adi32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ενα site και θελω να βαλω εικονες και links απο αλλα sites Μπορω χωρις καποια αδεια να βαλω ενα link πχ απο το site της νοβα ή το προγραμμα απο ενα αθλητικο site ? πχ να παταω σε ενα link και να ανοιγει ενα παραθυρο με υλικο απο αλλο site
geomagas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα δεν χρειάζεσαι άδεια για να βάλεις links προς άλλα sites (αυτό έλειπε! ). Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο (πχ ενσωμάτωση περιεχομένου) που εκεί η κατάσταση είναι άλλη.
Coursal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά τα λινκ, που αν κατάλαβα καλά θες να πατάς στο σάητ σου το λινκ και να σε στέλνει σε μια άλλη σελίδα. Όσον αφορά τις εικόνες, καλό θα ήταν να τις έβαζες με το όνομα της πηγής που τις πήρες.
adi32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θελω μεσα στη δικη μου σελιδα να ανοιγει ενα παραθυρακι ή σε ενα frame και να δειχνει τη σελιδα ενος αλλου site ?
leonidas_fs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Γενικά δεν χρειάζεσαι καμία αδεια για να βάλεις το www.insomnia.gr στην ιστοσελίδα σου. Ισα ισα διαφήμιση θα τους κάνεις!
adi32 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ok Αν θελω να βαλω ενσωματωμενο σε frame ενα ραδιοφωνικο σταθμο απο ενα site ?
TheELF Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ε όχι και το ίδιο,αν το κάνεις να φαίνεται σαν να είναι δικό σου είναι παράνομο,πρέπει να δώσεις λίνκ στην σελίδα του άλλου και να ανοίξει από εκεί το ραδιόφωνο.
leonidas_fs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ναι σωστά, εννοείται οτι πρεπει να δίνεις τα ανάλογα credit
adi32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει πουθενα καποιο νομικο πλαισιο για να ειμαστε σιγουροι ?
paparovic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ok Αν θελω να βαλω ενσωματωμενο σε frame ενα ραδιοφωνικο σταθμο απο ενα site ? Αμφιβάλλω.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει πουθενα καποιο νομικο πλαισιο για να ειμαστε σιγουροι ? Πνευματική ιδιοκτησία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα