Sakel27 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ποιο από τα 2 είναι καλύτερο; Για το pc ενδιαφέρομαι όχι για κονσόλα...
Demon Lord Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως είχα μείνει ευχαριστημένος από το fifa 14 οπότε αν ίδιο και καλύτερο το fifa 15 το συστήνω. Δεν τα έχω δοκιμάσει πάντως.
Prospector8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Τι συμπερασματα μπορεις να βγάλεις απο ερώτηση τύπου: Ποια είναι η καλύτερη ομαδα, ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός?... Κατεβασε τα demo και απο τα 2 παιχνίδια, και κρίνε και αγόρασε, εσυ προσωπικά όποιο σου αρεσε περισσότερο.. 1
Federacion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Έλα μου όμως που η κοναμι δεν έβγαλε ντεμο για το PC... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Demon Lord Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει και ο «θείος». Του ζητάς και τα δύο, τα δοκιμάζεις και όποιο δε σου αρέσει το πετάς
panos2171 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Aπό τη στιγμή που το θες για pc όπως σου παν παραπάνω τα παίρνεις απ το θείο και τα δοκιμάζεις. Τα τελευταία pro πάντως είχαν κάνει κοιλιά εν αντιθέσει με το fifa. Για το 15 όμως ακούγονται καλά λόγια.
Karellen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Θα ελεγα αν θες ονλαιν μεινε στο φιφα14...το φιφα15 ειναι μια απο τα ιδια. RUN AND GUN...φλιπερακι με γρηγορο ρυθμο...κλασσικο φιφα δλδ... Εγω ηλπιζα απο την ΕΑ να κανει σημαντικες αλλαγες στον ρυθμο...ματαια ομως..το ντεμο του φιφα 15 με ψαρωσε αλλα.... Περιμενε και το ντεμο του προ (για πισι μιλαω παντα)....η Κοναμι μας χρωσταει ενα playable pro14 (που φαινεται να ειναι αυτο το προ15) ΚΑΙ ενα καλο ονλαιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα