Προς το περιεχόμενο

Το επόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft είναι τα Windows 10

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ούτε ευρώ από εμένα...μια χαρά είμαι με τα XP μου :) Μόνο μη κάνουν καμια βλακεία και δεν μας δώσουν εμάς κανα directx 12 γιατι θα τα παρατήσω όλα και θα το γυρίσω σε linux και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Microsoft

• Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπήρξε η εξής δήλωση περί της ονομασίας Windows 10:

Yes, the company is skipping the "Windows 9" moniker. Why skip "9"?

"When you see the product in its fullness I think you will agree with us that it is a more appropriate name," Myerson said.

Για να δούμε!! Περιμένουμε το dev preview.

• Like 1

Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί τα ονόμασε 10 και όχι 9

marketing.

το 9 ειναι πολυ κοντα στο 8/8.1 και στη συνειδηση του κοσμου θα φαινεται σαν μια φυσικη συνεχεια του κακοφημου λειτουργικου, παρα σαν κατι καινουργιο.

ενω με το 10, "πηδας" ενα ολοκληρο version οποτε η εντυπωση που δινει ειναι πως προκειται για ενα νεο,φρεσκο προιον που δεν εχει καθολου δεσμους με το προηγουμενο αποτυχημενο λειτουργικο.

κατι παρομοιο εχει γινει και με το XBOX360, αν το ονομαζανε XBOX2 ενω εβγαινε το PS3, ο συνειρμος θα ηταν πως προκειται για υποδεεστερη κονσολα αφου ειναι ενα νουμερο πιο κατω.

και αν νομιζεις πως τετοιος λεπτομερειες οπως η αριθμηση, δεν παιζουν ρολο στην προωθηση ενος προιοντος, θα σε παραπεμψω στις ειδησεις για τα updates των Chrome/Firefox και στην γκρινια που ακολουθει για τα version numbers του, καθε φορα.

ειπαμε, η μαζα ειναι στη πλειοψηφια τους αμυαλα προβατα που χειραγωγουνται ευκολα.

ονομασανε τα windows 10 αντι για 9, βγαλανε τα tiles και βαλανε το start menu πισω. θα δεις τωρα ποσο εκστασιακη θα ειναι η αντιδραση των tech sites/επαγγελματιων/χρηστων, τους επαινους που θα ανεβαζουν για το ποσο σταθερο,γρηγορο και ευχρηστο ειναι το νεο Windows.

το νεο Windows που εχει ακριβως το ιδιο kernel με τα 8/8.1 συν καποια patches.

οτι ειχε συμβει δηλαδη και με τα 7, που ηταν στην ουσια το Vista με το SP1 και το UAC απενεργοποιημενο.

ειπαμε, μπεεεε..

• Like 27

Ελπιζω να βγαλουν drivers και να υποστηριζει το μηχανηματακι μου που ειναι του 2009. Μεχρι στιγμης που ειμαι με 8.1 ολα καλα με τους drivers.

" Τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015."

Και γιατί τους έπιασε η κωλοπιλάλα να τα παρουσιάσουν τον Σεπτέμβρη του 2014? Δηλαδή θα κάνουμε κουβέντα για κάτι που θα κυκλοφορήσει σχεδόν σε ένα χρόνο από τώρα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...