Ilbabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Και εγώ το ίδιο. Έχω κάνει reflow σε πάνω από 20 laptops, με μέσο όρο διάρκειας της επισκευής τους 6 μήνες. Και μετά ξανά-μανά τα ίδια. Μετά από 3-4 reflows όμως, πάπαλα. Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που καθορίζουν την διάρκεια ζωής της επισκευής με reflow ( είδος χρήσης, θερμοκρασίες, έκταση ζημιάς - επισκευής κ.τ.λ.) . Με ένα - όσο μπορείς- σωστό reflow μπορείς να κρατήσεις το λάπτοπ σου μεχρι να αποφασίσεις οτι θες να πάρεις άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα, και επιπροσθέτως θα αποκτήσεις μια εμπειρία παραπάνω στο θέμα (εφόσον σε ενδιαφέρει προφανώς). Αν το αποφασίσεις και θες βοήθεια με την διαδικασία, εδώ είμαστε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που καθορίζουν την διάρκεια ζωής της επισκευής με reflow ( είδος χρήσης, θερμοκρασίες, έκταση ζημιάς - επισκευής κ.τ.λ.) . Με ένα - όσο μπορείς- σωστό reflow μπορείς να κρατήσεις το λάπτοπ σου μεχρι να αποφασίσεις οτι θες να πάρεις άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν έχεις να χάσεις τίποτα, και επιπροσθέτως θα αποκτήσεις μια εμπειρία παραπάνω στο θέμα (εφόσον σε ενδιαφέρει προφανώς). Αν το αποφασίσεις και θες βοήθεια με την διαδικασία, εδώ είμαστε ! Μακαρι να μπορουσα να κανω reflow μονος μου αλλα δεν εχω ουτε εργαλεια ουτε εξειδικευμενες γνωσεις πανω σε hardware... Eτσι σκεφτομαι να το δωσω καπου για reballing... Υ.Γ. κοιταξα στο e-bay για μητρικη και δεν βρηκα ακριβως την ιδια... μηπως μπορει να κοιταξει καποιος και να μου πει αν υπαρχει τπτ...?? το μοντελο εινια το satellite C670-11G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Toshiba-Satellite-C670-Motherboard-H000033490-/180976023303?pt=Motherboards&hash=item2a2302f707 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Toshiba-Satellite-C670-Motherboard-H000033490-/180976023303?pt=Motherboards&hash=item2a2302f707 Eδω ειμαι φιλε μου....??? ειναι αηιοπιστος αυτος πως το βλεπεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Με 99.1% ειναι αξιόπιστος αλλα το θέμα ειναι αν θα " κάτσει " και θα λειτουργήσει σωστά η motherboard , προσωπικά επειδή τα χρήματα ξεφεύγουν του 100 euro δεν θα τα έδινα απο την αλλη μπορεί και να πετύχει η εγχείρηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Με 99.1% ειναι αξιόπιστος αλλα το θέμα ειναι αν θα " κάτσει " και θα λειτουργήσει σωστά η motherboard , προσωπικά επειδή τα χρήματα ξεφεύγουν του 100 euro δεν θα τα έδινα απο την αλλη μπορεί και να πετύχει η εγχείρηση Ετσι ακριβως το σκεφτηκα και εγω... δλδ η λυση ειναι η ενα καλο reflow η ενα rebaling για πιο αξιοπιστο αποτελεσμα....??!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ετσι ακριβως το σκεφτηκα και εγω... δλδ η λυση ειναι η ενα καλο reflow η ενα rebaling για πιο αξιοπιστο αποτελεσμα....??!!! Για αξιόπιστο αποτέλεσμα μόνο reballing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Για αξιόπιστο αποτέλεσμα μόνο reballing. Υπαρχει καποιο καταστημα που κανει reballing...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilbabis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Για αξιόπιστο αποτέλεσμα μόνο reballing. Έτσι είναι άλλα απο όσο γνωρίζω το κόστος φτάνει κοντά στα 80 ευρώ, εγώ θα επέλεγα την καινούργια μητρική. Αν βρείς βεβαίως κάπου να το κάνεις φθηνότερα, είναι η καλύτερη λύση. Υπαρχει καποιο καταστημα που κανει reballing...?? Εγώ ξέρω δύο, Θεσσαλονίκη όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Έτσι είναι άλλα απο όσο γνωρίζω το κόστος φτάνει κοντά στα 80 ευρώ, εγώ θα επέλεγα την καινούργια μητρική. Αν βρείς βεβαίως κάπου να το κάνεις φθηνότερα, είναι η καλύτερη λύση. Εγώ ξέρω δύο, Θεσσαλονίκη όμως. εχεις ονοματα η site...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Επανέρχομαι μετα απο πολλά χρονια.. εκανα reballing απο το Οκτώβριο του 14 και ο υπολογιστης λειτουργει ακομα και σήμερα απροβληματιστα...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα