Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το τελευταίο διάστημα οταν βγάζω φώτο/βίντεο αρκετές  είναι damaged για κάποιο λόγο

89256d1383016638t-corrupted-jpeg-images-

μου βγάζει κατι σαν αυτο εδώ....οχι σε ολες άλλα σε μερικες...το ίδιο και στο βίντεο.

υποψιάζομαι την Sdcard μιας και ειναι ενα κινεζικο που πηρα με 10ε απο ebay ( 64gb) .

αλλα ειπα να ρωτήσω μπας και εχει κανενας αλλο το ιδιο πρόβλημα να μη βοηθήσει να το λυσω

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σε θέματα που έχουν ανοίξει άλλοι στο google που έψαξα με την micro sd card το συσχετίζουν αν και δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο. Δοκίμασε να μεταφέρεις κάποια damaged στην εσωτερική sd ή στο pc να δεις αν λειτουργεί, διαφορετικά αν έχεις κάποια άλλη sd card πρόχειρη δοκίμασε να δεις τι παίζει και με αυτή.

Δημοσ.

Τα εχω περασει ηδη στο πσ και δεν το διχνει ουτε κει, μερικες μαλιστα ειναι kb size ( μαλλον χαθηκαν για παντα αυτες ) και αλλες εχουν κανονικο μεγεθος 2-3 mb αλλα δεν δουλευουν :/

Δημοσ.

Κρίμα δεν είναι σε μια τέτοια συσκευή να βάζεις sd για τα σκουπίδια? Πάρε μια της προκοπής

Καλά ναι εχεις δίκιο αλλα πρέπει να πάρεις μάθημα για να μάθεις.....οταν την πήρα δεν περίμενα να έχω και τέτοιο πρόβλημα. :(

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης να βρεις τις κατεστραμμένες φωτογραφίες. Όπως και να έχει καλό είναι να πάρεις μια καλή 64άρα class 10... κι εγώ θα βάλω μία (Note 3 έχω κι εγώ) γιατί σύντομα θα τα φάω και τα 26,5gb.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω τίποτα στο κινητό πέρα από 3 4 εφαρμογές. ..αποθηκεύω τα πάντα στην κάρτα... έβαλα πάλι μια 8 άρα που είχα για να το δοκιμάσω μερικές μέρες.

Αλλά άλλο ένα περίεργο που είχα παρατηρήσει με το θέμα με της εικόνες είναι ότι μερικές δούλευαν για λίγο (όπως και τα βίντεο ) και μόλις πήγα να της ξανά ανοίξω παπαλα. ...δηλαδή η κάρτα μνήμης επιλεκτικά καταστρέφει? ? Πολύ περίεργο μου φαίνεται

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω τίποτα στο κινητό πέρα από 3 4 εφαρμογές. ..αποθηκεύω τα πάντα στην κάρτα... έβαλα πάλι μια 8 άρα που είχα για να το δοκιμάσω μερικές μέρες.

Αλλά άλλο ένα περίεργο που είχα παρατηρήσει με το θέμα με της εικόνες είναι ότι μερικές δούλευαν για λίγο (όπως και τα βίντεο ) και μόλις πήγα να της ξανά ανοίξω παπαλα. ...δηλαδή η κάρτα μνήμης επιλεκτικά καταστρέφει? ? Πολύ περίεργο μου φαίνεται

Δες πως θα πάει με τη νεα κάρτα. Χλωμό το κόβω να είναι πρόβλημα της συσκευής.

Δημοσ.

Καλά ναι εχεις δίκιο αλλα πρέπει να πάρεις μάθημα για να μάθεις.....οταν την πήρα δεν περίμενα να έχω και τέτοιο πρόβλημα. :(

Βαζεις αμορτισερ Lada σε Mercedes?Δεν νομιζω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Googlάρισε και βρες την τελευταία έκδοση του H2testw και πως δουλεύει... Είναι βασικά πολύ απλό. Τοποθετείς την κάρτα σε ένα laptop τρέχεις το προγραμματάκι και αυτό γράφει ένα δοκιμαστικό αρχείο του ενός Giga μέχρι να εξαντλήσει την χωρητικότητα της κάρτας. Αφού το κάνει, μετά προσπαθεί να κάνει verify αυτά που αντέγραψε. Αν υπάρχει πρόβλημα σου το αναφέρει το τέλος.

Πάντως 64άρα κάρτα στα 10 ευρώ, έστω και από ebay βρωμάει!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...