Προς το περιεχόμενο

Sony KDL-40W605 VS Samsung UE40H6200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή και εγώ έχω φάει ένα σκάλωμα στο τι να επιλέξω και επειδή σας κόβω αρκετά ψαγμένους...

Στο χιλιάρικο... περίπου είμαι σχεδόν ένα βήμα πριν παραγγείλω την KDL-50W829 ...

Τι μου προτείνετε ? Δεν έχω κόλλημα σε μάρκες... αν αξίζει κάτι να το πάρω...

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

To μοντέλο που επέλεξες έχει άριστες κριτικές όπου και αν κοιτάξεις.

Αν στην τηλεόραση θα κάνεις πολύ video gaming ή/και αν θα έχεις ενωμένο το PC σου, να ξέρεις ότι η Sony έχει σημαντική υπεροχή στα περισσότερα μοντέλα της, με πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης. Το ίδιο ισχύει και για την 50W829

Μιλάμε για διαφορές τουλάχιστον 20ms με τους ανταγωνιστές, και αυτό φαίνεται πάρα πολύ. Όταν άλλαξα την προηγούμενη τηλεόρασή μου των 40-45ms με Sony, αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μπάμ πρωτού δώ οτιδήποτε άλλο.

Κατα τα άλλα σε συμβουλεύω όταν κατασταλλάξεις σε 1-2 μοντέλα που σε ενδιαφέρουν πολύ, να πάς στο avforums και να δείς εκεί τί λένε οι κάτοχοι των μοντέλων αυτών. Θα πάρεις πολύ καλύτερες πληροφορίες και απόψεις από εδώ.

Δημοσ.

Έχω ένα θέμα με την τηλεόραση(40Η6400) παιδιά.

Από εικόνα smart κτλ όλα είναι άψογα.

Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται σαν να πηγαίνουν δύο κλικ ποιο γρήγορα οι κινήσεις(πχ περπάτημα ανθρώπου κτλ) τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Έχεις αυτές τις ρυθμίσεις;

Picture Mode Movie
Backlight 10
Contrast 96
Brightness 47
Sharpness 13
Color 50
Tint G50/R50

ADVANCE SETTINGS
Dynamic Contrast Off
Black Tone Off
Flesh Tone 0
RGB Only Mode Off
Color Space Auto
Gamma +1

PICTURE OPTIONS
Color Tone Warm2
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Normal
Film Mode Off
Auto Motion Plus clear
LED Motion Plus On

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εκει που ειχα σχεδον καταληξει στην W605, μιας και την ειδα σε καταστημα και μου φανηκε εξαιρετικη η εικονα της, πεφτω σε αυτο το θεμα και μου τα ψιλο-ανατρεπει ολα.

πηγα ξανα σημερα σε επωνυμο πολυκαταστημα, πεφτω πανω σε προωθητη της SONY (μπλουζακι sony, καρτελακι sony κρεμασμενο)

βαζω τα 2 μοντελα διπλα διπλα, και προσπαθησε να με πεισει για τα φυσικα χρωματα της sony (η οποια φαινοταν πραγματι ωραια, ισως και ρυθμισμενη οπως πρεπει), ενω ηταν εμφανες (με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω) οτι η 6400 ηταν απο-ρυθμισμενη στα τερματα. οταν τον ρωτησα αν μπορει να μου φερει το χειριστηριο της 6400 για να δω καμμια ρυθμιση, μου ειπε οτι δεν το εχει

εν τελει, και μετα απο αυτα που διαβασα απο τον @graphist83 περι ταχυτητας του smart μενου της samsung (δευτερος λογος το funky χειριστηριο), κατεληξα σημερα στην 6400

Δημοσ.

οταν τον ρωτησα αν μπορει να μου φερει το χειριστηριο της 6400 για να δω καμμια ρυθμιση, μου ειπε οτι δεν το εχει

Που να το ψάχνει τώρα ο άνθρωπος.

Δύσκολα του βάζεις :-D

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...