azuli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ''Αυτή είναι η ονομασία του νέου OS –όντως παρέκαμψε το νούμερο 9- η οποία αποκαλύπτει και τη κατεύθυνση που παίρνει το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας.'' δηλαδη?ποια κατευθυνση?αποκαλυπτει καποιο βαθυτερο νοημα ο αριθμος που δεν πιανω? Η οτι και καλα θα ειναι τοσο μπροστα που πανε κατευθειαν στο 10? Δεν τρολαρω,οντως δεν το χω πιασει το υπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι τόσο σημαντική αυτή η ανακοίνωση για την MS που ο Nadella απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ασία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Would download. Παρόλο που ακούω οτι το app marketplace θα ειναι πιο pimp-ικο απο το προηγούμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά ας τα δώσουν να τα περάσουμε να τα ζορισουμε και μετά τα κρίνουμε.το μήνυμα το πήραν από τα 8αρια και κανανε κάποιες παντριες οι οποίες ελπίζω να είναι καλές.παρολο που εγώ με τα 8 δεν είχα κανένα πρόβλημα.καλοδεχουμενες οι αλλαγές να δούμε πόσο και ποιοις θα εξυπηρετησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν περιμενα τετοιο trolling απο την microsoft. ουτε εγω Είναι τόσο σημαντική αυτή η ανακοίνωση για την MS που ο Nadella απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ασία. εκει ειναι τα φραγκα τωρα, γιαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση azuli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε ευρώ από εμένα...μια χαρά είμαι με τα XP μου Μόνο μη κάνουν καμια βλακεία και δεν μας δώσουν εμάς κανα directx 12 γιατι θα τα παρατήσω όλα και θα το γυρίσω σε linux και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Microsoft τι xp ρε μεγαλε,σε εφορια μενεις?! 44 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 [..]το νεο Windows που εχει ακριβως το ιδιο kernel με τα 8/8.1 συν καποια patches.[..] Source? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε ευρώ από εμένα...μια χαρά είμαι με τα XP μου Μόνο μη κάνουν καμια βλακεία και δεν μας δώσουν εμάς κανα directx 12 γιατι θα τα παρατήσω όλα και θα το γυρίσω σε linux και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Microsoft Αυτό που ακομα μενετε στα xp δεν μπορω να το καταλαβω... λειτουρικο 10 χρονων και απαιτεις να σου δωσει και dx12? Γιατι αντι να απαιτεις δεν αναβαθμίζεις να εχεις μια ολοκληρωνεμη εμπειρια και να ξεκολλήσεις λιγο από το 2006! φιλικα το λεω και δεν εχω καποιο σκοπο απλα δεν καταλαβα ποτε αυτους που εχουν τοσα χρονια μετα xp ... ναι καλα ,χρυσα τα xp αλλα εχουμε αλλαξει δεκαετια και τα 8 είναι κλασεις ανωτερα ... ! και πολύ πιο φιλικα στο χρηστη! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Source? google it. Νταξει είσαι ασχετος δεν πειραζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 google it. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Επιτέλους να μάθουμε αν δοθούν δωρεαν... Τα windows 10 θα ειναι free MONO για τους χρηστες που εχουν windows 9! 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 τον kernel των Vista πηραν και τον βελτιωσαν. εκτος και αν λενε ψεματα οι προγραμματιστες της MS.. Δε ξέρω τι έχεις δει, εγώ από τοοοτε πάντως ξέρω πως ενώ φτιάχνανε ήδη τα windows server 2008 βασίστηκαν σε αυτά για τα win 7... Καμία σχέση με vista δηλαδή. Εκτός αν μας πεις ότι και τα 2008 είχαν ίδιο κερνελ με τα βιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPhoTe64 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 τι xp ρε μεγαλε,σε εφορια μενεις?! Γιατί οι εφορίες στην Ελλάδα έχουν (ακόμη) τα XP? Για αυτό όταν είναι να σου βγάλουν εκτύπωση κάποιο χαρτί σου λένε να περάσεις να το πάρεις μετά από 2 (3 ή 4) μέρες? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δε ξέρω τι έχεις δει, εγώ από τοοοτε πάντως ξέρω πως ενώ φτιάχνανε ήδη τα windows server 2008 βασίστηκαν σε αυτά για τα win 7... Καμία σχέση με vista δηλαδή. Εκτός αν μας πεις ότι και τα 2008 είχαν ίδιο κερνελ με τα βιστα... ναι,αυτο που λες ισχυει. δεν μας εξηγεις ομως απο που προκυπτει το συμπερασμα απο αυτο το γεγονος, οτι ο kernel του 7,δεν ειναι ενας βελτιωμενος kernel του Vista. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα