tritonas00 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 τα εριξα σε ενα ξεχωριστο δισκο ετσι για δοκιμη. κανα 45 λεπτο επαιξα. γενικα αυτο που ειδα μου αρεσε, μεσες ακρες. δεν αντεξα πολυ βεβαια μιας και εχω εγκαταλειψει τα windows εδω και χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ τα πέρασα σε vmware, σκεπτόμενος να τα περάσω κανονικά το σκ. Προσωπικά χρησιμοποιώ αρκετες εφαρμογές που εχω κατεβάσει από το store. Στα 10 το store σε εμενα εμφανίζει ελαχιστα πράγματα προς το παρόν. ΥΓ:Το start menu προσωπικά δεν με συγκίνησε μίας και εχω συνηθίσει το metro UI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 υπαρχει κολπο για να τρεχουν τα 8 σε νετμπουκ ψαξτο λιγακι (απλα η αναλυση δεν θα ειναι και τελεια) Μονο τις metro εφαρμογες επιρεαζει ή αναλυση στα 8.Το desktop(win7) κομματι δεν επιρεαζεται. Δε ξερω τωρα στα 10αρια αν εφυγε αυτος ο περιορισμος. Αν και υπαρχει τροπος να πειραξεις τα setting και να φαινεται οτι εχεις μεγαλυτερη αναλυση και να τρεχουν και τα metro apps,απλα δε θυμαμε που το εχω δει.Ψαξε το αν θες. Το γνωρίζω το κολπάκι,το είχα κάνει με τα 8 αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα.Θα το δοκιμάσω και τώρα μήπως και δεν υπάρχει πλέον ο περιορισμός,αν και δε νομίζω να άλλαξε κάτι. Για τα metro apps δεν καίγομαι καθόλου,οπότε είτε δουλέψουν είτε όχι δεν με πειράζει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ΥΓ:Το start menu προσωπικά δεν με συγκίνησε μίας και εχω συνηθίσει το metro UI Και εμένα μια από τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Χμμμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Gio ποια ειναι η διαφορα απτο automatic mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Gio ποια ειναι η διαφορα απτο automatic mode? Θα επανελθω με το συγκεκριμενο. Edit: Λεπτομερεστατη απαντηση για να μην γραφω αδικα Το Active memory dump μαμαει. Ουσιαστικα ειναι Complete memory dump καθως περιεχει kernel mode space και user mode space αλλά χωρις να κανει capture ολοκληρη τη μνημη. Active Memory Dump people! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μμμμ ενδιαφερον μου ακουγεται. Και γενικα βλεπω πολλα καλουδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hwxerolas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πάντως η ονομασία 10 πρέπει να επιβλήθηκε από τους developers. Υπάρχει πολύς κώδικας που βρίσκει την έκδοση του λειτουργικού από το όνομα (και όχι από τον αριθμό έκδοσης που είναι το σωστό) αναζητώντας το "windows 9" για τα windows 95 και 98. πχ στη βιβλιοθήκη jna-posix public static final String OS_NAME = System.getProperty("os.name"); ... // For Windows 95, 98... Would these platforms actually work? private static final String WINDOWS_9X = "windows 9"; ... public static final boolean IS_WINDOWS_9X = OS_NAME_LC.indexOf(WINDOWS_9X) > -1; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έκανα εγκατάσταση την Preview. Ενδιαφέρων... Επιτέλους, εύκολη πρόσβαση και καλή αναζήτηση στιλ Mac Spotlight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πάντως η ονομασία 10 πρέπει να επιβλήθηκε από τους developers. Υπάρχει πολύς κώδικας που βρίσκει την έκδοση του λειτουργικού από το όνομα (και όχι από τον αριθμό έκδοσης που είναι το σωστό) αναζητώντας το "windows 9" για τα windows 95 και 98. πχ στη βιβλιοθήκη jna-posix Ισχυει, καποιος μηχανικος της MS το ποσταρε στο reddit. Μονο trolling δεν εκανε η Microsoft με την αλλαγη της ονομασιας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σωστή η αλλαγή στο κλασικό μενού. Το metro ui ειναι χρήσιμο μόνο αν έχεις οθόνη αφής. Αλλιώς δεν έχει καμία λογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχει μια ώρα περίπου που τα έβαλα στο netbook. Οι περιορισμοί της ανάλυσης για τα metro apps συνεχίζουν να ισχύουν.Αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα στο να κάνεις την δουλειά σου όπως θα την έκανες και με win7.Μπορώ να πω ότι τα 10 τρέχουν στο netbook πιο καλά από ότι τα 7. Από εκεί και πέρα,το start button δεν είναι και κάτι το τρομερό,έτσι κι αλλιώς ήμουν από αυτούς που λέγανε ότι "έγινε πολύ σαματάς για το τίποτα" και μου θύμισε αρκετά win xp.Ευτυχώς (για μένα) υπάρχει η επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα σε start button-start screen.Στο netbook θα κρατήσω σίγουρα start button ενώ στον σταθερό start screen. Τα virtual desktops φαίνονται πολύ χρήσιμα αλλά θα φανεί κατά πόσο θα τα δουλέψει ο μέσος χρήστης.Έχω την εντύπωση πάντως ότι το θέμα virtual desktop το έχουν δουλέψει καλύτερα στο linux.Είναι κάτι νέο βέβαια για τα windows οπότε ας περιμένουμε να το δούμε και στην συνέχεια. Αυτά από μένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πάντως η ονομασία 10 πρέπει να επιβλήθηκε από τους developers. Υπάρχει πολύς κώδικας που βρίσκει την έκδοση του λειτουργικού από το όνομα (και όχι από τον αριθμό έκδοσης που είναι το σωστό) αναζητώντας το "windows 9" για τα windows 95 και 98. πχ στη βιβλιοθήκη jna-posix True, αλλά μ'αυτή τη λογική θα φτιάξουμε ζιγκζαγκ τα πεζοδρόμια για να περπατάνε πιό εύκολα οι μεθυσμένοι. Πιο λογικό είναι να διορθωθεί το System object (πχ. στη Java που γίνεται ακριβώς το ίδιο) και να επιστρέφει σωστό string, διάολε! ή ένα property που να επιστρέφει το version #, ξέρω γω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 True, αλλά μ'αυτή τη λογική θα φτιάξουμε ζιγκζαγκ τα πεζοδρόμια για να περπατάνε πιό εύκολα οι μεθυσμένοι. Πιο λογικό είναι να διορθωθεί το System object (πχ. στη Java που γίνεται ακριβώς το ίδιο) και να επιστρέφει σωστό string, διάολε! ή ένα property που να επιστρέφει το version #, ξέρω γω... ειναι πιο ευκολο απλα να ονομαστουν 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα