ennoeitai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τις τελευταιες μερες αρχισε το κινητο και εκλεινε οταν πατουσα κατι (οτιδηποτε), στην αρχη δεν ηταν τοσο συχνο, απο χθες το κανει σχεδον συνεχεια.Επισης το κουμπι στο πλαι που το πατας για να κλειδωσει η οθονη και πατημενο βγαζει διαφορες επιλογες (αθορυβο, κλεισιμο, κλπ), πολλες φορες δεν αντιδραει καθολου οταν το παταω και αλλες φορες βγαζει κατευθειαν τις επιλογες, και δεν κλειδωνει.Πηγα στο Γερμανο σημερα, μου ειπε οτι ειναι στην εγγυηση, αλλα θα κανει 10-15 εργασιμες και κυριως οτι θα σβηστουν τα παντα μεσα (επαφες, μηνυματα, σημειωσεις στο σημειωματαριο, κλπ).Του ειπα οτι θελω να τα κρατησω και το πηρα.Δοκιμασα καμποσες φορες να το συνδεσω στο Samsung Kies, βγαζει το σημα οτι φορτωνει για να αναγνωρισει τη συσκευη, αλλα οση ωρα και να το αφησω δεν κανει τιποτα αλλο. Το "συνδεση usb" που εχει στις ρυθμισεις το κινητο, για να το συνδσεις με τον υπολογιστη, το βγαζει γκρι και δε μπορεις να το πατησεις. Κατα τα αλλα μπορω να το χρησιμοποιησω, αν τυχει και αντιδρασει και ξεκλειδωσει και μετα δεν κλεισει μονο του (οχι πολυ συχνα δηλαδη). Οταν το πατησω να ξεκλειδωσει μπορει να αντιδρασει μετα απο καποια ωρα, η καθολου. Θελω αν μπορειτε να με βοηθησετε να σωσω τουλαχιστον τις επαφες, τα μηνυματα και τις σημειωσεις στο σημειωματαριο και αν γινεται να κανω κι εγω κατι για να διορθωσω τελειως το προβλημα μονος μου, καλυτερα, γιατι αλλιως θα πρεπει να ειμαι 2-3 βδομαδες χωρις τηλεφωνο και θα ειναι καπως προβλημα για μενα. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Ειδικα για επαφες, μηνυματα, σημειωματαριο. Ευχαριστω.
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Οι επαφές δεν είναι αποθηκευμένες στην sim? Αφού έχει εγγύηση και το καλύπτει μην το ανοίξεις γιατί θα την χάσεις
ennoeitai Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οκ ακυρο. Βρηκα τροπο και το συνδεσα στο Kies, κρατησα αυτα που ηθελα, του εκανα hard reset και το προβλημα εξακολουθει και υπαρχει. Οποτε ειναι θεμα hardware. Θα το παω αυριο για επισκευη. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από ennoeitai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα