carrypizza Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα παιδια θα ηθελα βοηθεια απο καποιον να με καθοδηγησει πως να φτιαξω μια εφαρμογη για το android
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτο αποτέλεσμα στο Γούγλη. Τι βοήθεια θέλεις;
carrypizza Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 κοιταξε εχω μια πολυ καλη εμπιορικη ιδεα οποτε δεν θελωω να ειναι κατι προχειρο και αυτη η εφαρμογη εχει σκοπο να χτυπησει μονο μια μεριδα 30000 ατομων απο ελληνικο gaming community και η βοηθεια που θα ηθελα ειναι τι ακριβως χρειαζομαι για να αρχισω πως θα το αρχισω τι θα πρεπει να κανω
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το link που σου έστειλα το διάβασες; Γιατί λέει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις να φτιάχνεις μια εφαρμογή για android. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 το να θες να φτιαξεις μια εμπορικη εφαρμογη με μηδεν εμπειρια στον προγραμματισμο ειναι αισιοδοξο αλλα θα προσγειωθεις ανωμαλα μολις ξεκινησεις..ο προγραμματισμος ειναι πολυ δυσκολος και θελει πολυ διαβασμα και ασκηση (θα τον παρομοιαζα με τα μαθηματικα). το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αγορασεις (ή να κατεβασεις) ενα βιβλιο για προγραμματισμο σε android και να ξεκινησεις να μαθαινεις απο εκει. οσο διαβαζεις τα πρωτα κεφαλαια, μπορεις να θεσεις στον εαυτο σου ενα project το οποιο θα περιλαμβανει ολα οσα μαθαινεις. εγω πχ οταν ξεκινησα πριν χρονια ειχα επιλεξει να κανω ενα προγραμμα backup (το οποιο εσωζε συγκεκριμενα πραγματα, πχ τις επαφες απο το outlook, τα bookmarks απο τον firefox κτλ) το οποιο μπορει να ειναι απο απλο με μια μονο λειτουργια, μεχρι επαγγελματικο με 10δες περιττες επιλογες. στην αρχη εκανε μια απλη αντιγραφη σε εναν φακελο ολα αυτα τα αρχεια των προγραμματων που ανεφερα παραπανω, μετα του προσθεσα μενου με ρυθμισεις, ημερομηνια τελευταιων backup, αυτοματο ζιπάρισμα των αρχειων, αποστολη σε email, κρυπτογραφηση (αρκετα εξειδικευμενο), ξεχωριστο process που ελεγχει ποτε υπαρχει ενα νεο αρχειο απο αυτα τα προγραμματα που δεν εχει γινει backup χωρις να χρειαζεται να τρεχει το προγραμμα και σε ενημερωνει, taskbar/ghost mode, και πλεον ειναι ενα αρκετα επαγγελματικο προγραμμα για δικη μου και μονο χρηση το οποιο θα μπορουσα και να το κανω εμπορικο αν δεν ηταν αποκλειστικα για να σωζει τα αρχεια 6-7 συγκεκριμενων προγραμματων και ακομα και μετα απο τοσα χρονια οταν μαθαινω κατι καινουργιο, του προσθετω νεες επιλογες. (τωρα που περασα στα windows 8 σκεφτομουνα να ασχοληθω με το να το ρυθμισω να τρεχει και σε metro ui πχ) ξεκινα και εσυ με κατι παρομοιο και βαζε περισσοτερες επιλογες οσο μαθαινεις κατι νεο. ομως μην περιμενεις σε κατι καλο συντομα. το περιβαλλον που χρησιμοποιουνε οι περισσοτεροι ειναι το Eclipse. πρώτα κατεβαζεις το eclipse ide for java developers: https://www.eclipse.org/downloads/ και μετα αυτό: http://developer.android.com/sdk/installing/installing-adt.html (ακολουθα τις οδηγιες) οσο θα διαβαζεις και θα μαθαινεις εντολες, μπορεις να κατεβασεις τον κωδικα open source προγραμματων και να τον μελετας, ειναι ενας πολυ καλος τροπος να καταλαβεις καποια πραγματα, αλλα θα πρεπει να τα εφαρμοζεις κιολας (οπως στα Μαθηματικα). http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2124002 2
ALLisCHAOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Σε όσα είπε ο #xaerialtwistx να πω απλά ότι εγώ αντί για το eclipse θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το android studio, νομίζω πως πλέον για android dev έχει ανέβει ένα επίπεδο πάνω από το eclipse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα