Federacion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Samsung και τα δύο που αναφέρεις αλλά αν πάρεις S3 τότε πρόσεξε να πάρεις την εκδόσει Lte γιατί έχει περισσότερη RAM και θα την χρειαστείς. Κοίτα ποιο μέγεθος σε βολεύει γιατί και το s4 mini έχει βγει απροβλημάτιστο και αποφάσισε. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα s4 μεταχειρισμένο ή από Κίνα αν είχα τόσα λεφτά για κινητό. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
prekod Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 καλύτερα να πάρει καινούργιο από κίνα παρα μεταχειρισμένο
mitss4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αν θέλεις τη γνώμη μου κανε μια έρευνα αγοράς και πάρε ένα πάρα πολύ καλό Κινητό από Κίνα στα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις και δεν θα βγεις χαμένος.Εχω χρησιμοποιήσει αρκετά χωρίς κανένα πρόβλημα.Τα λέμε Sent from my iPhone using Insomnia
prekod Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δες και αυτό αν σε παίρνει στα λεφτά http://www.skroutz.gr/s/4796787/Xiaomi-Mi-3-16GB.htmlπου είναι πολύ καλό
Federacion Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μα είναι 110 ευρώ παραπάνω απο αυτό που ζητάει ο φίλος... εννοείται είναι σούπερ το mi3 και μάλιστα απο Ελλάδα, αλλά άλλο μας ζητάει...
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παρε το zte vec 4g απο την cosmote στα 160€. Αν θες εκτος android τοτε παμε σε lumia 730 dual sim.
maddoctor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Το Xiaomi Mi3 16GB πάντως που σου λένε, με 211€ τελική μπορείς να το αγοράσεις από το reportspam, που είναι έμπιστο μαγαζί και έχω αγοράσει κάμποσες φορές. Από Ελλάδα, λυπάμαι που το λέω, δεν θα βρεις κάτι τόσο καλό και με ότι και να το συγκρίνεις θα είναι χειρότερο. Το μόνο αρνητικό στην αγορά από Κίνα είναι ο 1 χρόνος εγγύηση και στην απίθανη περίπτωση που έχει πρόβλημα, ο χρόνος καθυστέρησης του πήγαινε-φτιάξε-έλα, αλλά αξίζει το ρίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα