vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα Ξαφνικα καθως ημουν στον υπολογιστη και χωρις να τον κουνήσω γεμισε η οθονη με γραμμες σαν barcode που εχουν τα προιοντα (δείτε τη φωτο πιο κάτω ) και οταν μπω στη διαχειρηση συσκευων μου δείχνει την NVIDIA GeForce 315m με θαυμαστικο κιτρινο και στις ιδιοτητες λεει "Τα windows διεκοψαν τη συσκευη επειδή ανέφερε προβλήματα κωδικος 43" Εκανα επαναφορα του σκληρου δισκου στις εργοστασιακες ρυθμισεις, εγινε οπως το πηρα αλλα παλι μου το βγαζει και οχι μονο αυτο αλλα πολλες φορες κολαει στην εναρξη των windows και μενει εκει... Πηρα στην toshiba και μου ειπαν αμεσως να το στειλω σε αυτους(45 ευρω μονο ο ελεγχος) εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι...?? Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 2 πράγματα ειναι συνήθως αυτες οι γραμμές ή εχει πρόβλημα η οθόνη η κάρτα γραφικών αλλα με βάση το παραπάνω μήνυμα μαλλον υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών ή τους drivers της . Πριν το πάς για έλεγχο ας δούμε πρώτα αν φτιάχνει απο drivers μεριά , κανε uninstall τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους νεώτερους drivers , δες επίσης τις θερμοκρασίες της κάρτα αλλα και ολου του συστήματος με το hwmonitor 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Χωρις μεγαλη εμπειρια θα ελεγα καρτα γραφικων...Φυσικα δεν συμφερει να το στειλεις Toshiba με τα λεφτα που θα σου ζητησουν παιρνεις καινουριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 2 πράγματα ειναι συνήθως αυτες οι γραμμές ή εχει πρόβλημα η οθόνη η κάρτα γραφικών αλλα με βάση το παραπάνω μήνυμα μαλλον υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών ή τους drivers της . Πριν το πάς για έλεγχο ας δούμε πρώτα αν φτιάχνει απο drivers μεριά , κανε uninstall τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και πέρνα τους νεώτερους drivers , δες επίσης τις θερμοκρασίες της κάρτα αλλα και ολου του συστήματος με το hwmonitor Θα κανω αυτο που μου ειπες μονο λιγο υπομονη γτ σερνετε για να μπει στα windows Υγ. εχω το satellite C670-11G αυτο δεν εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων? Και αν εινια η καρτα τι κοστος εχει αν πω να την αλλαξω μονος μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Και να αλλάζει η κάρτα γραφικών ειναι ρίσκο να την αλλάξεις μόνος σου αλλα και αλλος γιατι εκτός οτι μπορεί να μην συνεργαστεί σωστά μπορεί να σου βγάλει προβλήματα και παλι στο μέλλον, απο οτι βλέπω δεν αλλάζει κιολας για ειναι ενσωματωμένη αλλα και παλι κατα την γνώμη μου δεν αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το εκανα αυτο που ειπες κανει επανεκκίνηση τωρα.. μετα τι κανω...?? Και τι θα γινει φιλε μου ο υπολογιστης κατα τα αλλα λειτουργει μια χαρα(700 τον ειχα παρει πριν 3 χρονια) αξιζει να παρω αλλον επειδη εβγαλε προβλημα με τι καρτα...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πέρνα και τους drivers κανε restart και δες αν σου εμφανίζει τα ίδια , για να είμαστε σίγουροι σύνδεσε και ενα εξωτερικό monitor μήπως τελικά δεν ειναι η κάρτα αλλα η οθόνη. Πες λίγο και θερμοκρασίες με το hwmonitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τους drivers που τους βρισκω τωρα? δεν ειναι μονιτορ γτ τον κουναω το ποντικι αφήνει εντενο μπλε ιχνος πισω.... αρα κατι με τι καρτα παιζει Αυτες ειναι οι θερμοκρασιες... ..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Οι θερμοκρασίες ειναι φυσιολογικές οσο για τους drivers του κατεβάζεις απο την nvidia http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-ukθα επιλέξεις geforce 300m series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Απο οτι το βλεπω και εγω, παπαλα η καρτουλα.. Για να τσεκαρεις οτι ειναι η καρτα γραφικων, σβησε τελειως τον driver της nvidia. Μετα επανεκκινηση. Θα δεις οτι θα εχει αλλαξει η αναλυση της οθονης και δεν θα μπορεις να το πας σε 1366x768. Αυτο συμβαινει γιατι θα λειτουργει με την ενσωματωμενη. Αν ειναι οκ πλεον, ειναι θεμα καθαρα καρτας γραφικων. Αν ξαναπερασεις μετα τον driver της nvidia, παλι τις κλασσικες γραμμες θα σου δειχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Απο οτι το βλεπω και εγω, παπαλα η καρτουλα.. Για να τσεκαρεις οτι ειναι η καρτα γραφικων, σβησε τελειως τον driver της nvidia. Μετα επανεκκινηση. Θα δεις οτι θα εχει αλλαξει η αναλυση της οθονης και δεν θα μπορεις να το πας σε 1366x768. Αυτο συμβαινει γιατι θα λειτουργει με την ενσωματωμενη. Αν ειναι οκ πλεον, ειναι θεμα καθαρα καρτας γραφικων. Αν ξαναπερασεις μετα τον driver της nvidia, παλι τις κλασσικες γραμμες θα σου δειχνει. και που εβγαλα τους drivers παλι μου ειχε τις γραμμες τωρα περναω τους drivers παλι..................... Τπτ παιδια τα ιδια κανει.... Ποια λυση μου προτείνετε ....??!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδεσε το μεσω hdmi σε εξωτερικη τηλεοραση/οθονη για να δεις αν στο βγαζει και εκει περα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 θα το δοκιμασω και αυτο οταν γυρισω σπιτι γιατι τωρα ηρ8α στη δουλεια.... αλλα απο τη στιγμη που φταιει η καρτα τι κανουμε...?? ενας φιλος πιο πανω λεει οτι δεν αξιζει το λαπτοπ ομως ειναι γενικα τελειο με 17αρα οθονη και λειτουργει μια χαρα.... τι ρισκα περνω και ποιο ειναι το κοστος περιπου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το παιδι παραπανω δεν σου ειπε οτι δεν αξιζει το λαπτοπ. Σου ειπε οτι ειναι οικονομικα ασυμφορη μια τετοιους ειδους επισκευη και δεν αξιζει να το επισκευασεις. Αν το πας στην εταιρεια θα σου πουν πως η μητρικη κοστιζει 3 με 4 κατοσταρικα. Προφανως και δεν σε συμφερει και ειναι προτιμοτερο να το δωσεις για ανταλλακτικα κανενα 80αρι και να τσονταρεις καποια Χ χρηματα για να παρεις καινουριο, με 2+ χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vkarfis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το παιδι παραπανω δεν σου ειπε οτι δεν αξιζει το λαπτοπ. Σου ειπε οτι ειναι οικονομικα ασυμφορη μια τετοιους ειδους επισκευη και δεν αξιζει να το επισκευασεις. Αν το πας στην εταιρεια θα σου πουν πως η μητρικη κοστιζει 3 με 4 κατοσταρικα. Προφανως και δεν σε συμφερει και ειναι προτιμοτερο να το δωσεις για ανταλλακτικα κανενα 80αρι και να τσονταρεις καποια Χ χρηματα για να παρεις καινουριο, με 2+ χρονια εγγυηση. Αυτο εννουσα οτι μου ειπε ο φιλος,οτι δεν αξιζει να το φτιαξω και να παρω καινουριο.... Εχει τετοιο κοστος εε...?? δλδ αλλάζοντας μονο την καρτα γραφικων δεν θα ειναι ενταξει....?? αν φταιει αυτο....?? Να το παω σε ενα τεχνικο ναμου πει τι γνωμη του....??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα