aposporis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Η τηλεόραση σαν τηλεόραση τι λέει; Δε μπόρεσα να βρω πληροφορίες ή review online. 1
germants Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 εχει media player? Ξερει κανεις. Εξωτερικους υποτιτλους και hd movies αν υποστηριζει Από προσωπική εμπειρία θα μιλήσω... media player έχει, hd movies παίζει αλλά υπότιτλους ΟΧΙ
chrisss_20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 <p>Ούτε καν αγγλικούς;</p> Εγω πάλι που έχω toshiba 32αρα μια χαρα τους παίζει τους υπότιτλους.. Το μόνο που πρέπει να κανεις ειναι να τους ανοίξεις με σημειωματάριο, μετα αποθηκευςη Ως και να αλλάξεις την κωδικοποίηση απο ANSI σε UNICODE (νομίζω) κ μετα αποθήκευση. Sent from my iPhone using Insomnia 1
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πολυ καλη τιμη,αλλα αν δεν την δεις απο κοντα ειναι ρισκο.
foxgre Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικα εψαχνα μια τηλεοραση σχετικα μεγαλη και οικονομικη και αμεσα γιατι ο μπεμπης νομιζει οτι η τωρινη μου τηλεοραση ειναι touchscreen και τη τρελλανε στα κοπανιδια, με αποτελεσμα να τα φτυσει. Καταραμενο Ipad... Οποτε ηθελα ενα αντικαταστατη γρηγορα και φτηνα. Πηγα και την ειδα απο κοντα και την εκλεισα αμεσως.Για τα λεφτα που κανει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (και παρεπιμπτοντως προτιμησα τη προσφορα στα 459 με 5 χρονια εγγυηση.) Γενικα: Εχω HTPC οποτε δε τιθεται για μενα θεμα Smart TV , 3D δεν ηθελα Το μονο που με ψιλοχαλασε, θα ηθελα 4 HDMI εχει 3. Επισης στην αρχη μου φανηκε "σκοτεινη" αλλα ειπα στο πωλητη και μου εφερε το control να την ψαχουλεψω.Βαζοντας τη στη λειτουργια Dyamic εμεινα παραπανω απο ικανοποιημενος (δεν ειναι Samsung αλλα δεν κανει και τα ιδια φραγκα). Γνωμη μου πηγαινε δες την, αλλα αμεσα. Κρητη που ειμαι εγω 2η μερα ειχε εξαντληθει απ'όλα τα καταστηματα. Υ.Γ. Τωρα ψαχνω βαση, δε ρισκαρω ξανα πανω σε επιπλο.
aiantas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικα εψαχνα μια τηλεοραση σχετικα μεγαλη και οικονομικη και αμεσα γιατι ο μπεμπης νομιζει οτι η τωρινη μου τηλεοραση ειναι touchscreen και τη τρελλανε στα κοπανιδια, με αποτελεσμα να τα φτυσει. Καταραμενο Ipad... Οποτε ηθελα ενα αντικαταστατη γρηγορα και φτηνα. Πηγα και την ειδα απο κοντα και την εκλεισα αμεσως.Για τα λεφτα που κανει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (και παρεπιμπτοντως προτιμησα τη προσφορα στα 459 με 5 χρονια εγγυηση.) Γενικα: Εχω HTPC οποτε δε τιθεται για μενα θεμα Smart TV , 3D δεν ηθελα Το μονο που με ψιλοχαλασε, θα ηθελα 4 HDMI εχει 3. Επισης στην αρχη μου φανηκε "σκοτεινη" αλλα ειπα στο πωλητη και μου εφερε το control να την ψαχουλεψω.Βαζοντας τη στη λειτουργια Dyamic εμεινα παραπανω απο ικανοποιημενος (δεν ειναι Samsung αλλα δεν κανει και τα ιδια φραγκα). Γνωμη μου πηγαινε δες την, αλλα αμεσα. Κρητη που ειμαι εγω 2η μερα ειχε εξαντληθει απ'όλα τα καταστηματα. Υ.Γ. Τωρα ψαχνω βαση, δε ρισκαρω ξανα πανω σε επιπλο. Στη θέση σου δε θα άφηνα την τηλεόραση να παίζει σε Dynamic mode...
giorginho Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 E προφανως οταν την δει στο σπιτι/δωματιο θα αλλαξει "mode"... Στο καταστημα ειναι ευκολο να βγουν λαθος/αναποδα συμπερασματα.
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Στη θέση σου δε θα άφηνα την τηλεόραση να παίζει σε Dynamic mode... Τι μπορεί να πάθει?
proklos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Τι μπορεί να πάθει? Προσωπικά έχω τηλεοραση samsung απο το 2007, παίζει μόνιμα και πολλές ώρες την ημέρα σε dynamic mode (τώρα πλέον με την βοήθεια ψηφιακού δέκτη) και η εικόνα της είναι όπως της πρώτης μέρας. 1
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά έχω τηλεοραση samsung απο το 2007, παίζει μόνιμα και πολλές ώρες την ημέρα σε dynamic mode (τώρα πλέον με την βοήθεια ψηφιακού δέκτη) και η εικόνα της είναι όπως της πρώτης μέρας. Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, γι'αυτό ρωτάω αν είναι να το αλλάξω! (samsung έχω κι εγώ, 2008 ή 9 την πήρα)
Backpacker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Η προσφορά έληξε..τώρα την έχει στα 459 με 5ετη εγγύηση.
aposporis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Την παράγγειλα στα 399 από το site με παραλαβή από το κατάστημα. Στο κατάστημα μου έκανα προσφορά και μου έδωσαν τη 5ετή εγγύηση στα 55,90, σύνολο 454,90 ! Για το μέγεθός της και τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Φυσικά δε συγκρίνεται με samsung των 600-800 ευρώ αλλά για να αλλάξω την 32 που είχα από το 2009 ήταν ότι έπρεπε!
David20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εχει άθλια αντιπροσωπεία και όχι καλή υποστήριξη.... Επίσης πολλά μοντέλα είχαν σοβαρά εκ γεννετής προβλήματα... Εχω καεί με 46αρα 2500 ευρώ και δεν την ξαναπατάω με Toshiba Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ και ειδικα στο σχολιο 2...εχω καει επισης και νυχτα μερα αποτρεπω κοσμο να μην παιρνουν toshiba. Η toshiba στις τηλεοράσεις θεωρείται από τους καλούς κατασκευαστές (μαζί με samsung, lg πχ) ή είναι μια σκάλα κάτω? Απο τους χειροτερους ειναι zio. Ευχομαι σε οσους την πηρανε να εχουν καλη τυχη και το λεω με φιλικη διαθεση και χωρις καμια δοση ειρωνιας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις