλο του.Γενικά, η ορθή χρήση ups θέλει υπομονή και προσοχή, ειδικά αν έχει να λειτουργήσει πολύ καιρό!
mastoras007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτό είναι το μοντέλο. http://www.plaisio.gr/ProductManuals/945064.pdf Ειναι στήν αποθήκη για τουλάχιστον 1,5 χρόνο.. Το σύνδεσα στην πρίζα και μετά συνδεσα πάνω του ένα ψυγείο ούτε λαμπάκια ανάβανε ούτε το ψυγείο δούλεψε.. οπότε δέν δουέυει.. να παραγείλω μπαταρίες η να πάρω καινούριο? Θέλω να το συνδέσω σε ένα server γιατί κάνα 2 φορες έτυχε να γίνει απότομη διακοπή και μου χάλασε ένασ σκληρός..
charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το συνέδεσες με το ρεύμα μόνο, το άνοιξες και δε δούλεψε??
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το μοντέλο. http://www.plaisio.gr/ProductManuals/945064.pdf Ειναι στήν αποθήκη για τουλάχιστον 1,5 χρόνο.. Το σύνδεσα στην πρίζα και μετά συνδεσα πάνω του ένα ψυγείο ούτε λαμπάκια ανάβανε ούτε το ψυγείο δούλεψε.. οπότε δέν δουέυει.. να παραγείλω μπαταρίες η να πάρω καινούριο? Θέλω να το συνδέσω σε ένα server γιατί κάνα 2 φορες έτυχε να γίνει απότομη διακοπή και μου χάλασε ένασ σκληρός.. φίλε μου είπαμε UPS είναι όχι γεννήτρια. Εκτός από αυτό όμως, συνήθως χαλάνε οι μπαταρίες και ειδικά μετά από τόσο καιρό παρατημένο (και αν το είχες ήδη και δούλευε κάμποσο καιρό κιόλας...) Μπορείς να μετρήσεις τις μπαταρίες για να δεις αν όντως είναι χαλασμένες, αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχεις τόσες γνώσεις και για την δική σου ασφάλεια καλό θα είναι να το δώσεις σε κάποιον που ξέρει. Σε γενικές γραμμές πάντως μπορεί λόγω χαλασμένων μπαταριών να μην ξεκινάει καν ακόμα και αν το βάλεις στην πρίζα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από .::NikoS::. 1
charilaos88 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον nikos!! Θέλει μεγαλη προσοχη!!!
mastoras007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Στο manual λεει να το βάλω να φωρτίσει για 8 ωρες για να αναψουν τα λαμπακια του.. Το συνδεσα στο ρευμα,και δεν δουλεψε,πάτησα και το διακόπτη και τίποτα,σύνδεσα και ένα ψυγειο επάνω να δώ αν βγαζει ρέυμα αλλά πάλι τίποτα. Οπότε θα δούμε το βράδυ.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αρχικα πριν το βάλεις στην πριζα θελει άνοιγμα βγάλσιμο οι μπαταρίες μέτρημα αν δουλεύει νεες μπαταρίες και μονο τοτε ειναι έτοιμο για χρήση
veteranos123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Στο manual λεει να το βάλω να φωρτίσει για 8 ωρες για να αναψουν τα λαμπακια του.. Το συνδεσα στο ρευμα,και δεν δουλεψε,πάτησα και το διακόπτη και τίποτα,σύνδεσα και ένα ψυγειο επάνω να δώ αν βγαζει ρέυμα αλλά πάλι τίποτα. Οπότε θα δούμε το βράδυ. Αυτά τα ups κατά 80% δεν κάνουν για ψυγεία. Επίσης αναφέρεις ότι το είχες σε αχρησία 1,5 χρόνο τότε οι μπαταρίες θα έχουν χαλάσει.
mastoras007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι παιδια το έχω 7 ώρες στο ρεύμα και δέν ανάβει κανένα λαμάκι πρέπει να είναι χαλασμενες οι μπαταρίες του.. 1,5 χρόνο τουλάχιστον είναι στην αποθήκη μπορεί και 2 θα ψάξω μπαταρίες.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Προσεχε μην σκάσει η μπαταρια γιατι θα φυγετε ολοι απο το σπιτι μια και καλή
dobro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ειναι σχεδόν βεβαιο πως θα εχoυν χαλασει εντελως λογω sulfation -συμβαινει όταν μεινουν [αδειες] μεγαλο χρονικο διαστημα. ψαξε για καινουργιες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα