Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Λοιπόν άλλαξα τη σύνθεση και έβαλα ότι μου είπε ο sakis εκτός από τον επεξεργαστή και το κουτί που και στα δύο έχω φάει λίγο κόλλημα ειδικά με το κουτί όσο αφορά το DVD recorder τώρα που το σκέφτομαι πράγματι δεν το χρειάζομαι τροφοδοτικό δεν άλλαξα γιατί δεν ξέρω να ξεχωρίζω ποιο είναι καλό και ποιο όχι για αυτό κράτησα αυτό που είχα που έχω ακούσει καλά λόγια (ελπίζω τα Watt να φτάνουν) όσο για την κάρτα γραφικών έβαλα τυπικά την evga γιατί δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η διαφορά της με την Asus και γιατί η Asus είναι 50 ευρώ ακριβότερη (εδώ θέλω βοήθεια για τα ποια να διαλέξω) ακόμα τον ssd για αρχή θα τον έχω μόνο για τα Windows οπότε δεν νομίζω να χρειάζομαι πάνω από 120 gb αργότερα βέβαια θα πάρω μεγαλύτερο αλλά για αρχή νομίζω αυτός που έβαλα είναι Οκ όσο για τον hdd νομίζω τον χρειάζομαι γιατί ξέρω ότι σίγουρα θα γεμίσει με ταινίες κ.α τέλος θα ήθελα και βοήθεια στο πως θα βάλω Windows επειδή θα πω στο eshop να κάνει την συναρμολογηση οταν μου τον φέρουν δεν ξέρω πως να περάσω τα Windows και γενικά drivers και τέτοια ειδικά αφού δεν θα έχει DVD recorded οπότε και εδώ θα χρειαστώ τη βοήθεια σας

post-207130-0-31341100-1412081630_thumb.png

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης φυσαει,τον εχω οποτε τον συνιστω αφοβα.Η διαφορα με την ασους ειναι λιγα fps στα παιχνιδια.Δεν αξιζει τα 50 ευρω διαφορα.Αν θες να βαλει i7 βαλε i7 ωστοσο κατα πασα πιθανοτητα ανεκμεταλευτος θα παει

Για drivers θα πας σε καθε σελιδα ξεχωριστα εφοσον περασεις τα windows.(θα σου στειλω μηνυμα τι να κανεις.Ελπιζω αν εχεις ενα usb stick 8gb) 

Το μονο που θα κατεβασεις πριν παρεις το pc ειναι απο εδω 

http://www.asus.com/Motherboards/H97PRO_GAMER/HelpDesk_Download/ 

windows 8.1 64bit στην καρτελα lan.Επειδη το χρειαζεσαι για να μπεις στο internet μεσω ethernet.οποτε με το που θα περασεις τα windows θα βαλεις αυτο και θα μπορεις να κατεβασεις τους υπολοιπους drivers (γραψε ξανα εδω οταν στα φερουν για να σου πουμε τι πρεπει να κατεβασεις)

Δημοσ.

Ok σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όταν τον πάρω με το καλό δηλαδή σε 5 6 μέρες θα γράψω για να με καθοδηγήσετε

Επειδή ένα φίλος την έχει πατήσει με θέμα ψυχτρας και τροφοδοτικού και με έχει αγχωσει με την ψυχτρα και το συγκεκριμένο τροφοδοτικό δεν θα έχω θέμα υπερθέρμανσης η πρόβλημα με τα Watt σωστά? Η μήπως χρειάζεται κάνα extra fan?

Δημοσ.

Δεν θα εχεις κανενα θεμα με τα watt.Και ενα 600αρι εφτανε.Αλλα κακο δεν ειναι να εχει χωρο.Αν δεν τρεχει φουλ κρατανε πιο πολλα χρονια.Ουτε θεμα υπερθερμανσης θα εχεις με την συγκεκριμενη ψυχτρα.Καλο θα ηταν παντως να τους πεις να σου στειλουν ολα τα κουτια απο τα εξαρτηματα ωστε αν παθει κατι να μην τον πας ολον πισω να πας μονο το συγκεκριμενο κομματι.Η ψυχτρα ειναι οτι πιο vfm υπαρχει.

Τελικα ποιο κουτι θα παρεις? αν παρεις το phantom παρε το μαυρο κοκκινο :D

Δημοσ.

Η διαφορά της κάρτας γραφικών Asus vs EVGA είναι επίσης στην κατασκευή. Η ψύκτρα της EVGA δεν πατάει σωστά, παρόλα αυτά δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα υπερθέρμανσης αλλά σίγουρα δε θα μπορεί να γίνει o/c. Το τροφοδοτικό φίλε μου άλλαξε το. Τα 550W είναι αρκετά. Πάρε 650 αν νομίζεις ότι στο μέλλον θα βάλεις κάτι που θα απαιτεί τόση ισχύ

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38956&cat=17&sub=0&pmanuf=60&sort=undefined&step=undefined

SSD δες και αυτόν

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39560&cat=6&sub=318&pmanuf=14&sort=undefined&step=undefined

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...