WannaCry Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας... υπάρχει κάποιος ανταπτορας ο οποιος συνδέεται με την μητρική του (x ψ) laptop και να καταλήγει με VGA έξοδο ? Ώστε να μπορώ να το συνδέσω σε ένα απλό monitor.
WannaCry Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει απλός ήθελα να το βγάζω κατευθείαν από την μητρική. Και όχι από την vga έξοδο του
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Aπο τη μβ του φορητού δύσκολο εως αδύνατον
WannaCry Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το ρωτάω αυτό γιατί έχω ένα laptop με σπασμένη οθόνη και έλεγε να το πετάξω σε εξωτερική... Αλλα και που το συνδέω δεν κάνει κάτι. Δίνω και εντολή από FN αλλα τίποτα...
xaniared Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομιζω να εχει χαλασει η vga θυρα. Κατι αλλο φταιει. Το λαπτοπ ανοιγει κανονικα? Ακους τον ηχο των windows? Ειναι παλιο λαπτοπ?
WannaCry Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Όχι δεν ακούω κανένα ήχο. Μου δείχνει ότι ανάβει κανονικά (περάνει ρεύμα) Το ανοίγω χωρίς σκληρό Samsung Notebook NP300V5A
xaniared Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει και η επιλογή να αλλάξεις την οθόνη. Είναι ευκολο
WannaCry Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ότι είναι εύκολο το ξέρω. το θέμα είναι ότι θα θέλει και μια 100ρα. Οποτε το να το δουλεύω με μια εξωτερική είναι ότι καλλίτερο. Έτσι και αλλιώς υπάρχει δεν θα πρέπει να αγοράσω κάτι.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ότι είναι εύκολο το ξέρω. το θέμα είναι ότι θα θέλει και μια 100ρα. Οποτε το να το δουλεύω με μια εξωτερική είναι ότι καλλίτερο. Έτσι και αλλιώς υπάρχει δεν θα πρέπει να αγοράσω κάτι. Σιγουρα αν κοιταξεις απο eBay θα σου βγει αρκετα κατω απο 100ρικο. Πες μας μοντελο αν θες να σου βρουμε κατι.
WannaCry Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Site: LCD για το μοντέλο αυτό Samsung Notebook NP300V5A
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα