Naciaa17 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα..γνωρίζει κανένας πόση ωρα κάνει να εγκατασταθεί η νέα αναβάθμιση του iOS?? εδώ και καμία ωρα μου λέει οτι κατεβαίνει αλλα εχει σκαλωσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο κ θέλει 7 ώρες ακόμα..
xtraktor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα..γνωρίζει κανένας πόση ωρα κάνει να εγκατασταθεί η νέα αναβάθμιση του iOS?? εδώ και καμία ωρα μου λέει οτι κατεβαίνει αλλα εχει σκαλωσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο κ θέλει 7 ώρες ακόμα.. δοκίμασε να ενημερώσεις τη συσκευή σου μέσω iTunes καλώδιο στον υπολογιστή και μετά ενημέρωση
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντα είναι καλύτερα από το itunes, να το προτιμάτε 1
koutsilas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Θα διαφωνήσω σχετικά με το itunes μιας και σήμερα είπα να το κάνω μέσω αυτού επειδή δεν είχα πολύ χώρο για να κατέβει η αναβάθμιση στο κινητό. Στο iTunes απλά μου ζήτησε να αφήσω λίγο ακόμα ελεύθερο χώρο και αφού το έκανα ξεκίνησε την αναβάθμιση και κόλλησε λίγο πριν το τέλος με αποτέλεσμα να με βγάζει σε recovery mode. Ναι οκ έφτιαξε εύκολα αλλά με ταλαιπώρησε αρχικά. Πρώτη φορά με iTunes και την πατησα Sent from my iPad using Insomnia
Johny Q Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Itunes χρησιμοποιούμε αν θέλουμε να κάνουμε set up as new ή αν το κινητό μας είναι JB.
Nikolaosx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ρέ παιδιά έχω το ίδιο τηλέφωνο,μου ψιλό κολλάει,να το κάνω 8.2; Θα διορθωθεί; Sent from my iPod touch using Insomnia
Johny Q Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καταρχην ποιο ιδιο τηλεφωνο;; Δευτερον, ειναι λιγακι αοριστο αυτο που ρωτας. Δοκιμασε να σβησεις τυχον εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις για αρχη
Nikolaosx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Sorry νόμιζα ότι έλεγε. Έχω το 4s και έχω κατεβάσει το iOS 8.0 Sent from my iPhone using Insomnia Sorry νόμιζα ότι έλεγε. <br> Έχω το 4s και έχω κατεβάσει το iOS 8.0<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης,τί σχέση έχουν οι εφαρμογές; Άρχισε να μου δημιουργεί πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 8.0 Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Sorry νόμιζα ότι έλεγε. Έχω το 4s και έχω κατεβάσει το iOS 8.0 Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης,τί σχέση έχουν οι εφαρμογές; Άρχισε να μου δημιουργεί πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 8.0 Sent from my iPhone using Insomnia Δεν μπορεί το κινητό να σηκώσει το ios 8, θέλει 5άρι και πάνω. Τώρα κάνε τις αναβαθμίσεις και ό,τι σε βρήκε σε βρήκε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος έτσι κι αλλιώς 1
Johny Q Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ε είναι λογικό να κολλάει πλέον στο 4s. Δεν ξέρω βέβαια αν θα διορθωθεί αλλά μην περιμένεις και τρομερές αλλαγές. Το 4s είναι παλιά συσκευή. 1
KonstantineSt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Θα διαφωνήσω σχετικά με το itunes μιας και σήμερα είπα να το κάνω μέσω αυτού επειδή δεν είχα πολύ χώρο για να κατέβει η αναβάθμιση στο κινητό. Στο iTunes απλά μου ζήτησε να αφήσω λίγο ακόμα ελεύθερο χώρο και αφού το έκανα ξεκίνησε την αναβάθμιση και κόλλησε λίγο πριν το τέλος με αποτέλεσμα να με βγάζει σε recovery mode. Ναι οκ έφτιαξε εύκολα αλλά με ταλαιπώρησε αρχικά. Πρώτη φορά με iTunes και την πατησα Sent from my iPad using Insomnia αδρεφε τελικα πως το εκανες να ξεσκαλωσει από recovery mode ?
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 παιδιά για να μην ανοίγω νεο θέμα, σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε 8-8.0.2 οτι παίζει σημερα απο ios 6 και setup as new μεσω itunes. Επειδη όπως πολλοί βλέπετε δεν εχω αναβαθμίσει ποτε (μια φορά μονο OTA απο την 6 στην 6.1.4 νομίζω), πρέπει να προσέξω κάτι; Δεν εχω κανει jb Κλπ ποτε... Τις επαφες και τις φωτογραφίες πως τις κραταω; Αν το κάνω restore αντι για setup as new θα εχω θέμα;
Johny Q Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αν το κάνω restore αντι για setup as new θα εχω θέμα; Συνδεεις το τηλ και οταν ανοιγει το iTunes θα παρεις backup. Εφοσον δεν εισαι JB κανεις restore from backup αφοβα. Set up as new, σημαινει σβηνονται τα παντα. 1
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Paylidis και γενικά να κάνεις που και που κανένα backup! Είναι πολύ απλό! Μέσω iTunes κρατάει τα πάντα αλλά δεν μπορείς να τα δεις. Επαφές το πιο απλό είναι να τις στείλεις στο icloud και φωτογραφίες τις περνάς χωρίς iTunes με copy paste στον υπολογιστή σου. Στην περίπτωσή σου όμως τώρα κάνεις αυτό που λέει ο JohnyQ και μετά την αναβάθμιση έχεις πάλι το κινητό σου όπως ακριβώς το είχες. Για να μεταφέρεις εφαρμογές θέλει εξουσιοδότηση στον υπολογιστή και μεταφορά αγορών (μέσω iTunes πας πάλι) Σκέψου ότι με το ΟΤΑ που έκανες αν τυχόν κολλήσει θέλει επαναφορά και χάνεις τα πάντα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα