cubatoni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ΥΠΑΡΧΕΙ κανενας που ξερει απο Apple ? και μενει στην ξανθη ? εχω εναν Imac 20" με intel core 2 duo 2,16 ghz και 3 ραμ εχει πανω snow leopard 10.6.8 και windows XP μου τον εκανε δωρο ο αδερφος μου απο Γερμανια και χρειαζομε καποιον να ξερει και να μου τον κανει ελληνικο μενου και να αλλαξω τα ΧP με τα WIN7 γιαυτο καλα θα ηταν να ειναι απο Ξανθη ??? φιλικα Αντωνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ελληνικό μενού: System Preferences -> Language & Text -> πιάσε με το ποντίκι τη λέξη "Ελληνικά" και βάλε την στην κορυφή της λίστας (αν δεν υπάρχει στη λίστα, πάτησε το Edit List... και βρες την). Μετά κάνε επανεκκίνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cubatoni Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το έκανα αλλά δεν αλλάζει όλο το σύστημα σε ελληνικά απλώς μπορώ και γράφω πλέον στ ελληνικά. Πιο πολύ με ενδιεφερει πως θα αλλάξω τα windows XP σε windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caasi70 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πιο πολύ με ενδιεφερει πως θα αλλάξω τα windows XP σε windows 7 1. Βρίσκεις bootable CD win7 2. Πας στα Applications->Utilities->Bootcamp assistant Δες αναλυτικά και με εικόνες: http://support2.microsoft.com/kb/2647609 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Όχι expert αλλά μία άλφα βοήθεια μπορώ να τη παρέχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα