Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας ως φοιτητής σε ιεκ (Θεσσαλονίκη) ψάχνω και εγώ το φθηνό....θέλω μόνο ιντερνετ και δεν θέλω να κάτσω να σπάσω ξένα +++να κολλάει+++κεραίες και όλα τα σχετικά....είδα τη cyta εχει κάπου στα 15 ευρώ και θέλω να ρωτήσω δεν γίνεται με ενα 10ρικο +++κατι ακόμα στα 2-6mbps ???.....επίσης αν πάω π.χ στην cyta θα πληρώσω πάγιο ή κάτι άλλο στον οτε?

Δημοσ.

και απο εμενα δες hol-vodafone... Με βάση τον τίτλο σου θελω να σου διευκρινήσω ότι φοιτητικό δε δικαιούσαι για σπουδες σε ιεκ.

Για 10€ το μήνα δε παίζει να βρεις, αν θυμαμαι καλα το φθηνότερο πακέτο ειναι 15€/μήνα απο την Hol η 17€ απο την forthnet αλλα αυτα αλλαζουν πιο γρήγορα και απο τα updates των android

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ θα ρωτήσω αύριο τι νέο υπάρχει....όσο για το άλλο που είπα με το πάγιο ή κάτι τέτοιο προς τον οτε ??

Δημοσ.

Ψάξου λίγο με βόνταφον, ξέρω δεν είναι και η καλύτερη εταιρία αλλά έχει προσφορές ανάλογα με την περίοδο.

έχει προσφορά συνδυαστικά με hol-vodafone και το δίνει 17 ευρώ την hol

Δημοσ.

Εγώ έχω χρόνια Cyta και ως φοιτητής χωρίς κανένα πρόβλημα και αρκετά οικονομικά φιλε μου.Μπορεις να βρεις με 16 ευρώ το μήνα εώς 4 Mbps

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Cyta παιδιά με 22 ευρώ, 24 ιντερνετ απεριόριστα σταθερά και 300 προς κινητά +++την πρώτη φορά 20 ευρώ τέλη σύνδεσης μόνο σε αυτό το πρόγραμμα με τα 22 ευρώ στα αλλά της προγράμματα είναι 40-50…..αλλα σε σύγκριση με της hol που ήθελε 80 ευρώ τα τέλη σύνδεσης χίλιες φορές καλύτερα +++το κόστος του πακέτου ( αφού μας έδιωξε και η κοπέλα με την vodafone και μας έστειλε στην cyta χαχαχαχα) το κακό είναι ότι όταν φεύγεις από τον οτε και της ‘’πολύτιμες’’ υπηρεσίες του αργούν να έρθουν για να σου κάνουν την σύνδεση περίπου 20 μέρες αλλά αν ήσουν σε αυτούς 3 μέρες το πολύ ….γελοίοι

και απο εμενα δες hol-vodafone... Με βάση τον τίτλο σου θελω να σου διευκρινήσω ότι φοιτητικό δε δικαιούσαι για σπουδες σε ιεκ.

Για 10€ το μήνα δε παίζει να βρεις, αν θυμαμαι καλα το φθηνότερο πακέτο ειναι 15€/μήνα απο την Hol η 17€ απο την forthnet αλλα αυτα αλλαζουν πιο γρήγορα και απο τα updates των android

Στην cyta που πήγα μου έκαναν την προσφορά να μην πλήρωνα τους 4 πρώτους μήνες αλλά όχι στα πακέτα προσφορών στα άλλα τα στάνταρ π.χ σκέτο ιντερνετ ….αλλά ήθελε βεβαιώσει από την σχολή μια υπεύθυνη δήλωση της μάνας που είναι το ενοικιαστήριο πάνω της και γενικά επειδή κουράστηκα με μετακόμιση έβαλα αυτό με τα 22 ευρώ ….ΑΡΑ είμαι φοιτητής με Φ κεφαλαίο και θα βγάλω και πάσο για το αστικό ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...