AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά άλλαξα επεξ.στη και πήγα να προσθέσω ssd και μου κολαει όταν το ανοίγω εκεί που γράφω ποιο πάνω, ενώ μεταξύ μου λέει Press tab to Switch to Post or del to Run bios αλλά δοκίμασα 3 πληκτρολόγια Κ δεν ανταποκρεινεται κανένα Κ δεν φωτίζει κανένα ότι ΠΕΡΝΕΙ ρεύμα λες Κ είναι νεκρά ενώ είναι τσεκαρισμενα ότι δουλεύουν. Επίσης η μητρική είναι η MSN ms-7345 Κ βλέπω ανάβουν κάποια Led, συγκεκριμένα από τα τέσσερα το πρώτο από πάνω Κ το τρίτο είναι πράσινα Κ το δεύτερο Κ το τέταρτο κόκκινα, http://www.manualslib.com/manual/293489/Msi-Ms-7345.html?page=30#manual Εδώ επεξήγηση κ είναι κάτι για μνήμες αν Κ τις έβγαλα Κ τις ξαναβάλα Κ τώρα έχω ένα Don πάνω. Εντωμεταξυ μόλις πατάω να ανοίξει γυρνάει τα ανεμιστήρα και, σταματάνε Κ ξανά συνεχίζουν, τώρα έκανα reset bios Κ δε μου δείχνει τίποτα απλά κάνει αυτό με τα ανεμιστηρακια Κ δείχνει ότι δουλεύει αλλά δεν δείχνει τίποτα...
hmlive Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο ρευματος του SSD σου.Προσπάθησε το καλώδιο που ερχεται απο το τροφοδοτικο να πάει μονο στον ssd και πουθενα αλλού μπορεί και να φταίει αυτο. 1
Sakiz105 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιον επεξεργαστη εβαλες σε ποια μητρικη? Επισης μηπως λυγισες καν pin? 1
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Κολλάει γιατί δεν μπορεί να διαβάσει κάποια συσκευή. Για αρχή αποσυνέδεσε τον ssd, το dvd driver (αν υπάρχει) και τυχόν usb συσκευές και άφησε μόνο το keyboard και το mouse. Ύστερα άρχισε να συνδέεις μία μία τις συσκευές και μόλις κολλήσει σε κάποια σημαίνει πως αυτή έχει πρόβλημα. Επίσης αυτό που λες για τα led, σύμφωνα με το manual της μητρικής αναφέρεται στην κάρτα γραφικών. Λογικά πρέπει να έχεις κάποια extra κάρτα γραφικών οπότε δοκίμασε να την βγάλεις και να την βάλεις πάλι. Στο δεύτερο pc της υπογραφής μου έχουμε την ίδια μητρική. 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Βρήκα αυτό https://forum-en.msi.com/index.php?PHPSESSID=p9284gufmj1ci8qh70au9csc23;topic=132300.0Κ επειδή πάω να βάλω τον 8400 γιαυτό το κάνει. Μπορεί κάποιος να μου πει με απλά λόγια πως να το κάνω με usb το flash του bios? Παιδιά έβαλα τον προηγούμενο επ.στη πάνω Κ δουλεύει Κ μένει να κάνω update το bios από flopy δεν παίζει διότι δεν υπάρχει αλλά από usb έχει κάνει κανείς;
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θυμάμαι πως το είχα κάνει μέσα από τα windows με το live update.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Veterane έχεις κάνει update την μητρική σου; Με το Live update της Msi? Oxi των Windows?
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το bios εννοείς? ναι, μe το live update μέσα από τα windows αλλά πάει πολύ καιρός και δεν θυμάμαι πως
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τον e4500 έχω Κ εγώ εντωμεταξυ
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Και δεν τον παίζει? Εμένα τον πήρε κανονικά πρι το update.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Α Κ την ίδια κάρτα γραφικών. ΡΕ συ δε νομίζω μέσω τον update των Windows να γίνεται update στο bios
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως πήρες το pc μου? Τσέκαρε το pos#8 για το update. Α Κ την ίδια κάρτα γραφικών.ΡΕ συ δε νομίζω μέσω τον update των Windows να γίνεται update στο bios Γίνεται αλλά για κάποιον λόγο λένε πως δεν είναι σωστό. 1
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Και γινεται και σωστο ειναι και...... επικινδυνο να μπρικαρεις τη μητρικη σου ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα