Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι ελπίδες για ένα καλό λειτουργικό εξανεμίστηκαν αφού πολλοί πιστεύουν την παράδοση του ένα καλό-ένα κακό. Τα 9 που θα ήταν καλά πηδήχτηκαν και πήγαμε στα 10.  :P 

Πέρα από την πλάκα το ζήτημα είναι η συμβατότητα και η σταθερότητα για τα παιχνίδια. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. Όσο λιγότερο βέβαια από το αποκρουστικό metro ui τόσο το καλύτερο. 

Οπότε, λες, ότι με την σειρά τους οι χρήστες θα "πηδηχτούν από τα Windows 10" (κατά το θα "πηδηχτώ από το παράθυρο");   :P

Εν τω μεταξύ είναι η ιδέα μου ή... ;  :-D

2dwgidz.png

• Like 9
Δημοσ.

Ασε αυτους που τις χρησιμοποιουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να κρινουν αν ειναι απαραδεχτες ή οχι και ΟΧΙ κατι τυπακια που τα εκανα απλα σκιπ και βγαινουν με τουπε να μας πουν αν ειναι χρησιμα ή οχι!

Και τα windows 8 τα κραζουν,αλλα οι περισσοτεροι απ'αυτους ΔΕΝ τα εχουν χρησιμοποιησει καν!

Παρακατω¨:

Και οι περισσοτεροι  ψηφιζαν και εξακολουθουν να ψηφιζουν τους καλυτερους πολιτικους στην Ελλαδα επι ποσα χρονια και οπως ΒΛΕΠΕΙΣ, η χωρα ευημερει αυτη την στιγμη!Αυτο θελεις να μας πει?

Θελει να μου πει ξανα ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ  η γνωμη των πολλων ηταν σωστη,γιατι ειμαι λιγο γκαου και δεν τα πιανω με την πρωτη!

Δεν γράφω πουθενά για γνώμη των πολλών αλλά για την δική μου γνώμη. Ίσως ήταν η αρχή τότε που δεν μπορούσε να δουλέψει ούτε το skype καλά στο metro ui και αναγκάστηκα να το εγκαταστήσω με τον κλασικό τρόπο. Δοκίμασα διάφορες τότε αλλά ήταν κάκιστες. Ίσως θα έπρεπε να τους δώσω μια 2η ευκαιρία μετά από τόσο καιρό; Μπορεί. Μακάρι η κατάσταση να μην είναι η ίδια.

Δημοσ.

να ήξερες τι βρισίδι έχουν φάει από μένα, χρονια τώρα, σχεδόν καθημερινά για το ότι δεν παίζει το shift+insert (=ctrl+V) στο dos.

την ανακοίνωση αυτή την παρομοιάζω με την ανακοίνωση της apple για το copy paste στο IOs

alt+space - e - p = paste στο cmd. Το alt+space μαζι και διαδοχικα e, p

Δημοσ.

Δεν γράφω πουθενά για γνώμη των πολλών αλλά για την δική μου γνώμη. Ίσως ήταν η αρχή τότε που δεν μπορούσε να δουλέψει ούτε το skype καλά στο metro ui και αναγκάστηκα να το εγκαταστήσω με τον κλασικό τρόπο. Δοκίμασα διάφορες τότε αλλά ήταν κάκιστες. Ίσως θα έπρεπε να τους δώσω μια 2η ευκαιρία μετά από τόσο καιρό; Μπορεί. Μακάρι η κατάσταση να μην είναι η ίδια.

Τι μας νοιαζει για την αρχη,που ΟΛΑ τα λογισμικα εχουν τα θεματα τους?

Τωρα μπορεις να κανεις την δουλεια σου με τις metro,πχ βιντεοκλισει,τσατ,social κ.τ.λ.?Αυτο μετρα!

Υ.Γ.Και μην κανεις το λαθος να τα  μπερδεψεις με τα wp και μου αναφερεις το viber σαν παραδειγμα οτι δεν δουλευουν σωστα τα metro app,γιατι θα εισαι πολυ fail.Απλα προειδοποιω,για να μη την πατησεις!

Δημοσ.

Ασε αυτους που τις χρησιμοποιουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να κρινουν αν ειναι απαραδεχτες ή οχι και ΟΧΙ κατι τυπακια που τα εκαναν απλα σκιπ και βγαινουν με τουπε να μας πουν αν ειναι χρησιμα ή οχι!

Ok...το κρίνω λοιπόν και πιστεύω πως UI + metro apps είναι για τον λούτσο (σε desktop)

(και φυσικά δεν το χρησιμοποιώ πλέον, γύρισα στα win7)

χρήσιμα είναι, εύχρηστα δεν είναι (για μένα)

Θελει να μου πει ξανα ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ  η γνωμη των πολλων ηταν σωστη,γιατι ειμαι λιγο γκαου και δεν τα πιανω με την πρωτη!

^ σε αυτό +1

Δημοσ.

Ok...το κρίνω λοιπόν και πιστεύω πως UI + metro apps είναι για τον λούτσο (σε desktop)

(και φυσικά δεν το χρησιμοποιώ πλέον, γύρισα στα win7)

χρήσιμα είναι, εύχρηστα δεν είναι (για μένα)

"Kρινω και πιστευω οτι η γνωμη σου για το UI+metro apps(σε desktop) ειναι για το λουτσο.

Σωστη δεν ειναι,αντικειμενικη δεν ειναι (για μενα)"

Υπαρχει και αυτη η αποψη!

Υ.Γ.Αν θες γυρνα και στα XP.Αυτο δεν δινει βαρυτητα στην αποψη σου,ουτε δικαιολογει/στηριζει τα λεγομενα σου!

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε ευρώ από εμένα...μια χαρά είμαι με τα XP μου :) Μόνο μη κάνουν καμια βλακεία και δεν μας δώσουν εμάς κανα directx 12 γιατι θα τα παρατήσω όλα και θα το γυρίσω σε linux και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Microsoft

Directx12 σε Windows XP?! Εδω και καιρο εχει ανακοινωθει οτι εχει σταματησει η υποστηριξη για windows XP, ειναι δυνατον να βγαλουν προγραμμα βασισμενο σε λειτουργικο που βγηκε 13 χρονια πριν?! Φυσικα και το DirectX 12 θα βγει για windows 7 και μετα!

Δημοσ.

Directx12 σε Windows XP?! Εδω και καιρο εχει ανακοινωθει οτι εχει σταματησει η υποστηριξη για windows XP, ειναι δυνατον να βγαλουν προγραμμα βασισμενο σε λειτουργικο που βγηκε 13 χρονια πριν?! Φυσικα και το DirectX 12 θα βγει για windows 7 και μετα!

Κι έτσι πρέπει να γίνει.

Δημοσ.

Στη σωστή κατεύθυνση σε αντίθεση με τα 8.

Το όνομα μάλλον το διάλεξε για να αναρωτιούνται όλοι τι συμβαίνει και να συζητηθεί περισσότερο...

Δημοσ.

Ο ektor7 η μετοχές έχει στην ms η γκομενα δεν εξηγείται αλλιώς. ..

Λέει ο άλλος χωρίς να προκαλέσει ότι δεν του αρέσει το ui στα 8 και λέει κρατά την άποψη σόι για σένα χαχαχα δημοκρατικά πάντα .... Εσύ τι κάνεις δηλαδή ? Δεν λες την άποψη σου?

Άποψη μου : 8 - 8.1 για το λουτσο ....

• Like 3
Δημοσ.

και καπως ετσι, τα Win10 γίνονται το κυκνειο ασμα της MS στα OS. 

Αποφάσισαν οτι το άμεσο κέρδος ειναι σημαντικότερο απο την μακροχρόνια επιβιωση της πλατφόρμας και ειναι πολυ κρίμα. 

Η κατευθυνση της παρουσίασης ηταν ενα επικο πισωγυρισμα στα XP, στους εταιρικούς χρήστες που είναι τέρμα αρτηριοσκληρωτικοι και δεν εχουν διαθεση να μάθουν κατι αλλο, κατι καλυτερο. Σε ενα τεχνολογικο κόσμο που τρέχει, αυτά τα λάθη πληρώνονται και πληρωνονται πανάκριβα (βλεπε blackberry).

Πραγματική απογοητευση. Ενω περιμενε κανεις να δει να πηγαινουν το metro interface ενα βήμα μπροστά καθως και τις υπολοιπες εφαρμογες να ξεφευγουν απο το κλασσικο desktop interface που μας τελειωσε.

Ξαφνικα μια μερα θα ξυπνησουν και θα ανακαλυψουν οτι ειναι πολυ πίσω, οτι ο ανταγωνισμός εχει αποκτήσει ποσοστά τα οποία πλέον τους κάνουν παικτες στην αγορά... 

Τα 8αρια ηταν μια κινηση προς την σωστη μερια εστω και καθυστερημένα... δεν θα μπορουσα να πω το ιδιο για τα 10αρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...