parlapipas25 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι ομως για να παρει καλη οθονη(1440p) πρεπει να κοψει απο την συνθεση του 400+ ευρω οποτε θα του μεινει μονο 600 για τον πυργο ο οποιος θα ναι αδυναμος για τετοιες αναλυσεις.
stathisgtr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι ομως για να παρει καλη οθονη(1440p) πρεπει να κοψει απο την συνθεση του 400+ ευρω οποτε θα του μεινει μονο 600 για τον πυργο ο οποιος θα ναι αδυναμος για τετοιες αναλυσεις. Δεν χρειάζεται 1440p.Ένα καλό καλό και ποιοτικό ips panel στα 1920X1080.
parlapipas25 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Aν κοιταει για 1080p μηπως μπορει να χωρεσει οθονη 120hz?
stathisgtr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Aν το προοριζει για hardcore fps gaming τοτε ναι ας παει, αλλα θα φαει στην μαπα το tn panel που δεν αρεσει σε πολλους.
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Aν το προοριζει για hardcore fps gaming τοτε ναι ας παει, αλλα θα φαει στην μαπα το tn panel που δεν αρεσει σε πολλους. http://gaming.eizo.com/products/foris_fg2421/ http://www.tomshardware.com/news/auo-144hz-ips-ahva,27615.html Ακριβές βέβαια.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Η οθόνη κατά την γνώμη μου πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά από τον πύργο,όπως κάναμε όλοι μας και αν όχι όλοι μας το 90%. Με αυτόν και μόνο τον τρόπο φτάσαμε στα 1440p που είναι ένα μόνιτορ και μια ανάλυση και και και που αξίζει τα χρήματα του. Αλλιώς κινδυνεύεις να έχεις ένα καλό μόνιτορ και έναν μέτριο πύργο. Δεύτερος παράγοντας είναι ότι στο ένα πληρώνεις σχεδόν άλλο ένα δηλαδή ένα LG με zero pixel εγγύηση κάνει 140 ευρώ και ένα dell με μια ιντζα παραπάνω κ λίγο καλύτερη ποιότητα 230 ευρώ.Τα παραπάνω λοιπόν τα πληρώνεις αδρά και μάλιστα πολύ ακριβά. Τρίτος παράγοντας είναι ότι υπάρχουν παραδοχές χρηστών - φίλων,αλλά και εδώ στο φόρουμ για κιτρινίλες και αλλοιωμένα χρώματα στις Dell που ακόμα και με αντικατάσταση δεν βρήκαν άκρη,άρα το λιγότερο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να δει το Monitor που θα αγοράσει από κοντά και αυτό όποια μάρκα και ν'αποφασισει να πάρει. Μην αγοράζετε μόνιτορ αν δεν το δείτε πρώτα με λίγα λόγια,και καλό είναι να τα δείτε δίπλα - δίπλα ώστε να ξέρετε ακριβώς,τι και γιατί πληρώνετε. Αν λοιπόν μπορείς οικονομικά και πρακτικά να αντιμετωπίσεις την οθόνη ξεχωριστά και αφού δεν σ'ενδιοαφερει το oc η παρακάτω σύνθεση θα σου δώσει το ποιοτικό Gaming για πολλά χρόνια. Αν πάλι όχι ενδεχομένως να μπορείς να πάρεις χρήσιμες ιδέες. 1
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Η οθόνη κατά την γνώμη μου πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά από τον πύργο,όπως κάναμε όλοι μας και αν όχι όλοι μας το 90%. Πολλοί είστε; Νόμιζα πως γράφει ένας χρήστης με τον λογαριασμό.Εκπροσωπείς κάποιον-κάποιους; Γιατί μιλάς για "όλους","όλοι μας" κλπ σαν πολιτικός.Κοίταξε το λίγο. Με αυτόν και μόνο τον τρόπο φτάσαμε στα 1440p που είναι ένα μόνιτορ και μια ανάλυση και και και που αξίζει τα χρήματα του. Αλλιώς κινδυνεύεις να έχεις ένα καλό μόνιτορ και έναν μέτριο πύργο. Μια χαρά πύργο μπορεί να έχει και με κατάλληλο αντίστοιχο μόνιτορ. Δεύτερος παράγοντας είναι ότι στο ένα πληρώνεις σχεδόν άλλο ένα δηλαδή ένα LG με zero pixel εγγύηση κάνει 140 ευρώ και ένα dell με μια ιντζα παραπάνω κ λίγο καλύτερη ποιότητα 230 ευρώ.Τα παραπάνω λοιπόν τα πληρώνεις αδρά και μάλιστα πολύ ακριβά. Και 240 και 500 να δώσει τα αξίζουν τις περισσότερες φορές τα καλά μοντέλα των οθονών.Δεν είναι διαφορά μόνο οι ίντσες,έχουν πόσες υπαρκτές διαφορές.Μη σας πιάνει πόνος μερικούς για τις τιμές (για κάτι που είναι επένδυση κιόλας) αντί να κοιτάτε για την ακρίβεια σε άλλα parts που μπορεί να μην είναι σημαντικότερα κοστίζουν περισσότερο και τα αλλάζετε και πιο συχνά. Δεν θα κοιτάξει να κάνει τσιγγουνιές κάποιος στην οθόνη σε μεγάλα budget,να βάλει φτηνή οθόνη γιατί θα χει ξεκάθαρα άσχημο και άνισο αποτέλεσμα. Τρίτος παράγοντας είναι ότι υπάρχουν παραδοχές χρηστών - φίλων,αλλά και εδώ στο φόρουμ για κιτρινίλες και αλλοιωμένα χρώματα στις Dell που ακόμα και με αντικατάσταση δεν βρήκαν άκρη,άρα το λιγότερο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να δει το Monitor που θα αγοράσει από κοντά και αυτό όποια μάρκα και ν'αποφασισει να πάρει. Αν και προσωπικά δε πρότεινα Dell,ελαττωματικό προιόν μπορει να τύχει κάποιος σε οποιoδήποτε μοντέλο (Dell και άλλων) αλλά το after sales της Dell δεν θα το χει στις περισσότερες.Σε τέτοιες περιπτώσεις δικαιούσαι άμεση αντικατάσταση όσον αφορά τη Dell στη πόρτα σου (όσες φορές θες).Τώρα υπάρχουν και άλλοι που δε ξέρουν περί προφίλ ή να ρυθμίσουν την οθόνη τους βέβαια και βλέπουν "κιτρινίλες". Μην αγοράζετε μόνιτορ αν δεν το δείτε πρώτα με λίγα λόγια,και καλό είναι να τα δείτε δίπλα - δίπλα ώστε να ξέρετε ακριβώς,τι και γιατί πληρώνετε. Συμφωνώ με το να δει από κοντά και να το ψάξει αν και πρέπει να κάνει και αρκετή χρήση. Αν λοιπόν μπορείς οικονομικά και πρακτικά να αντιμετωπίσεις την οθόνη ξεχωριστά και αφού δεν σ'ενδιοαφερει το oc η παρακάτω σύνθεση θα σου δώσει το ποιοτικό Gaming για πολλά χρόνια. Αν πάλι όχι ενδεχομένως να μπορείς να πάρεις χρήσιμες ιδέες.
sma0900029 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν, Αργώ να απαντάω γτ είμαι στρατό κ στέλνω από τ κινητό λοιπόν πολύ βαριά παιχνίδια δεν παίζω γτ δεν είχα ποτέ δυνατό υπολογιστή είχα λάπτοπ τώρα με αυτό το σύστημα θέλω να ξεκινήσω πιστεύω, οπότε με την οθόνη έχω πάρει ιδέες θα τις δω και από κοντά αλλά με τ κουτί τι κάνουμε; Μένουμε σε αυτή τ σύνθεση τ Sakiz?
orion1986 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το εβγαλες 1200 ευρω και με καρτα γραφικων την 770 που ειναι χειροτερη απο την 280x και η οποια εχει 25 ευρω λιγοτερα απο την 970 η οποια ειναι κλασσεις ανωτερη καποιο link ?
Sakiz105 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δει τη (μη) στιβαρότητα της συγκεκριμένης LG ούτε και για τη ποιότητα υλικών της.Αν και εγώ δε μίλαγα μόνο για αυτήν.Βέβαια εγώ σου απάντησα για την LG αφού παρέθεσες με ειρωνία αυτό που είπα πιο πριν γενικότερα γιατί και ο TS και ο orion κοιτάνε σε εξίσου ακατάλληλες οθόνες για το budget. Για την LG συγκεκριμένα (αλλά και για την Acer) ούτε για σύστημα του μισού budget δεν είναι καλά-καλά.Μιλάμε για οθόνες φτηνών ips panel,με λίγες συνδέσεις,μικρή εγγύηση,δυνατότητες pivot κλπ δεν έχουν,και σε χρωματική ακρίβεια και απεικόνιση υστερούν σε σύγκριση με άλλες που μπορούν να μπουν. Ειδικά για τέτοιο budget και για αυτό το κομμάτι τα κοιτάς όλα.Και των 200-300 οθόνη χωράει σε τόσα χρήματα ανάλογα τι θα επιλέξει και καλά θα κάνει να χωράει γιατί και διαφορά θα δει,και πιο ταιριαστή είναι στο θέμα της κατανομής χρημάτων και με το υπόλοιπο σύστημα και περισσότερα χρόνια μπορεί να του βγάλει από τα περισσότερα parts του συστήματος.Αν δεν προσέξει και πάρει τέτοια entry οθόνη πιθανόν αργά ή γρήγορα να αντιληφθεί πόσο αδύναμος κρίκος είναι σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα και θα κοιτάει για αλλαγή που ισούται με επιπλέον ψάξιμο και έξοδα. Ποιός μίλησε για low γραφικά και τα λοιπά,τίποτα από αυτά δεν ισχύει.Μια χαρά μπορεί να παίζει και με καλή οθόνη. Αλλά νομίζω πως το πήρες προσωπικά γιατί μάλλον "θίχτηκε" η σύνθεση σου ενώ δεν υπάρχει κάτι προσωπικό.Τα υπόλοιπα που λες για τη Dell είναι χαζομάρες,έχω προτείνει και προτείνω πόσες μάρκες οθονών στις ενότητες των νέων συστήματων και στις οθόνες τόσα χρόνια,τα γραπτά μένουν,μπορεί να τα δει ο καθένας. λιγα πραγματα θα πω.Ενα οτι δεν ηθελα να προκαλεσω με την ειρωνια,αστειευομενος το ειπα απλα μετα ειχες το κλασσικο υφακι του "μην μου κολλας εμενα γιατι..." και ηθελα να επιτεθω. Δευτερον,μια οθονη αν δεν την δεις απο κοντα δεν μπορεις να κρινεις αν σου κανει η οχι.Την συγκεκριμενη lg την εχω δει απο κοντα και ειχε ιδια εικονα με την asus των 200 ευρω.Οσο για την πλαστικουρα ναι ειναι,αλλα οθονη ειναι οχι τρακτερ. Τριτον εγω οτι συνθεση κανω το κανω με γνωμονα reviews και συγκρισεις απο αλλα φορουμ η επειδη εχω δει κατι απο κοντα.Οποτε οτι και να μου πουνε για την δικια μου συνθεση καρφι δεν μου καιγεται.Αλλωστε εγω αυτο που θελω να παρω θα το παρω.Οταν ρωτησει καποιος για ιδεες εγω θα του πω ιδεες.Δεν θα τον αναγκασω να παρει ντε και καλα αυτο που εγραψα. Τελος για την αποδοση της dell σε gaming,η μονη "budget" οθονη που αξιζει τα λεφτα της ειναι η Dell U2412M.Προς τα κατω η ποιοτητα ειναι δυσαναλογη με την τιμη και προς τα πανω ειναι για μεγαλα πορτοφολια. Φιλικα ολα αυτα.Αλλωστε φορουμ ειναι,δεν εχουμε να χωρισουμε bandwidth. @orion http://www.tomshardware.com/charts/2014-vga-charts/benchmarks,175.htmlΣτα 1080p 5/8 games μπροστα η 280x.(Στα 2160p αν και δεν μας νοιαζουν,6/8) + οτι ειναι φθηνοτερη.Αν ηταν για 1200 ευρω να πηγαινε στην 970
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 No harm done.Δε ξέρω πως προέκυψε αυτό το περί κλασσικού ύφους.Τώρα για τις οθόνες ναι είπαμε και πιο πάνω οτι καλό είναι να κάνει έρευνα αγοράς ο ενδιαφέρομενος και να βλέπει και από κοντά αλλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα πάντα. Τη συγκεκριμένη LG την έχω δουλέψει λίγο,την έχω προτείνει και εδώ μέσα κάποιες φορές στο παρελθόν.Για τα λεφτά της είναι καλή αλλά με τα μειονεκτήματα της και είναι καθαρά budget οθόνη για στενότερους προυπολογισμούς.Φυσικά και εσύ αν θέλεις κάτι θα το πάρεις αλλά εδώ γίνονται προτάσεις από όποιον έχει διάθεση με γνώμονα οτι θεωρεί το καλύτερο για τον ενδιαφερόμενο για τη χρήση του και για τα λεφτά που δίνει και όσο είναι δυνατόν σε αρμονία μεταξύ των κομματιών.Και οι διαφορετικές απόψεις και ο αντίλογος και η κριτική μέσα στα πλαίσια του forum είναι και ισχύει για όλους. Το θέμα δεν είναι η Dell αν και αυτή συνήθως έχει καλή σχέση γενικότερης ποιότητας-τύπου και απόδοσης panel-εγγύησης-τιμής όταν τα κοιτάξει κανείς όλα.Δεν έγινε και πρόταση Dell από μένα άλλωστε.Μεγάλο πορτοφόλι έχουν και αυτοί με τα 1000+ budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα