Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά απλά το είπα για τον λόγο ότι δε μου το λέτε γιατί δεν συμφέρει δε δουλεύω κανέναν..

της ram της επέλεξα λόγο καλών mhz και cl. τι  είναι καλύτερο στα 16gb ??

Ακομα δεν μας εχεις πει για τι χρηση προοριζεται το Pc 

Καλησπέρα παιδιά, λοιπών λέω να ρίξω αρκετό κασέρι για νέο pc το οποίο θα το παραγγείλω κάπου στα τέλη Οκτώβρη. το θέμα μου είναι ότι νομίζω πώς θέλω με socket2011-3 καθώς πιστεύω ότι θα είναι ποιο     future proof για αναβαθμίσεις στο μέλλον, καθώς επίσης οτι βγένει στα ίδια λεφτά με ενα 1150 ενώ είναι καινούργια τεχνολογία.

λοιπών τα build που έχω στο μυαλό μου είναι τα εξής: 

κουτί: CORSAIR CARBIDE SERIES AIR 540 ARCTIC WHITE HIGH AIRFLOW ATX CUBE CASE - ΚΟΥΤΙΑ - CASES - 

psu: CORSAIR AX860 ATX POWER SUPPLY - 860 WATT 80 PLUS PLATINUM CERTIFIED 860W FULLY-MODULAR PSU - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ -

ssd: SAMSUNG MZ-7KE512BW 850 PRO SERIES 512GB 2.5'' SSD SATA3 - ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ -

gpu: EVGA GEFORCE GTX970 FTW ACX 2.0 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL - ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ -

cpu cooler: CORSAIR HYDRO SERIES H100I EXTREME PERFORMANCE CPU COOLER (240MM) - ΥΔΡΟΨΥΞΗ -

mobo 2011-3: Gigabyte X99-UD4 (s2011-3,X99,DDR4) - Mητρικές

mobo 1150: ASUS MAXIMUS VII HERO RETAIL - ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ -

cpu 2011-3: INTEL CORE I7-5820K 3.30GHZ LGA2011-3 - BOX - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU -

cpu 1150: INTEL CORE I7-4790K 4.00GHZ LGA1150 - BOX - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU -

ram ddr4 : http://www.e-shop.gr/gskill-f4-2400c15q-16grk-16gb-4x4gb-ddr4-2400mhz-ripjaws-4-black-quad-channel-kit-p-PER.552862

ram ddr3: CORSAIR CMY16GX3M2A2133C9R VENGEANCE PRO RED 16GB (2X8GB) DDR3 2133MHZ PC3-17066 DUAL CHANNEL KIT - ΜΝΗΜΗ RAM -

για SLI δεν το προτιμώ να κάνω αλλα τπτ δεν είναι σίγουρο!!

για οθόνη λέω να κάτσω λίγο ακόμα με αυτήν που έχω : http://www.lg.com/uk/monitors/lg-M227WDP-tv-monitorκαι να περιμένω μέχρι να πέσουν οι τιμές και να πάω για μία καινούργια.

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! με συχωριέται αν δεν απαντήσω σύντομα άπλα δεν έχω κάθε μέρα ίντερνετ.

Εχεις βαλει παραπανω πχ μνημες Ram ddra4 στα 305ευρω,οταν οι αντιστοιχες Ddr3 στα 8gb ή 16gb εχουν 70 και 150ευρω αντιστοιχα,

πανακριβο τροφοδοτικο Ssd κλπ και ολα αυτα θα αξιοποιουνται μεχρι το καλοκαιρι οπως λες στην παραπανω Lg η οποια κοστιζει λιγοτερο απο το τροφοδοτικο ή τις μνημες Ram...... 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το pc προορίζεται για gamming χρήση. απλά θεωρό ότι είναι αρκετά ακριβές οι οθόνες 1440ρ αυτήν την στιγμή. έχετε να προτείνεται κάποια? 

Δημοσ.

το pc προορίζεται για gamming χρήση. απλά θεωρό ότι είναι αρκετά ακριβές οι οθόνες 1440ρ αυτήν την στιγμή. έχετε να προτείνεται κάποια? 

Κατσε μισο λεπτο να καταλαβω.Θεωρεις τις οθονες για 1440p πχ των 400ευρω ακριβες και δεν θεωρεις τις DDr4 Ram ακριβες στα 300ευρω??Τον Ssd στα 400ευρω?? Το τροφοδοτικο στα 200ευρω κτλπ??

Και δεχομαι οτι μπορει να μην γνωριζεις απο Pc.Γιατι δεν κανεις τον κοπο να διαβασεις ενα αλλο θεμα στο forum οπως πχ αυτο http://www.insomnia.gr/topic/541813-gaming-pc-1000-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/που σε καλυπτουν απολυτα σε αυτα που θες???

Δημοσ.

είπα οτι θέλω να τα σκάσω για το pc. και ρώτησα τη οθόνη πρωτίνης.

το ποιος τρολαρι ποιον δεν το εχω καταλάβει ακόμα!!

Δημοσ.

Λοιπόν δες αυτό το σύστημα. Σε υπερκαλύπτει και όταν πάρεις 1440p οθόνη και δε σε καλύπτει η GTX970 βάζεις ακόμα μια. Ram δε χρειάζεσαι πάνω από 8GB αλλά αν θες οπωσδήποτε να πας παραπάνω πάρε αυτές

http://www.e-shop.gr/corsair-cmy16gx3m2a1866c9b-vengeance-pro-16gb-2x8gb-ddr3-1866mhz-c9-dual-channel-kit-p-PER.549511

Ορίστε και το σύστημα

http://gyazo.com/cb088eae4ffbf8205c4a7c589d280fbb

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή η σύνθεση του physiciant για ξεκλείδωτο cpu και αν γίνουν και αγορές στο skroutz μειώνεται κι άλλο το ποσό. Για να μπει η Hero πρέπει να γίνει και βαρβάτο oc φυσικά, αλλιώς μπαίνει και φθηνότερη αρκετά καλή. Για τις μνήμες όμως μπορεί να υπάρχει θέμα με το ύψος τους αν είναι να μπει η be quiet dark rock pro 3.

Δημοσ.

Cpu,motherboard και κουτί δεν άλλαξα επειδή τα είχε διαλέξει εκείνος. Δηλαδή θα μπορούσε να μπει αυτή η μητρική

http://www.e-shop.gr/asrock-z97-extreme4-retail-p-PER.528708

Και αν αγοραστούν από skroutz υπάρχει κέρδος περίπου 50 ευρώ. Δηλαδή σύνολο ~1550 ευρώ. Όσο για τις μνήμες είχα δει αυτή τη φωτο, οπότε υπέθεσα ότι χωράνε

http://images.bit-tech.net/content_images/2012/07/be-quiet-dark-rock-pro-2-review/5-1280x1024.jpg

Δημοσ.

Έχω dark rock pro 3 και ripjaws, δε το πολύ δοκίμασα, ή δε κάθετε καθόλου, ή ακουμπάει ίσα που. Σίγουρα δεν αφήνει χώρο, εγώ δεν ένιωθα "καλά" με το clearance και έβαλα δίπλα της RAM. Αυτά για το πρώτο slot μόνο.

Δημοσ.

Αύριο θα έχω τελειώσει με το build της υπογραφής μου. Σαββατοκύριακο θα πέσουν tests οπότε θα μπορέσω να εκφέρω γνώμη. Πάντως σίγουρα είναι future proof ΑΛΛΑ με 2κ κάνεις ένα 2011 τούμπανο και όχι 2011-3 που οι τιμές μέχρι στιγμής είναι στον θεό ιδικά για μητρικές και μνήμες. Αν σε ενδιαφέρουν οι Cores πιο πολύ από τα Ghz και το OC τότε πήγαινε σε 2011-3 αλλά όχι με 2κ με λιγότερα και στο μέλλον ανεβάζεις μνήμες μέχρι και 3000mhz όταν θα έχουν πέσει οι τιμές. Από AMD δεν μπορώ να σου πω προτείνω κάτι γιατί ο μόνος AMD που έχω πιάσει είναι προ 14ετιας ένας AMD 64.

Δημοσ.

Αύριο θα έχω τελειώσει με το build της υπογραφής μου. Σαββατοκύριακο θα πέσουν tests οπότε θα μπορέσω να εκφέρω γνώμη. Πάντως σίγουρα είναι future proof ΑΛΛΑ με 2κ κάνεις ένα 2011 τούμπανο και όχι 2011-3 που οι τιμές μέχρι στιγμής είναι στον θεό ιδικά για μητρικές και μνήμες. Αν σε ενδιαφέρουν οι Cores πιο πολύ από τα Ghz και το OC τότε πήγαινε σε 2011-3 αλλά όχι με 2κ με λιγότερα και στο μέλλον ανεβάζεις μνήμες μέχρι και 3000mhz όταν θα έχουν πέσει οι τιμές. Από AMD δεν μπορώ να σου πω προτείνω κάτι γιατί ο μόνος AMD που έχω πιάσει είναι προ 14ετιας ένας AMD 64.

Σιγουρα δεν ειναι Future Proof το 2011-3,για 1080p παντα.Ναι μεν ειναι καινουργια τεχνολογια και τα παιχνιδια στο μελλον θα αξιοποιουν τους extra πυρηνες κλπ,αλλα οπως γραφω στο μελλον.Αρα γιατι να αγορασεις απο τωρα και να πληρωσεις πανακριβα κατι που θα το αξιοποιησεις αργοτερα???Αυτο δεν ειναι Future Proof,ουτε το Socket 2011. Για 1080P,που ειναι και ο ενδιαφερομενος, κοιταει κανονικα σε i5 4690k και καρτα γραφικων 970.Ειναι το καλυτερο combo απο αποψης αποδοσης-χρηματων.

Για το νεο σου Pc βεβαια με γεια και περιμενουμε εντυπωσεις :)

Δημοσ.

Σιγουρα δεν ειναι Future Proof το 2011-3,για 1080p παντα.Ναι μεν ειναι καινουργια τεχνολογια και τα παιχνιδια στο μελλον θα αξιοποιουν τους extra πυρηνες κλπ,αλλα οπως γραφω στο μελλον.Αρα γιατι να αγορασεις απο τωρα και να πληρωσεις πανακριβα κατι που θα το αξιοποιησεις αργοτερα???Αυτο δεν ειναι Future Proof,ουτε το Socket 2011. Για 1080P,που ειναι και ο ενδιαφερομενος, κοιταει κανονικα σε i5 4690k και καρτα γραφικων 970.Ειναι το καλυτερο combo απο αποψης αποδοσης-χρηματων.

Για το νεο σου Pc βεβαια με γεια και περιμενουμε εντυπωσεις :)

Συμφωνώ, απλά όταν παίρνω εγώ pc το παίρνω για να έχω ένα αξιοποιήσιμο αρκετά μηχάνημα για 7ετια που να δέχεται upgrades γιατί δεν παίζουν πάντα λεφτά για αλλαγές ή νέο, απλά τώρα έκατσε η φάση και άδραξα την ευκαιρία. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...