Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ, απλά όταν παίρνω εγώ pc το παίρνω για να έχω ένα αξιοποιήσιμο αρκετά μηχάνημα για 7ετια που να δέχεται upgrades γιατί δεν παίζουν πάντα λεφτά για αλλαγές ή νέο, απλά τώρα έκατσε η φάση και άδραξα την ευκαιρία. Και δεν διαφωνω καθολου ετσι οπως το σκεφτεσαι,εγω μιλουσα γενικα πως ειναι τα πραγματα οχι κακως που αγορασες οτι αγορασες
Sakiz105 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Οι τετραπυρηνοι υπαρχουν απτο 2007.Αλλα ακομα βγαινουν παιχνιδια που δεν χρησιμοποιουν πανω απο 2 :/.
cabdik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 παιδια, χαλαρωστε..! η εξελιξη των πισι πλεον δεν ειναι τοσο ραγδαια οπως ηταν πριν απο 6-8 χρονια..! σημερα, καλλιστα μπορεις να κρατησεις ενα δυνατο πισι, μια 3-4ετια ανετα, και ισως και παραπανω..!! το μονο που δεν αντεχω να ακουω, και το ακουω αρκετα, ειναι : "θελω ενα πισι να το κρατησω 8 χρονια και να ειναι και αναβαθμισιμο" ......!!!! εεεε.... αυτο.., το ξεχνατε..! καμια εταιρια δεν προκειται να κρατησει πλατφορμα για 7-8 χρονια. ουτε η ΙΝΤΕΛ, ουτε η AMD. δεν ειναι τοσο "κοροιδα"...!!! βλεπετε τι γινετε καθε 1-2 χρονια. αλλαζουν γενια επεξεργαστων, και καθε 2η γενια αλλαζει και το σοκετ. αρα σε 7-8 χρονια θα εχουν αλλαξει 2-3 σοκετ..! και μιλαω για την πλατφορμα ΜΟΒΟ- επεξεργαστη- μνημες φυσικα..! μην παει ο νου σας αλλου..!! 1
Millennium Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ότι λέει ο cabdik.Και η πλατφόρμα δε μένει τόσο και αξιοποίηση δε βλέπεις σε αρκετά πράγματα από πλευράς software (στη συγκεκριμένη) και χάνει αρκετή αξία σε ένα διάστημα.Για αυτό μερικοί επιμένουμε και σε κάποια άλλα parts.
rowain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ακόμη και ο i5 4690k είναι αρκετός για 1440p και βάλε. Δεν θα υπάρξει θέμα για χρόνια. Είναι πολύ δυνατοί cpu.
nepe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μια κρίση που κυκλοφορεί στην Ελλάδα την ξέρεις ρε φίλε? Χαχα πάντως ότι και να πάρεις σε αυτά τα λεφτά το μόνο σίγουρο θανε τούμπανο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα