Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω 2 συσκευές Corinex HD200 powerline wall mount F αλλά δεν έχω το CD και το εγχειρίδιο χρήσης. Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να τα συχρονίσω και να δουλέψουν??

Δημοσ.

Βαλε τα πανω σε ενα πολυμπριζο (το ιδανικοτερο).

Πανω λογικα θα εχουν απο ενα κουμπακι. Πατησε το παραλληλα και στα 2 για οσα δεύτερα χρειαστει, μεχρι να ανασβησει λες και κανει reset.

Αφησε τα ετσι πανω στο πολυμπριζο για κανενα λεπτο μεχρι να συγχρονιστουν.

Δημοσ.

Επάνω έχει 2 κουμπάκια, ένα που λέει Standby και ένα SYNC/RST. Λογικά το δεύτερο. Και το ένα θα πρέπει να το έχω με καλώδιο πάνω στο router ή μόνο οι συσκευές μόνες τους?

Δημοσ.

Το δεύτερο πατάς. Synchronize που λέμε κ στο χωριό μου. :P

Δεν χρειάζεται να το έχεις για αρχή συνδεδεμένο κάπου. Μόνο οι συσκευές σκέτες αρκούν.

Δημοσ.

Οκ θα το δοκιμάσω. Και ύστερα άμα το ένω στο συνδέσω στο router και το άλλο σε έναν υπολογιστή, θα δουλέψει κατευθείαν ή θέλει να κάνω καμιά ρύθμιση, καμιά στατική ΙΡ ή τίποτα άλλο??

Δημοσ.

Απο την στιγμή που συγχρονιστούν, το ένα το βάζεις πίσω απο το ρουτερ κ το άλλο οπουδήποτε θες. Δεν θέλει κάποια ρύθμιση απο εκεί κ έπειτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Δούλεψε!!

Στελνω με πμ τραπεζικο λογαριασμο.

Στειλε κατι γιατι πρεπει να παρω καινουριο λαπτοπ. :P :P

Καλοριζικα τα παουερ αλανια.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εγω απ το μεσημερι εχω θεμα με τα powerline μου αναβουνε τα δυο λαμπακια το πρωτο ειναι πορτοκαλι και το τελευταιο πρασινο τι να κανω για να τα κανω ολα πρασινα;

Αναφορά σε κείμενο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...