xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ο τεχνικος απλα θα σου παρει κανενα 20αρι στην λιγοτερη επειδη το ανοιξε και μονο. Δεν μου το φερνεις εμενα να βγαλω τα σπασμενα (πιωμενα) της εβδομαδας; Η καρτα γραφικων στο λαπτοπ σου δεν αλλαζει αλλα ειναι μερος της μητρικης. Αρα πας για νεα μητρικη επιτοπου -η οποια θα εχει ενσωματωμενη πανω την nvidia-, και οχι νεα καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το δοκιμασεις σε εξωτερικη οθονη θα σιγουρευτουμε... Αν παιζει σωστα σε εξωτερικη ισως ειναι απλα καλωδιοταινια (αν και αφου οταν κουνας την οθονη δεν αλλαζει κατι δεν νομιζω οτι αυτη ειναι η αιτια...) Κατα τα αλλα συμφωνω με τον xristoforos89 (Αφου η καρτα ειναι ενσωματωμενη πας για αλλαγη μητρικης...ο μοναδικη περιπτωση για να σε συμφερει κατι τετοιο ειναι να βρεις καποια μεταχειρισμενη σε λογικη τιμη -μεγαλυτερες πιθανοτητες εχεις να κερδισεις το τζοκερ ακομα και αν δεν παιξεις ποτε :whistle: -) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το δοκιμασεις σε εξωτερικη οθονη θα σιγουρευτουμε... Αν παιζει σωστα σε εξωτερικη ισως ειναι απλα καλωδιοταινια (αν και αφου οταν κουνας την οθονη δεν αλλαζει κατι δεν νομιζω οτι αυτη ειναι η αιτια...) Κατα τα αλλα συμφωνω με τον xristoforos89 (Αφου η καρτα ειναι ενσωματωμενη πας για αλλαγη μητρικης...ο μοναδικη περιπτωση για να σε συμφερει κατι τετοιο ειναι να βρεις καποια μεταχειρισμενη σε λογικη τιμη -μεγαλυτερες πιθανοτητες εχεις να κερδισεις το τζοκερ ακομα και αν δεν παιξεις ποτε :whistle: -) δλδ δινεις 650-700 ευρω και εκει που δουλευεις ξενοιαστος χαλαει μητρικη και ειναι για πεταμα....??!!! αν το ηξερα θα εκανα πιο μεγαλη επεκταση εγγυησης... αλλιως μονο desktop Σε καμια ωρα θα το δοκιμασω σε αλλο μονιτορ και θα σας πω αποτελεεσμα... Σας ευχαριστω παντως ολλους που ασχοληθηκατε με το προβλημα μου..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλό των φορητών είναι ότι τα παίρνεις όπου θες μαζί σου..το κακο είναι ότι αν σου χτυπήσει σοβαρό πρόβλημα, την έκατσες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχει HDMI μονο vga και το συνδεω με την dell αλλα δεν δειχνει τπτ απο εικονα... να θελει καποια ρυθμιση.....??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Fn και κάποιο απο τα κουμπιά συντόμευσης πατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Fn και κάποιο απο τα κουμπιά συντόμευσης πατα. Τα ιδια δειχνει και στην αλλη οθονη Απ αυτα που διαβασα και σε αλλα τοpic 2 λυσεις υπαρχουν για επισκευη.. Το reflow η reballing και η αλλαγη μητρικης Απο αυτα που καταλαβα η πρωτη λυση εχει τα ρισκα της(ακομα και το reballing) και η αλλαγη μητρικη πολυυυ μεγαλο κοστος που δεν πιστευω να αξιζει γιαττ και ο fun κανει καποια κολπα και που ξερω εγω τι αλλο μπορει να μου εμφανιζει μεσα στο επομενο χρονικο διαστημα... Ποια η δικη σας γνωμη....?? αξιζει να κοιταξω για reflow η reballing Για ανταλλακτικα (οσο και να με ποναει..) τα κραταει καποιο μαγαζι??? ισως τα easybuyworld? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Για ανταλλακτικα θα το δωσεις μονο αν το βαλεις αγγελια. Σε καταστημα (κανενα συνοικιακο, μη νομιζεις) θα πρεπει να το σκοτωσεις ακομα περισσοτερο. Το reballing μπορει να σου κρατησει απο 1εβδομαδα εως και κανενα χρονο. Αλλα δεν θα πρεπει να ζοριζεται το λαπτοπ γιατι και παλι θα το παθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilbabis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Φίλε μου κάηκε (σχεδόν) η κάρτα γραφικών σου, όπως λογικά έχεις καταλάβει από αυτά που σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά στο φόρουμ. Πριν ( και αν ) αλλάξεις μητρική εγώ θα σου πρότεινα ένα reflow ή ακόμα καλύτερα αν διαθέτεις ένα ποσό 80-120 ευρώ, reballing. Υπάρχουν τεχνικοί πλέον που τα κάνουν σε αυτό το κόστος, όσο για το reflow αν είσαι αρκετά τολμηρός, θερμοπίστολο και καλή δύναμη, το κάνεις και μόνος. Προσωπικά έχω σώσει 2 λάπτοπ με reflow και άλλο ένα πήρε παράταση ζωής 2 χρόνια, άλλα θέλει προσοχή. ΥΓ. Αν προχωρήσεις με κάποια απο τις δύο λύσεις, είναι ζωτικής σημασίας για το λάπτοπ να είναι ΠΑΝΤΑ καθαρό και να δουλεύει σε καλές θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σας Ευχαριστω πολυ ολους με κατατοπισετε πληρως..!! Εγω δεν ξερω να κανω reflow δεν εχω ασχοληθει καν και εδω στο Αγρινιο οπου ζω δεν εχει καλους επαγγελματιες..θα το ψαξω ομως και αναλογος τι "εγγυησεις" μου δωσουν θα πραξω.. αν καποιος μου το εγγυουταν οτι θα δουλευε μετα και θα με εβγαζε κανα χρονο εστω με προσοχη θα το εκανα.. γιατι τον πληρωσα και τοσα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Κανεναν χρονο εγγυηση για αυτο το πραγμα που θα σου κανουν, οχι. Ενα τριμηνο , μαξ 6 μηνο δινουν. Και βεβαια αν ξανακαει ειναι ικανοι να σου πουν οτι το ζορισες παραπανω απο οσο επρεπε και το εκαψες (αναλογως τον επαγγελματια βεβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Κανεναν χρονο εγγυηση για αυτο το πραγμα που θα σου κανουν, οχι. Ενα τριμηνο , μαξ 6 μηνο δινουν. Και βεβαια αν ξανακαει ειναι ικανοι να σου πουν οτι το ζορισες παραπανω απο οσο επρεπε και το εκαψες (αναλογως τον επαγγελματια βεβαια). Σε εναν που το πηγα εδω μου λεει εγω δεν μπορω πρεπει να το στειλω αθηνα... Την επαρχια μου μεσα.....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Ξαφνικα καθως ημουν στον υπολογιστη και χωρις να τον κουνήσω γεμισε η οθονη με γραμμες σαν barcode που εχουν τα προιοντα (δείτε τη φωτο πιο κάτω ) και οταν μπω στη διαχειρηση συσκευων μου δείχνει την NVIDIA GeForce 315m με θαυμαστικο κιτρινο και στις ιδιοτητες λεει "Τα windows διεκοψαν τη συσκευη επειδή ανέφερε προβλήματα κωδικος 43" Εκανα επαναφορα του σκληρου δισκου στις εργοστασιακες ρυθμισεις, εγινε οπως το πηρα αλλα παλι μου το βγαζει και οχι μονο αυτο αλλα πολλες φορες κολαει στην εναρξη των windows και μενει εκει... Πηρα στην toshiba και μου ειπαν αμεσως να το στειλω σε αυτους(45 ευρω μονο ο ελεγχος) εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι...?? Ευχαριστω... 2014-09-30 15.30.02.jpg Έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου. Οι επιλογές σου είναι οι εξής: 1. Το στέλνεις για επισκευή στην αντιπροσωπεία. Αυτοί, αφού σου χρεώσουν κανένα 25-ρι€ με το καλημέρα για να κάνουν έλεγχο, θα σου πουν ότι χρειάζεται αντικατάσταση η motherboard με κόστος μεγαλύτερο των 350€. 2. Το στέλνεις για reballing σε συνεργείο επισκευής laptops. To κόστος είναι της τάξης των 100€ - 120€ με εγγύηση από 3 μέχρι 6 μήνες. 3. Το στέλνεις για reflow σε συνεργείο επισκευής laptops. To κόστος είναι της τάξης των 60€ με εγγύηση 1 μήνα. 4. Αγοράζεις από eBay μια motherboard και την αλλάζεις μόνος σου. Κόστος περίπου 100€. 5. Κάνεις reflow μόνος σου. Κόστος περίπου 10€ για αναλώσιμα υλικά. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από Euclides Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilbabis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών σου. Οι επιλογές σου είναι οι εξής: 1. Το στέλνεις για επισκευή στην αντιπροσωπεία. Αυτοί, αφού σου χρεώσουν κανένα 25€ με το καλημέρα για να κάνουν έλεγχο, θα σου πουν ότι χρειάζεται αντικατάσταση η motherboard με κόστος μεγαλύτερο των 350€. 2. Το στέλνεις για reballing σε συνεργείο επισκευής laptops. To κόστος είναι της τάξης των 100€ - 120€ με εγγύηση από 3 μέχρι 6 μήνες. 3. Το στέλνεις για reflow σε συνεργείο επισκευής laptops. To κόστος είναι της τάξης των 60€ με εγγύηση 1 μήνα. 4. Αγοράζεις από eBay μια motherboard και την αλλάζεις μόνος σου. Κόστος περίπου 100€. 5. Κάνεις reflow μόνος σου. Κόστος περίπου 10€ για αναλώσιμα υλικά. Ψηφίζω το 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euclides Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ψηφίζω το 5 Και εγώ το ίδιο. Έχω κάνει reflow σε πάνω από 20 laptops, με μέσο όρο διάρκειας της επισκευής τους 6 μήνες. Και μετά ξανά-μανά τα ίδια. Μετά από 3-4 reflows όμως, πάπαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα