Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , θέλω την αποψή σας για το παρακάτω σύστημα.

Μητρική http://www.skroutz.gr/s/2309417/Asus-M5A97-LE-R2-0.html

Επεξεργαστής http://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html?keyphrase=AMD+FX-8350+Box

Ραμ http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=G.Skill+RipjawsX+8GB+DDR3-2133MHz

Καρτα γραφικων http://www.skroutz.gr/s/4822159/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-WindForce-3X-OC-Rev-2-0.html

Σκληρος Seagate Barracuda 2TB SATA HDD + Kingston SSDNow V300 120GB

Αντιγραφικο http://www.skroutz.gr/s/3544991/Samsung-SH-224DB.html

Monitor http://www.skroutz.gr/s/3381386/Acer-V226WLbmd.html?keyphrase=Acer+V226WLbmd

Case http://www.skroutz.gr/s/2364819/CoolerMaster-K350-Window.html

Psu http://www.skroutz.gr/s/5063627/Aerocool-KCAS-700.html

i) Το ποσό που διαθέτουμε: Max 1000e

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : gaming + emulator για παιχνιδια συν matlab

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Ναι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα Οχι θα κανω μονος μου την αποπειρα :P

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Οχι θα βαλω τα windows 7 ultimate

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?Οχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:Οχι

Με εχετε βοηθησει και στο παρελθον , περιμενω προτασεις γιατι σιγουρα εχει θεματα η συνθεση μου χαχαχα Ακομα μου ειπαν για cooler γιατι η stock ψυκτρα του επεξεργαστη δεν ειναι καλη και ειναι και θορυβωδης αν μπορειται να μου προτεινεται καποια....Ευχαριστω εκ το προτερων :D

Δημοσ.

πολλα λαθη φιλε μου . με τετοιο μπατζετ πρωτα απ'ολα  δεν πας σε amd . επισης μπορεις να βαλεις κλασεις ανωτερη οθονη . επισης κακο τροφοδοτικο . οι μνημες χωρις να λεω οτι ειναι κακες δεν σε νοιαζει η συχνοτητα , αλλα το χαμηλο CL . θα σου φτιαξω μια

Δημοσ.

PER.169985.jpg PER.169985
LG 23MP65HQ-P 23'' IPS LED MONITOR FULL HD BLACK
product_wishlist_small.jpg
144.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 144.90 € basket_delete.png PER.305139.jpg PER.305139
INTEL 520 SERIES SSDSC2CW120A310 120GB SSD 2.5'' SATA 3 BROWN BOX
64.50 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 64.50 € basket_delete.png PER.810817.jpg PER.810817
CORSAIR CARBIDE SERIES 200R BLACK
57.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 57.90 € basket_delete.png PER.523198.jpg PER.523198
ASUS H97-PLUS RETAIL
92.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 92.90 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685
RAIJINTEK THEMIS
22.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 22.90 € basket_delete.png PER.640669.jpg PER.640669
XFX TS SERIES 550W PSU
63.37 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 63.37 € basket_delete.png PER.558465.jpg PER.558465
INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ LGA1150 - BOX
171.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 171.90 € basket_delete.png PER.303039.jpg PER.303039
WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3
55.50 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 55.50 € basket_delete.png PER.554345.jpg PER.554345
CRUCIAL BLS2CP4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT
82.00 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 82.00 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 755.87 €

Και με την καρτα γραφικων που εχεις επιλεξει πας λιγο πανω απο τα 1000 αλλα αξιζει τα λεφτα της

• Like 1
Δημοσ.

Το εβγαλες 1200 ευρω και με καρτα γραφικων την 770 που ειναι χειροτερη απο την 280x και η οποια εχει 25 ευρω λιγοτερα απο την 970 η οποια ειναι κλασσεις ανωτερη :D

Δημοσ.

Πρωτα απολα ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια , ναι ειχε θεματα σιγουρα η συνθεση και γιαυτο ζηταω βοηθεια γιατι το ποσο ειναι αρκετα αξιοσεβαστο , απλα τα χιλια ειναι μαξ δεν θελω να τα ξεπερασω :/ Οποτε περιμενω καποια αλλη αποψη 1-2 μερες και προχωραω στην παραγγελια :)

Δημοσ.

Σε τέτοιο budget μπαίνει πολύ καλύτερη οθόνη αλλιώς είναι σαν να πετάς τα χρήματα σου.

Φυσικα.Ας παρει μια dell ultrasharp και ας βαλει εναν apu.Παντοδυναμη dell + amd συνθεση ε?

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτησω παντως κατι , για το emulator που θα παιζω διαφορα παιχνιδια , δεν χρειαζεται δυνατος επεξεργαστης ? Ο fx-8350 δεν ειναι πιο καλος απο τον intel i-5 4460 ?? Μην το παρετε στραβα ειναι απλη ερωτηση για να μαθαινω κιολας αλλιως δεν θα ανοιγα το topic.

Δημοσ.

Οι emulators συνήθως χρειάζονται 2-3 δυνατούς πυρήνες οπότε ο i5 είναι απο τις καλύτερες επιλογές.Ο 8350 δε κάνει για αυτή τη δουλειά, ακόμα και ένας i3 θα αποδώσει καλύτερα.

• Like 3
Δημοσ.

Οι emulators συνήθως χρειάζονται 2-3 δυνατούς πυρήνες οπότε ο i5 είναι απο τις καλύτερες επιλογές.Ο 8350 δε κάνει για αυτή τη δουλειά, ακόμα και ένας i3 θα αποδώσει καλύτερα.

Ok με καλυψες !! Thanks

Δημοσ.

Φυσικα.Ας παρει μια dell ultrasharp και ας βαλει εναν apu.Παντοδυναμη dell + amd συνθεση ε?

Το να πάει σε πλαστικούρα LG των 150 ευρώ που τρίζει με το παραμικρό με κάρτα των 280-350€ και με ακριβότερους επεξεργαστές σε τέτοιο budget το βρίσκω κωμικό.Την ειρωνία άφησε την καλύτερα για αλλού.

Δημοσ.

Γιατι τι θα κανει με την οθονη? Θα παλαιψει?To τι βλεπεις στην οθονη ειναι το θεμα οχι το τριγυρω.Και αλλωστε αν ειναι να παιζει στο low για να μπορει να ζωγραφιζει πολυχρωμα σπιτακια στο photoshop χωρις να χανει στα χρωματα ας πει οτι θελει pc για επεξεργασια εικονας.Οχι gaming.

Στα σκαει η dell ? Δεν εχω δει να προτεινεις αλλη μαρκα οθονης.Και πολλες φορες δεν προτεινεις καθολου συστημα και απλα γραφεις "δεν κανει η οθονη παρε αλλη" μονο και μονο επειδη ξερεις οτι δεν γινεται να δωσει ο αλλος 200 ευρω για οθονη σε  budget 800-1000 ευρω..

• Like 2
Δημοσ.

Αν είναι έτσι ας μη πάρει οθόνη. Μπορεί να βλέπει το κουτί όλη μέρα.

Η οθόνη είναι επένδυση και όχι απλό περιφερειακό. Το να χάσω 10 fps δεν θα το καταλάβω πουθενά η απόλαυση όμως είναι αυτή που μένει.

Μιλάμε για τα μάτια μας.Στο budget του χωράει οθοναρα και ναι να είναι Dell.Έχεις δει την απόδοση της Dell? Σύγκρινε με lg.Είναι η μέρα με την νύχτα.

Σταματήστε να βλέπετε τις οθόνες σαν περιφερικά ανούσια και χωρίς αξία.Στην τελική όλη μέρα μπροστά στην οθόνη την βγάζουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι τι θα κανει με την οθονη? Θα παλαιψει?To τι βλεπεις στην οθονη ειναι το θεμα οχι το τριγυρω.Και αλλωστε αν ειναι να παιζει στο low για να μπορει να ζωγραφιζει πολυχρωμα σπιτακια στο photoshop χωρις να χανει στα χρωματα ας πει οτι θελει pc για επεξεργασια εικονας.Οχι gaming.

Στα σκαει η dell ? Δεν εχω δει να προτεινεις αλλη μαρκα οθονης.Και πολλες φορες δεν προτεινεις καθολου συστημα και απλα γραφεις "δεν κανει η οθονη παρε αλλη" μονο και μονο επειδη ξερεις οτι δεν γινεται να δωσει ο αλλος 200 ευρω για οθονη σε  budget 800-1000 ευρω..

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δει τη (μη) στιβαρότητα της συγκεκριμένης LG ούτε και για τη ποιότητα υλικών της.Αν και εγώ δε μίλαγα μόνο για αυτήν.Βέβαια εγώ σου απάντησα για την LG αφού παρέθεσες με ειρωνία αυτό που είπα πιο πριν γενικότερα γιατί και ο TS και ο orion κοιτάνε σε εξίσου ακατάλληλες οθόνες για το budget.

Για την LG συγκεκριμένα (αλλά και για την Acer) ούτε για σύστημα του μισού budget δεν είναι καλά-καλά.Μιλάμε για οθόνες φτηνών ips panel,με λίγες συνδέσεις,μικρή εγγύηση,δυνατότητες pivot κλπ δεν έχουν,και σε χρωματική ακρίβεια και απεικόνιση υστερούν σε σύγκριση με άλλες που μπορούν να μπουν.

Ειδικά για τέτοιο budget και για αυτό το κομμάτι τα κοιτάς όλα.Και των 200-300 οθόνη χωράει σε τόσα χρήματα ανάλογα τι θα επιλέξει και καλά θα κάνει να χωράει γιατί και διαφορά θα δει,και πιο ταιριαστή είναι στο θέμα της κατανομής χρημάτων και με το υπόλοιπο σύστημα και περισσότερα χρόνια μπορεί να του βγάλει από τα περισσότερα parts του συστήματος.Αν δεν προσέξει και πάρει τέτοια entry οθόνη πιθανόν αργά ή γρήγορα να αντιληφθεί πόσο αδύναμος κρίκος είναι σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα και θα κοιτάει για αλλαγή που ισούται με επιπλέον ψάξιμο και έξοδα.

Ποιός μίλησε για low γραφικά και τα λοιπά,τίποτα από αυτά δεν ισχύει.Μια χαρά μπορεί να παίζει και με καλή οθόνη.

Αλλά νομίζω πως το πήρες προσωπικά γιατί μάλλον "θίχτηκε" η σύνθεση σου ενώ δεν υπάρχει κάτι προσωπικό.Τα υπόλοιπα που λες για τη Dell είναι χαζομάρες,έχω προτείνει και προτείνω πόσες μάρκες οθονών στις ενότητες των νέων συστήματων και στις οθόνες τόσα χρόνια,τα γραπτά μένουν,μπορεί να τα δει ο καθένας.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...