mourmourhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά Καλησπέρα εγώ το έβαλα σε note3δούλεψε για λίγο και τώρα μου λέει application expired γνωρίζει κανείς κάτι? Είναι trial?
Grey Warden Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μας την φέρανε. Χαχα! Υπομονή πάντως, όταν κυκλοφορήσει επίσημα για Samsung σίγουρα θα γίνει κανονικό port στο Xda και μετά από κάποιο διάστημα θα την έχουν όλοι.
nosfer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον η microsoft ήθελε λίγο feedback ή να κάνει tease στους android users για τα nokia. πολύ καλή εφαρμογή πάντως.
bounce2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Πάτε στοίχημα οτι ξαφνικά η google θα ενισχύσει τα offline features που μια βάζει και μια βγάζει στους χάρτες της;
paschos76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 "This version has expired" & η εφαρμογή δεν ανοίγει πλέον. Δεν κατάφερα να συνδεθώ με προηγούμενο λογαριασμό που έχω, & όσο & να προσπάθησα να δημιουργήσω καινούριο, δεν είδα φως. Την εφαρμογή την είχα δουλέψει σε windows phone & είναι πραγματικά άπιαστη.
Stavros_G Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Κριμας... Κατι αλλο για δωρεαν οφλαιν πλοηγηση υπαρχει? Δοκίμασε το iGO, με χάρτες της Navteq και φωνή της Αφροδίτης λειτουργεί τέλεια στα περισσότερα android. Για περισσότερες πληροφορίες στον γουγλη iGO for android
euxoulhs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 κριμα και δεν προλαβα να το δω παντως ειναι οτι πρεπει για offline εφαρμογη αν κυμαινεται στην αποδοση του google map! πιστευω το google map ειναι το πιο κορυφαιο online navigation που υπαρχει.Βεβαια αν ηταν και offline θαμασταν αρχοντες..αλλα...
chrisde Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται και έχει xposed ας κάνει τα εξής: 1. Install 'Per App Hacking' on from xposed2. Activate it from the xposed app3. Restart4. Search for "HERE beta"5. in 'Time Machine' menu enter '2014-09-30 23:59'6. Restart your phone again 9
nickgrserifos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 "This version has expired" & η εφαρμογή δεν ανοίγει πλέον. Δεν κατάφερα να συνδεθώ με προηγούμενο λογαριασμό που έχω, & όσο & να προσπάθησα να δημιουργήσω καινούριο, δεν είδα φως. Την εφαρμογή την είχα δουλέψει σε windows phone & είναι πραγματικά άπιαστη. Μια λυση ειναι το να βαλεις την ημερομηνια του κινητου σου ενα μηνα πριν.
BELL Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Και δω το ίδιο. Έκανε και καλά update στη φωνή των αγγλικών και μετά μπρικι
Προτεινόμενες αναρτήσεις