Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας για αγορά Gigabit switch (8-port), value for money, αξιόπιστο μέχρι 70-80 ευρώ.

Η χρήση θα είναι οικιακή, για γρήγορη μετάδοση αρχείων μεταξύ υπολογιστών του σπιτιού, wd live player και wd network σκληρού.

Με ενδιαφέρει το πραγματικό performance γι΄ αυτό και με ενδιαφέρει να ακούσω από κατόχους συσκευών.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. :)

Δημοσ.

Και εγώ είχα τον ίδιο προβληματισμό....

Είχα το linksys SE2800 και είπα να δοκιμάσω και το D-Link DGS-1008D, επειδή νομίζω είναι ποιο καινούργιο και κάτι αναφέρει για ταχύτητες 2GBps υπό προϋποθέσεις....

Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά!

Η αλήθεια είναι όταν σκεφτόμουν και αυτό της TP-LInk TL-SG108E που είναι στην σειρά smart δηλαδή κατά κάποιο τρόπο διαχειρίσιμο και σε πολύ λογική τιμή.

Μιας και αναφέρθηκε η D-Link ποια η διαφορά του DGS-1008D με το DGS-108???

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω...!!! Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές, απλά νομίζω ότι το d-link είναι πιο καινούργιο και επίσης έχει φωτάκια μπροστά που ανάβουν χρώμα ανάλογα με την ταχύτητα (GBit ή όχι) ενώ το linksys δεν είχε...

Επίσης είναι το μισό σε μέγεθος και σε...τιμή!!!

Δημοσ.

Έχω αυτό το Link.png Site: Netgear εδώ και 4 μήνες, εξαιρετικό και δεν έχω κανένα παράπονο. file transfers, stream mkv κλπ χωρίς κολλήματα. 

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον mythoc... κι εγώ αυτό έχω και δουλεύει μπόμπα.... ακόμα και σε μεγάλου όγκου αρχεία!!! και σε παράλληλες επεξεργασίες δεδομένων!!! Κοινώς ταυτόχρονη μετάδοση up/down από το ιδιο port, μεγάλου όγκου δεδομένων!! και είναι plug-n-play!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...