theokets Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. πρόκειται να αγοράσω νέο κινητο και σκεφτομαι για καποια απο τις ναυαρχιδες των εταιριων. ποιο προτεινετε και γιατι ? έλεγα για xperia z2 αλλα δεν είμαι σιγουρος τι παιζει και με τα υπολοιπα θηρια.
maddoctor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέχρι πόσα δίνεις και από Κίνα μεριά σκέφτεσαι να αγοράσεις που θα βρεις πολύ καλύτερα μοντέλα σε πολύ πιο χαμηλή τιμή από Ελλάδα!?
theokets Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 προτιμω καποια απο τις γνωστες και μεγαλεσ εταιριες του χωρου. απο χρηματα ξερω γω... κανα 400αρι μαξ
maddoctor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Να σου επισημάνω, μία εταιρεία είναι μεγάλη και ας μην την ξέρεις εσύ πολύ Εφόσον δεν μου λες μόνο από Ελλάδα, αυτά που σου προτείνω είναι οι πραγματικές ναυαρχίδες των κινητών που κυκλοφορούν στην Κίνα, χώρα όπου κατασκευάζονται το μεγαλύτερο ποσοστό κινητών (και iphone). Οι τιμές είναι τελικές και το μαγαζί είναι πολύ αξιόπιστο, έχοντας κάνει κάμποσες αγορές από εκεί χωρίς ποτέ πρόβλημα 1) MEIZU MX4 32G MT6595 2.2GHz Octa Core 5.36 Inch JDI FHD Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone - 364€. Ότι το πιο τελευταίο σε τεχνολογία που βγήκε 2) XIAOMI MI4 64G Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch 1920*1080 Screen MIUI V5 3G Smartphone - 355€ .Πρώτη σε πωλήσεις κινητών στην Κίνα, με τεράστια υποστήριξη σε θέμα λογισμικού, ένα κινητό που δεν θα σε απογοητεύσει. 3) ONEPLUS ONE Qualcomm 64GB Snapdragon 801 2.5Ghz Quad Core 5.5 Inch FHD Gorilla Glass 3 JDI Screen 4G LTE Smartphone - 333€ . Από τα κορυφαία κινητά της κατηγορίας τους. Πουλάει αυτή την στιγμή σαν ζεστό ψωμί 4) HUAWEI HONOR 6 32G H60-L12 Hisilicon Kirin 920 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS 1080P Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 317€ . Άλλο ένα πάρα πολύ καλό κινητό. 5) HUAWEI ASCEND P7 HiSilicon Kirin 910T 1.8GHz Quad Core 5 Inch IPS FHD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 283€ 6) XIAOMI MI3 64GB Snapdragon 800 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD - 280€ .Περήφανος κάτοχος αυτού του κινητού που ειλικρινά δεν το έχω μετανιώσει ούτε sec. Πριν το αγοράσω είχα iphone και ουδέποτε είχα ασχοληθεί με αγορές από Κίνα. Βλέποντας όμως τι κινητά μπορώ να πάρω από εκεί και μετά από διάβασμα που έριξα αριστερά-δεξιά (κυρίως στο myphone.gr), αγόρασα αυτό για μένα και ένα Lenovo K900 για την γυναίκα μου. Και οι δύο είμαστε 1000% ευχαριστημένοι με τις επιλογές μας.
theokets Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 και απο θεμα android και updates ? τι παιζει ? απο τις υπολοιπες τι εχεις να προτεινεις ? γιατι οπως και να το κανουμε .. το Kia θα ειναι για μενα παντα Kia και η mercedes... mercedes . Μπορει να κανω και λαθος απλα ετσι πιστευω
chios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Κανεις λαθος φιλε μου ψαξτω μην πεταξεις τα λεφτα σου.
maddoctor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 και απο θεμα android και updates ? τι παιζει ? απο τις υπολοιπες τι εχεις να προτεινεις ? γιατι οπως και να το κανουμε .. το Kia θα ειναι για μενα παντα Kia και η mercedes... mercedes . Μπορει να κανω και λαθος απλα ετσι πιστευω Συγκεκριμένα για το Xiaomi που έχω, κάθε εβδομάδα βγαίνει νέα έκδοση. Εννοείται αυτή την στιγμή είμαι σε Kit Kat και περιμένω πότε θα βγει η L, να την περάσω. Υπόλοιπες εννοείς Samsung, Apple, Nokia, κτλ!? Και οι εταιρείες αυτές είναι mercedes, όχι Kia. Για αυτό σου γράφω πιο πάνω ότι δεν τις ξέρεις εσύ, δεν σημαίνει ότι δεν είναι εταιρείες πραγματικές. Και εγώ πριν πάρω το κινητό που έχω, δεν ήξερα την Xiaomi. Μου την πρότειναν, διάβασα και με κέρδισε και ειλικρινά δεν το έχω μετανοιώσει ούτε δευτερόλεπτο!
faronas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 xiaomi mi3 δείχνει πολύ καλό http://www.skroutz.gr/s/4796787/Xiaomi-Mi-3-16GB.html
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό τηλέφωνο Είναι αλλά Και το καπέλο τον 120€ πολύ ωραίο Είναι.
Grey Warden Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς καπέλο 120 ευρώ ; Εννοεί οτι από Κίνα το φέρνεις φθηνότερα κατά 120 ευρώ. Σε αυτά τα λεφτά πάντως θα σου πρότεινα να μην πάρεις κάτι χωρις 4g αν κατοικείς Αθήνα. Στα λεφτά που δίνεις υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά θα πρέπει να μας πεις τις προτεραιότητες σου. 1
theokets Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 λεω να περιμενω ενα μηνα μηπως βγει το nexus 6 και το τσιμπησω. απλα ελπιζω να εινα κατω απο 5.5 ιντσες γιατι μεγαλωνει πολυ μετα! δεν θα χωραει στα χερια μου
Grey Warden Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 λεω να περιμενω ενα μηνα μηπως βγει το nexus 6 και το τσιμπησω. απλα ελπιζω να εινα κατω απο 5.5 ιντσες γιατι μεγαλωνει πολυ μετα! δεν θα χωραει στα χερια μου Αν βγει και 2η έκδοση... πιο μικρή. Προς το παρόν έχει βγει το μοντέλο για 5,9 ίντσες που όντως θα το μεγαλώνει πολύ και στο λέει κάτοχος Note 3. Πάντως εφόσον δίνεις 400 ευρώ έχει μπόλικες επιλογές σε περίπτωση που δεν κάτσει το Nexus 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα