Prof_Chaos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μην ορκίζεσαι γι αυτό οτι κλείνουν σε 1-2 μέρες, και στο λέω απο πρώτο χέρι. Συνήθως είναι απο 2 ως και 7 μέρες. Υπάρχουν και μεμονομένες περιπτώσεις βέβαια που πέρνουν ακόμη και 1 μήνα με εξαίρεση με μια καλωδιακή σε κάποιο νησί που κράτησε 12 μήνες !!!! αυτο είναι το καλό με το VDSL οτι η καλωδιακή θα εντοπίζεται άμεσα μιας και το δίκτυο του χαλκού απο την καμπίνα εως το σπίτι τα σπίτια έχει έκταση 200-300 μέτρα το μέγιστο. Τώρα αν κάποιος εργολάβος κάνει πατάτα σκάψει και φάει κανενα καλώδιο χάνει η μάνα το παιδι και το παιδί την μάνα. 1
Electric_Dreams_2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ! ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! Ο mitsus είχε δικιο! Επι δέκα μερες τώρα στηνω καραούλι και το ιδιο δευτερολεπτο που αναβουνε τα φωτα επταμιση το βράδυ σβηνει το DSL! Ζητω η τρελα! Επαγωγικά ρευματα? Ουτε ξερω. Η Wind επιμενει να μου στειλει τεχνικο, ενω αλλο τμημα τους (?) μου είπε οτι δεν θα στειλουν τεχνικο αλλα απλώς νεο μοντεμ-ρουτερ!@ Μιλαμε για μπαχαλο! Τους ειπα να κοψουνε τον λαιμακο τους να λυσουνε το προβλημα αλλιως καταγγελια συμβασεως, αναφορα στην επιτροπη τηλεπικοινωνιων και προχωραω στα νομιμα μεσα (και βεβαιως δεν θα καταφερω τιποτε, αλλα λεμε τωρα, απλως για να μην περνανε τον end-user για τριμαλακα)! Όμως, για να μην είμαι αδικος, επαναλαμβανω οτι μέχρι τώρα επί πολλά χρονια είχα μπετον αρμε το ιντερνετ, μέχρι τώρα δεν είχα παράπονο από wind! Κάποια μαλακία έχει γίνει είτε με τα έργα απ' οξω από το σπίτι, είτε με τον κόμβο στην Αγία Παρασκευή. Με βλέπω να περιμενω μηνες για να στρώσει το πρόβλημα, όμως ομολογουμενως μπορεί να μην αφορά την wind αλλά τα καλώδια! Οπότε μην προτρέχει κανείς να ξεχέσει την wind, μόνον ο Θεος ενδεχομένως να ξέρει τι στον π$&$τσο γίνεται! Δεν ξέρω, τα συμπεράσματα δικά σας μάγκες! Όπως λέει και ο Prof_Chaos, αν κάποιος εργολάβος κάνει πατάτα σκάψει και φάει κανενα καλώδιο χάνει η μάνα το παιδι και το παιδί την μάνα. Μπανανόχωρα ρε π%^στη μου!! Δεν λειτουργει τίποτε! NikosKallithea έχεις δίκιο, κάνω λαθος συγκρίνω την τραμπακουλοελλαδα με άκουσον άκουσον ...την Νορβηγία, η μεριά μας ειναι απο εδω, ανατολή, αιγυπτο κλπ. Χαρρυ Κλύν κατασταση! Ο ΟΤΕ λεει δεν μπορει να με εξυπηρετησει αμα δεν ειμαι πελατης τους, αλλα να κανω αναφορα παραπονου γραπτως σε υποκαταστημα ΟΤΕ!. Τους λεω δεν είναι αναφορά παραπόνου αλλά βλάβης, μου απαντανε οτι δεν μπορουνε να με εξυπηρετησουνε, και να απευθυνθω στον παροχο μου! Απο τον Αννα στον Καϊάφα, μπαλακι περα-δωθε! Συνεννοηση ντακοτα! Δηλαδή τράβατε τα βυζακια σας αμα έχετε πρόβλημα στο κ#*$λοχωρι την ελλαδίτσα! Μετα ρε π#*%στη μου μας φταιν οι τουρκοι και η τουρκοκρατια, μη χεσω γ#&μω την ψωροκωσταινα μου μεσα!! Λυπαμαι κυριοι, αλλα στο γαλατικο μας χωριο ισχυει η πολυπλόκαμη και πολυσήμαντη ενδεκατη εντολη...ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!!!!! Λυπαμαι πολυ...Όσο δούλευε το ίντερνετ ήταν ΟΚ μέχρι τώρα, αλλά πλέον με βλ΄πω να αλλ΄΄αζω πάροχο διοτι μπορει να μην φταίει η wind, αλλα από support δεν βλέπω φως. Και στο φινάλε κουράστηκα, ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ΣΑΝ END USER ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ Μ@^@ΚΙΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΕΗ, Η ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΑΛΛΟΥ Π$*%ΣΤΗ ΤΑ ΛΑΘΗ!!!! ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣ Μ*%*%ΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!! ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΧΩΡΑ) ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΑΝ Κ&@^%#ΟΛΗΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ Γ.Τ.Π.Κ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΑΙΤΩ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΕΠΙ 24 ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ! Με το συμπαθειο...αδικο εχω? Φίλε Prof_Chaos, μιλάς για καλωδιακή που -και καλα- θα εντοπίζεται άμεσα λόγω χαλκού απο καμπίνα εως σπίτι τα σπίτια έχει έκταση 200-300 μέτρα το μέγιστο, οταν ο πάροχος (η ο ΟΤΕ???) μέ έχει πέντε γ&$&%χιλιόμετρα μακριά από τον κόμβο! Αυτα στην Νορβηγία ναι, ισως, όμως εδω αυτά που ξέρεις να τα ξεχάσεις, εδώ αδερφέ φαίνεται είναι Βαλκάνια τελικά!Δυστυχώς...
mitsus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Άμα αλλάξει και η ώρα θα σου κόβεται και πιο νωρίς... Πάντως και σε άλλο πάροχο να πας(ακόμα και ΟΤΕ) αν δεν λυθεί το πρόβλημα, τα ίδια θα έχεις. Ίσως στον ΟΤΕ να σου αλλάξουν κανένα ζευγάρι και να βελτιωθεί (από πολύ έως καθόλου), εξαρτάται την έκταση του προβλήματος. Αν θέλεις ρώτα και κανέναν γείτονά σου τι προβλήματα έχει(αν έχει)
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς φίλε δεν είσαι μοναδική περίπτωση .. Το φαινόμενο με τα φώτα του δήμου το ειχα διαβάσει και σε άλλη περίπτωση στο adslgr Σε εκείνη την περίπτωση λοιπόν με το που άνοιγαν τα φώτα έπεφτε η ταχύτητα στο μισό αν δεν κάνω λάθος.το πρωί επανερχόταν η ταχύτητα. Δεν μπορεί να μην το γνωρίζουν απλά ίσως να μην τους συμφέρει να ασχοληθούν. Δυστυχώς πρέπει να κανείς εσύ την δουλειά τους.-αν τους αναφέρεις βλάβη απλά θα σου σπάσουν τα νεύρα μέχρι να τα παρατήσεις. Στον μόνο που δηλώνεις βλάβη είναι απο ο πάροχος σου. Θα πρότεινα η συνεννόηση να γίνεται γραπτώς. Επόμενο βήμα εάν δεν λυθεί περιγράφεις στην εεττ το πρόβλημα και περιμένεις.
Electric_Dreams_2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 !!!!!!!!!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ)!!! ΝΕΟ ΡΟΥΤΕΡ ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108L ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ZTE ZXV10 H108L, ΚΑΙ...ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ! Θα φανεί στην πράξη αμα τα παίξει και αυτο. Τωρα είτε το νέο ρουτερ-μόντεμ είναι πολύ δυνατότερο και υπερκαλύπτει τα επαγωγικά (?) των φώτων του δήμου (που για κάποιον απροσδιόριστο λόγο άρχισαν εδώ και δέκα μέρες να μου ρίχνουν το ίντερνετ), είτε και το άλλο ήταν εξίσου ισχυρό και το πρόβλημα προϋπήρχε παλαιότερα, αλλά κάποια στιγμή τα επαγωγικά το ρήμαξαν και ας το πώ μπακάλικα ...έριξε την ισχύ του ή απλώς τα 'παιξε. Φοβάμαι μόνο οτι διατρέχουν την γραμμή επαγωγικά ρεύματα από τις κολώνες και θα μου ρημάξει σταδιακά και αυτό το ρούτερ. Δεν ξέρω, δεν θέλω να ξέρω, αρκεί που δουλευει το παλιόπραμα!
mitsus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Κάνε έναν κόπο(αν θέλεις), μετά από κανα δυο μέρες(και εφόσον δουλεύει κανονικά η γραμμή) και κάνε τις εξής δοκιμές: Ι)Δες αν έχεις μεταβολές στην ταχύτητα(πρωί-βράδυ)π.χ. χαμηλότερο συγχρονισμό το βράδυ. ιι) Βράδυ, ξαναβάλε το παλιό router και δες αν θα συγχρονίσει ιιι) Αν δεν συγχρονίσει, βάλε το τροφοδοτικό από το καινούριο router στο παλιό και δες αν θα συγχρονίσει(νομίζω ότι ταιριάζει, αν δεν ταιριάζει χέστο). Υπάρχει μια περίπτωση, όταν ανάβουν τα φώτα, να έχεις μια μικρή πτώση τάσης ρεύματος. Μου έτυχαν κανα δύο περιπτώσεις με χαμηλή τάση/ελαττωματικό τροφοδοτικό, το router να ανάβει αλλά να μην συγχρονίζει( συγνώμη που δεν το θυμήθηκα νωρίτερα ). Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να διορθώθηκε και η βλάβη μετά από τόσες μέρες.(θα σου συγχρονίζει και το παλιό router βράδυ) Αν θέλεις απάντησε στα παραπάνω, μόνο και μόνο για να υπάρχουν στο thread σε περίπτωση που το διαβάσει και κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα (και να μου φύγει και μένα η περιέργεια )
Electric_Dreams_2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Στοιχεία να δείτε να φριξετε! Μitsus Ι)ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ στην ταχύτητα(πρωί-βράδυ), όντως χαμηλότερο συγχρονισμό (ο Θεός να τον κάνει) το βράδυ. THN ΗΜΕΡΑ Downstream Data Rate: 5402 kbps με SNR Margin 8.3 db ( δλδ σκατά, αλλά με 5 κλικσ μακρια από κόμβο και καφαο πεντηκονταετίας, παλι καλα! Ετσι ητανε παντοτε, παραπανω ποτές δεν πηγε). THN NYXTA ΟΜΩΣ...Downstream Data Rate: 2881 (!!!!)kbps με SNR Margin 11.9 (!!!!)db. Line Attenuation: 37.7 αδιαλείπτως, πρωι βραδυ! Βεβαίως θα πει κανείς απ' τ'ολοτελα καλή κι...Παναγιώταινα...Aλλά άιντε τώρα να σε δώ mitsus και τους λοιπούς ηλεκτρονικοβρυκολακες να καταφέρετε να δείτε βίντεο ή να κατεβάσετε κανα ISO με τετοια ταχυτητα στο μισό από 5402 σε 2881, ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣ, επιστρογή στην δεκαετία των ΕΝΕΝΗΝΤΑΖΖΖ-ΔΥΟΘΑΟΥΖΑΝΤΖΖΖΖΖ, (και βεβαίως nominal καθώς δεν συνυπολογίζω τις αλλεπάληλες μικροδιακοπές που εξακολουθεί να κάνει ΣΥΝΕΧΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣ!!!!)ιι) Βράδυ, ξαναέβαλα το παλιό router και -ως αναμενόμενον- ΔΕΝ συγχρονίζει!ιιι) ΔΕΝ έβάλα το τροφοδοτικό από το καινούριο router στο παλιό διότι σκεφτηκα ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΑΜΩΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΚΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΡΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΟΛΜΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΜΙΛΙΑΜΠΕΡ ΚΑΙ ΒΟΛΤ?? ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΤΕ, ΠΑΡ'ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΛΛΑ...ΣΟΡΡΥ, ΚΑΗΚΑ ΣΕ ΧΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΩΡΑ! ΥΓ: Γενικός κανών μπανανοχωριου DSL: ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑ? ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΩΣ ΕΧΕΙ.... Παρεμπιπτοντως, βρε Prof_Chaos δεν δάγκωνες καλύτερα την γλώσσσα σου (πλάκα κάνω, απλώς είναι απίστευτη ομοιότης περιπτώσεων), ακριβώς στο μισό πέφτει η ταχύτητα μου, όπως στην περίπτωση που μου περιέγραψες δηλαδη, όπου με το που ανοίγουν τα φώτα πέφτει η ταχύτητα στο μισό αλλά το πρωί διπλασιάζεται πάλι.Όπως δήλωσα ανωτέρω, ο ΟΤΕ μ'εκλασε πατοκόρφως, η Wind αρκέστηκε να μου τα κάνει ΜΠΑΛΟΝΙΑ ζητώντας να μου στείλει τεχνικούς ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, παρ'ότι αναγνωρίζουνε οτι το πρόβλημα σχετίζεται με τα φώτα, καθώς και οι ίδιοι το παραδέχτηκαν ενώ άλλωστε έχουν καταγράψει εξ αποστάσεως την ακριβή ώρα που ξεραινόταν τDSL), και εν τέλει να μ' στέιλουνε νέο μόντεμ που δουλεύει ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ'Μ', (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ!). Φοβάμαι οτι τον χειμώνα δεν θα τον βγάλω, αμα είναι hardware πρόβλημα οξειδωμένου χαλκού σε κανα υπόγειο ή εναέριο καλώδιο τηλ. η κανενα σύνδεσμο στο καφαο, σε συνδιασμό βεβαίως με επαγωγικά από τα φώτα του δήμου. Η αν στα εργα που κανανε, σκάβε-σκάβε ξύσανε υπόγεια καλώδια ΟΤΕ και ΔΕΗ πακέτο και εξέθεσαν στο υγρό χώμα τους πυρήνες των καλωδίων σε σχετικά κοντινό χώρο, και τωρα κάνει τρελή αγωγιμότητα. Σημειωτέον, προ δεκαημέρου έβρεξε της καραπ*#&%$νας και έσκασε ένας κεραυνός στα πενήντα μέτρα σε κάποια κοντινη κολώνα, ριχνοντας φώτα στην γειτονιά για κανα μισάωρο! Μπας και παιζει ρόλο? Τεσπα, τέλος οι θεωρίες. ΕΟΟΟΕΕ, κανένας τεχνικός ΟΤΕ κει οξωω???? Ξέρεις από βέσπαααα?
mitsus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον σου πέφτει η ταχύτητα το πρόβλημα παραμένει.
PEPES2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το ZTE ZXV10 H108L δουλευει με 1Α ενω το ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108L με 0,8Α...οποτε καλυτερα που δεν το δοκιμασες αυτο με το τροφοδοτικο.
mitsus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Το ZTE ZXV10 H108L δουλευει με 1Α ενω το ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108L με 0,8Α...οποτε καλυτερα που δεν το δοκιμασες αυτο με το τροφοδοτικο. Φίλε μου, για να μην μπερδέψουμε και τον κόσμο: Το πρόβλημα στα διαφορετικά τροφοδοτικά είναι όταν έχουνε διαφορετική τάση,αν δώσουμε μεγαλύτερη από αυτό που θέλει η συσκευή(μικρότερη υπολειτουργεί,μεγαλύτερη θα το κάψε)ι. Αν η συσκευή τραβάει 500mA(0.5A) και βάλεις ένα τροφοδοτικό π.χ.4Α, το τροφοδοτικό δίνει όσα Αμπέρ τραβάει η συσκευή(στο παράδειγμα 0.5Α). Αν βάλουμε μικρότερο τροφοδοτικό σε Αμπέρ(π.χ. η συσκευή είναι 2Α και το τροφοδοτικό 1Α αλλά ιδια βολτ) η συσκευή θα υπολειτουργεί και θα κάποια στιγμή το τροφοδοτικό θα καεί. Φιλικά
Electric_Dreams_2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Βρε PEPES και mitsus, και οι δυό δίκιο εχετε, αλλά βεβαίως και τα ίδια mΑmps να τανε σιγα μην τολμούσα πάλι να το δοκιμάσω, πες με χέστη, πες με γκρινιάρη, αφού ολα πια είναι κινεζικα τα ρημαδια, και με το μπαρδον "της Κυριακής χαρα και της Δευτέρας λύπη" ηλεκτρονικά, οπότε σιγά μην μπερδεψω τα γαμωρευματα τους ακόμη και ιδια να'τανε, αστα να πανε στο διαλο όπως κουτσολειτουργουν... Το πραγματικό πρόβλημα είναι είτε επαγωγικά είτε άμέσου αγωγιμότητος ρεύματα από τα φώτα του δήμου, είτε στην γειτονιά εδώ, είτε στον κόμβο χιλιόμετρα μακρια. Δεν μπορώ να καμω αλλο τον Σαινη ούτε τον Κλουζό ούτε τον Μπεκα, έχω πάρει και με χουν παρει απειρα τηλ. από /σε Wind και ΟΤΕ, ο ΟΤΕ με κλάνει στην μουρη επειδή λενε δεν είμαι πελάτης τους ο΄πότε ΔΕν μπορουν να με εξυπηρετήσουν, η wind νταξει μου στειλε μοντεμ αφου πρώτα μου τα'κανε zeppelin με το μπαρδον ενα δεκαημερο, αλλα απο κει και περα ναι, πραγματι, το πρόβλημα παραμενει, και η wind απλώς παπαρολογεί λέγοντας οτι ειδοποιήσανε κλπ και κατά λοιπά απλώς ξαναματαμετρώντας πααααλι καθε τρεις και λίγο εξ αποστασεως για να επιβεβαιώσει το πρόβλημα άλλες πενήντα φορές!!!!!! Φιλντισένιες πίπες δηλαδή!!! Με καφαο πεντηκονταετιας, με κόμβο 5-6 χλμτρα μακρια (το ξέρω, είναι σίγουρο, από τον ιδιο τον ΟΤΕ και την Wind), χωρίς VDSL (θα μ το φερουν οι εξωγηινοι σε δεκα χρονια ΧΑΑΑΑΑΑΑ-ΧΑΑΑ!!!), με κινέζικο εξοπλισμο, και με σχέσεις μεταξύ ISP - ΟΤΕ διαχρονικά χειροτερες και από κακιάς πεθεράς - χαρτοπαιχτη γαμπρού, ε ρε πουστη μου πάλι καλα που χω DSL...!!! Απλά στην μπανανία αυτήν ΔΕΝ βγάζεις άκρη...
mitsus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Οκ φίλε μου το δέχομαι και καλή επιτυχία με την αποκατάσταση της βλάβης. Απλά το παραπάνω το έγραψα μόνο και μόνο για να μην μπερδέψουμε και άλλους(για τα τροφοδοτικά) που μπορεί να διαβάσουνε το thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα