Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχιζει ιστοριουλα οποτε παρτε κανα ποπκορν και αραξτε... *Μη το κλειδωσετε mods, δειτε ως το τελος*

Λοιπον που λετε εχω εναν ''gaming'' υπολογιστη κοντα στα 4 χρονια κομματι-κομματι απο τον ξαδερφο μου ο οποιος ειναι Αγγλια και δε θα ερθει ελλαδα για αρκετο διαστημα και με εχει αφησει εδω περα με ενα πισι... Τονιζω απο τωρα οτι ειμαι αχρηστος με αυτα τα πραγματα ΕΙΔΙΚΑ με το hardware και δε μπορω να κανω καμια ''αγνωστη'' αλλαγη που θα μου πειτε να κανω αν κανω, μονος μου. Λοιπον Ο υπολογιστης καλα κρατουσε μεχρι που πριν κατι μηνες εβγαλε κατι artifacts οταν επαιζα.. κατεβασα το asus gpu tweak και εκανα κατι αλλαγες σε gpu clock, voltage κλπ και εφτιαξα το προβλημα... πριν λιγους μηνες εμφανιζοταν παλι συχνα πυκνα οχι κατι φοβερο... τωρα ομως παιζει να εκαψα κατι καταλαθος χρησιμοποιωντας το asus gpu tweak ή με το contro lcatalyst center της amd που πειραζα διαφορα εκει για overdrive που ελεγε κλπ... Οποτε Μπαινω στα ερωτηματα

1) Πως θα δω αν ειναι overclock κατι απο ολα αυτα?
2) Οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες, Μπορει να εχει καει κατι?
3) Πως μπορω να δω αν εχω καψει κατι?
4) Ποιος μπορει να με βοηθησει εις βαθος και να παμε Skype κλπ? Μπορω να προσφερω ανταμοιβη αν λυσουμε το προβλημα + καθαρισουμε τον υπολογιστη μαζι γιατι οπως ειπα εγω δεν ξερω απο αυτα ουτε θελω να μαθω
5) Η καρτα που εχω ειναι παλια amd radeon hd 6900 αλλα ειναι οκ για να παιζω μονο cs:go και dota 2 se very low settings.....
6) Επισης τι ρυθμισεις πρεπει να εχω ρε παιδια στα clock, voltage,power target,memory clock κλπ.. Οσο λιγοτερο , τοσο λιγοτερη ζημια ?
εδω κατι φωτογραφιες και το πισι ειναι ανοικτο 5 ωρες ηδη με ζεστη! μια χαρα δεν ειναι?

Η κατακλείδα είναι οτι με αφορά να παιζω μονο CS:GO και DotA 2 σε ο,τι settings να'ναι, δε με ενδιαφερει να σηκωνω βαρια games.. Οποτε Θα ηταν καλυτερο να αγορασω πχ νεα πραγματα και να μου τα κουμπωσει το πλαισιο προφανως γιατι εγω δε γνωριζω Χριστο, ή να παρω ενα νεο της προτίμησης σας με λιγα λεφτα που θα παιζω αυτα τα 2 games μονο?

post-268742-0-88578300-1412088109_thumb.jpg

post-268742-0-45179900-1412088113_thumb.jpg

post-268742-0-16980300-1412088117_thumb.jpg

post-268742-0-22022500-1412088120_thumb.jpg

post-268742-0-79690500-1412088124_thumb.jpg

Δημοσ.

Η vga σου από την στιγμή που έβγαλε artifacts τελείωσε,μπορείς να αγοράσεις μια νέα, επιπέδου το πολύ ~50€, και να την κουμπώσεις μόνος σου,όποιος έβγαλε νηπιαγωγείο μπορεί να το κάνει.

Μπορείς να την αγοράσεις και από κάποια μεγάλη αλυσίδα με σέρβις και να ρωτήσεις πόσο θέλουν για να σου τον καθαρίσουν και να βάλουν και την νέα vga.   

Δημοσ.

Αντίστοιχης και λίγο μεγαλύτερης δυναμικής κάρτα γραφικών (από αυτήν που έχεις) κοίτα εδώ http://www.ebw.gr/el/Product/564675/MSI-R7-265-2GD5-OC-AMD-Radeon-R7-265-2GB-DDR5. Αυτή που έχεις μάλλον τα κλάταρε (από την στιγμή που βγάζει artifacts και είναι σε stock συχνότητα).

Δημοσ.

Μια φορα ειχα φαει και μπλε οθονη .. αυτο ειναι θεμα σκληρου? ετσι ειχα ακουσει.... αχχχ κι εγω πιστευω ειναι θεμα καρτας γραφικων αλλα εχω ακουσει και για μητρικη και για cpu και για ram και ο,τι να'ναι... ειμαι που ειμαι ασχετος με μπερδευουν χειροτερα δε ξερω...... λοιπον αυτα τα ''artifacts'' τα βλεπω οταν ανοιγω τον browser, και οταν ανοιγω το steam ειναι πολυ χειροτερα... και οταν ανοιγω το game τοτε επισης χειροτερα... η cpu δεν εχει να κανει δηλαδη με αυτο?? μονο θεμα καρτας γραφικων ειναι ?? 

δινω και καποια στοιχεια επιπλεον..

post-268742-0-19646400-1412180245_thumb.jpg

post-268742-0-69214200-1412180249_thumb.jpg

post-268742-0-56128300-1412180254_thumb.jpg

post-268742-0-35274100-1412180262_thumb.jpg

post-268742-0-18073500-1412180268_thumb.jpg

post-268742-0-52442700-1412180274_thumb.jpg

post-268742-0-50875500-1412180281_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια φορα ειχα φαει και μπλε οθονη .. αυτο ειναι θεμα σκληρου? ετσι ειχα ακουσει.... αχχχ κι εγω πιστευω ειναι θεμα καρτας γραφικων αλλα εχω ακουσει και για μητρικη και για cpu και για ram και ο,τι να'ναι... ειμαι που ειμαι ασχετος με μπερδευουν χειροτερα δε ξερω...... λοιπον αυτα τα ''artifacts'' τα βλεπω οταν ανοιγω τον browser, και οταν ανοιγω το steam ειναι πολυ χειροτερα... και οταν ανοιγω το game τοτε επισης χειροτερα... η cpu δεν εχει να κανει δηλαδη με αυτο?? μονο θεμα καρτας γραφικων ειναι ?? 

δινω και καποια στοιχεια επιπλεον..

Η καρτα γραφικων ειναι !

Αναλογα με το τι παιχνιδια θες να παιξεις , κανε αλλαγη στην καρτα με καποια που να μπορει να παιξει τα παιχνιδια σου !

Ειναι ΚΛΑΣΙΚΗ περιπτωση βλαβης καρτας γραφικων !@

Αν θες να βαλεις καλη καρτα επανω, πες μας πρωτα τι τροφοδοτικο εχεις (μοντελο, watt) να σου πούμε τι κάρτα μπορείς να βάλεις χωρίς θέμα !

Είσης πες μας και το πόσα δίνεις !

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων ειναι !

Αναλογα με το τι παιχνιδια θες να παιξεις , κανε αλλαγη στην καρτα με καποια που να μπορει να παιξει τα παιχνιδια σου !

Ειναι ΚΛΑΣΙΚΗ περιπτωση βλαβης καρτας γραφικων !@

Αν θες να βαλεις καλη καρτα επανω, πες μας πρωτα τι τροφοδοτικο εχεις (μοντελο, watt) να σου πούμε τι κάρτα μπορείς να βάλεις χωρίς θέμα !

Είσης πες μας και το πόσα δίνεις !

κυριως θα ηθελα να δω αν φτιαχνεται το προβλημα.. το ξερω οτι δε ποσταρα στο σωστο μερος αλλα εδω για καποιο λογο απαντανε περισσοτερο.... απλα σκεφτομαι οτι με ενα πολυ καλο καθαρισμα μπορει να δουλεψει επειδη το εχω 4 χρονια και δε το εχω καθαρισει ποτε..! αλλα θα δω δε ξερω.... Για αναβαθμιση δε θα παω ακομα Χωρις να μαθω 100% τι φταιει .... Εγω ενα απλο πισακι θελω να παιζω dota 2 και cs:go ακομα και σε low settings δε με πειραζει ... To πισι μου το εχτισε ο ξαδερφος και ειχε δωσει 1000 ευρω! δΕΝ γινεται ετσι ξαφνικα να μη μπορω να παιξω τοσο απλα παιχνιδια ...Δε μπορω να αλλαξω τωρα καρτα γραφικων αν ειναι αυτο το προβλημα θα το κανω το 2015 αλλα αξιζει ..?

Δημοσ.

κυριως θα ηθελα να δω αν φτιαχνεται το προβλημα.. το ξερω οτι δε ποσταρα στο σωστο μερος αλλα εδω για καποιο λογο απαντανε περισσοτερο.... απλα σκεφτομαι οτι με ενα πολυ καλο καθαρισμα μπορει να δουλεψει επειδη το εχω 4 χρονια και δε το εχω καθαρισει ποτε..! αλλα θα δω δε ξερω.... Για αναβαθμιση δε θα παω ακομα Χωρις να μαθω 100% τι φταιει .... Εγω ενα απλο πισακι θελω να παιζω dota 2 και cs:go ακομα και σε low settings δε με πειραζει ... To πισι μου το εχτισε ο ξαδερφος και ειχε δωσει 1000 ευρω! δΕΝ γινεται ετσι ξαφνικα να μη μπορω να παιξω τοσο απλα παιχνιδια ...Δε μπορω να αλλαξω τωρα καρτα γραφικων αν ειναι αυτο το προβλημα θα το κανω το 2015 αλλα αξιζει ..?

Μια χαρά δυνατό σύστημα έχεις ! Ο 1090Τ είναι σκυλί .

Η κάρτα είναι και αυτό είναι σίγουρο !

Ανάλογα την κάρτα που θα βάλεις θα παίζεις και στα ανάλογα setting !

Ούτε η 6950/6970 είναι καμιά χάλια κάρτα .Πολύ καλή για τα χρόνια της !  Απλά σου έτυχε και χάλασε.

Το προβλημα σου ξαναλέω είναι 100% κάρτα γραφικών !

Τέλος κάνε και έναν καλό καθαρισμό μέσα στο pc από σκόνες κ.λ.π. δες και την κατάσταση του τροφοδοτικού και αν είναι ποιοτικό και προχώρα άφοβα.

Δημοσ.

φιλε μου, αν χαλασει καποιο εξαρτημα, και €10.000 να αγοραστηκε, δεν αλλαζει κατι...!  παει χαλασε, τι να κανουμε?  

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά δυνατό σύστημα έχεις ! Ο 1090Τ είναι σκυλί .

Η κάρτα είναι και αυτό είναι σίγουρο !

Ανάλογα την κάρτα που θα βάλεις θα παίζεις και στα ανάλογα setting !

Ούτε η 6950/6970 είναι καμιά χάλια κάρτα .Πολύ καλή για τα χρόνια της !  Απλά σου έτυχε και χάλασε.

Το προβλημα σου ξαναλέω είναι 100% κάρτα γραφικών !

Τέλος κάνε και έναν καλό καθαρισμό μέσα στο pc από σκόνες κ.λ.π. δες και την κατάσταση του τροφοδοτικού και αν είναι ποιοτικό και προχώρα άφοβα.

σκυλι λες ε; νταξει για να το λες εσυ... λοιπον τωρα  τη κατασταση τροφοδοτικου δε ξερω πως θα την δω, γενικως θα φωναξω μηχανικο ή θα το παω στο πλαισιο, δεν εχω τις γνωσεις για τετοια οποτε δε μπορω να κανω κατι αλλο... και ετυχε να μην εχω κανα κολλητο φιλο που ασχολειται με αυτα... οοποτε....λοιπον θα το παω για καθαρισμο και μετα βλεπουμε... επισης κατι αλλο, Να φανταστω στα μαγαζια απλα βαζουν συμπιεσμενο αερα?? κατι που δε θα κανει δουλεια αφου εχει πολυ σκονη μεΣα....

φιλε μου, αν χαλασει καποιο εξαρτημα, και €10.000 να αγοραστηκε, δεν αλλαζει κατι...!  παει χαλασε, τι να κανουμε?  

καλα ναι συμφωνω... απλα μεγαλη ατυχιααα

Δημοσ.

αν θες να επιβεβαιωσεις, αν ειναι η καρτα γραφικων ή οχι, βρες μια αλλη δοκιμασε την στο συστημα σου και δες αν κανει τα ιδια..!! 

ειτε δανεισου απο καποιο γνωστο, ειτε στη χειροτερη παρε μια  http://www.skroutz.gr/s/255916/XFX-Radeon-HD5450-1GB.html

για δοκιμη και μετα πουλα τη..!!

Δημοσ.

αν θες να επιβεβαιωσεις, αν ειναι η καρτα γραφικων ή οχι, βρες μια αλλη δοκιμασε την στο συστημα σου και δες αν κανει τα ιδια..!! 

ειτε δανεισου απο καποιο γνωστο, ειτε στη χειροτερη παρε μια  http://www.skroutz.gr/s/255916/XFX-Radeon-HD5450-1GB.html

για δοκιμη και μετα πουλα τη..!!

ωραια θα ψαξω να βρω κανεναν που να μπορει να μου δωσει... α και να ξερει να τα κουμπωνει ολα αυτα κλπ γιατι εγω δεν.... ωραια οταν γινει ο καθαρισμος θα ενημερωσω... μεχρι τοτε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...