Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LG-42LB630V

Χαρακτηριστικά LG 42LB630V
Τεχνικα χαρακτηριστικα
Τύπος συσκευής: Τηλεόραση LEDΤηλεόραση LED
Διαγώνιος οθόνης (cm): 106
Διαγώνιος οθόνης (inch): 42 inch
Ενεργειακή κλάση: A+
Full HD 1080p: Ναι
3D: Όχι
SMART TV: Ναι
Επεξεργαστής: Triple XD Engine
Αριθμός προϊόντος: 1140468
Εξοπλισμος
Ανάλυση: 1920 x 1080 pixels
Συχνότητα Σάρωσης εικόνας: 500 Hz
Σύστημα βελτίωση εικόνας: Micro Pixel Control, Resolution Upscaler, Picture Wizard II
Αναλογία εικόνας: 16:9
Οπίσθιος φωτισμός LED: Ναι
Τεχνολογία LED: Direct LED ΙPS Panel
Ληψη
Δέκτης DVB-T2: Ναι
Δέκτης DVB-C: Ναι
WLAN ready: Ναι
DLNA: Ναι

Εξοπλισμος
TELETEXT: 2000 σελίδων
Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος (EPG): Ναι
Αυτόματος προγραμματισμός καναλιών: Ναι
Κλείδωμα για τα παιδιά: Ναι
Ειδικά χαρακτηριστικά: Input Labeling, 2nd Display, Motion eye care, Sleep Timer
Πιστοποίηση CI+: Ναι
Μενού γλώσσας: 34 Γλώσσες ηχος
Ισχύς ηχείων: 20 Watt
Ηχητικό σύστημα: 2 κανάλια, Clear Voice II, Virtual Surround Plus,
Αποκωδικοποιητής Dolby: Dolby Digital
Συνδεσεις + θυρες Συνδέσεις: USB x 3, MHL, WiDi, RF, LAN, Ψηφιακή έξοδος ήχου, RS-232C, Component In + Audio, Composite In, Scart, PC Audio In
Αριθμός υποδοχών HDMI: 3
Έξοδοι: CI
Διαμόρφωση κάρτας μνήμης: Ναι με External Hard Drive
Δυνατότητα διαδικτύου: Ναι
Λειτουργίες διαδικτύου: Skype
Remote App Miracast, webOS, LG Store
WLAN: Ναι
Τροφοδοσια ρευματος Κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία: 47 Watt
Κατανάλωση ενέργειας σε αναμονή: 0.3 Watt
Λειτουργία Eco: Smart Energy Saving

Γενικα χαρακτηριστικα
Χρώμα: Ασημί
Πρότυπο VESA: 400 x 400
Πλάτος χωρίς βάση: 960 mm
Ύψος χωρίς βάση: 566 mm
Βάθος χωρίς βάση: 54.5 mm
Πλάτος με βάση: 960 mm Ύψος με βάση: 610 mm
Βάθος με βάση: 218 mm
Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη

Δεδομενα καταναλωσης ενεργειας
Ενεργειακή κλάση: A+ Ενεργειακή κλάση (Σε κλίμακα από A+++ (υψηλή απόδοση) μέχρι G (χαμηλή απόδοση))

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-42LB630V,99452,498527,1262263.html?langId=-18&et_lid=1767&utm_medium=email&et_cid=395&utm_source=Newsletter-30-9-2014&et_sub=tv-1140468&utm_campaign=National-LateNight-Newsletter-30-9-2014

Δεν ειναι καμια φοβερη προσφορα, 50ε μολις πιο κατω απο το πιο φτηνο μαγαζι στο Skroutz, αλλα κατι ειναι και αυτο.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Μπες στην αρχική του mm και δες εκεί που έχει τις βραδινές ευκαιρίες, είναι μια από τις σημερινές.

Μόλις άλλαξε σε 449.  Καθυστέρησε σε σχέση με τις άλλες 2 προσφορές.

Δημοσ.

Με μόλις +25 παίρνεις την "αδερφή" 650v http://www.skroutz.gr/s/4765865/LG-42LB650V.htmlπου έχει επιπλέον το 3d οπότε δε νομίζω πως υπάρχει προσφορά (εκτός βέβαια αν κάποιος θεωρεί το 3d εντελώς άχρηστο feature) και έχει και βάση αντί για ποδαράκια, βολεύει δηλαδή καλύτερα σε μικρότερα έπιπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Με μόλις +25 παίρνεις την "αδερφή" 650v http://www.skroutz.gr/s/4765865/LG-42LB650V.htmlπου έχει επιπλέον το 3d οπότε δε νομίζω πως υπάρχει προσφορά (εκτός βέβαια αν κάποιος θεωρεί το 3d εντελώς άχρηστο feature) και έχει και βάση αντί για ποδαράκια, βολεύει δηλαδή καλύτερα σε μικρότερα έπιπλα.

Πανω στην φουρια μου ξεχασα τα λινκ, θα τα βαλω τωρα.

Περα απο αυτο δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα γενικα εγω δεν θα αγοραζα τηλεοραση απο οτι ναναι μαγαζακι για να γλυτωσω λιγα χρηματα. Περα το οτι οι μεγαλες αλυσιδες βαζουν και παρα πολλες ατοκες με πιστωτικες κατι που τα μικρα μαγαζια δεν μπορουν να κανουν οποτε πολλα παιζουν.

Δημοσ.

Πανω στην φουρια μου ξεχασα τα λινκ, θα τα βαλω τωρα.

Περα απο αυτο δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα γενικα εγω δεν θα αγοραζα τηλεοραση απο οτι ναναι μαγαζακι για να γλυτωσω λιγα χρηματα. Περα το οτι οι μεγαλες αλυσιδες βαζουν και παρα πολλες ατοκες με πιστωτικες κατι που τα μικρα μαγαζια δεν μπορουν να κανουν οποτε πολλα παιζουν.

Κι εγώ της ίδιας σχολής είμαι, 499 την πήρα την 650 από public με 24 ατοκες, το θέμα όμως είναι ότι στο φόρουμ γενικά δεν γίνεται αυτή η διάκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...