Προς το περιεχόμενο

router σε repeater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω δυο zte ρουτερ.

Το κύριο το έχω στο υπόγειο από όπου μπορώ να συνδεθώ ασύρματα και στο ισόγειο. Θέλω όμως να συνδέσω και ένα στον πρώτο όροφο. Σε όλα τα δωμάτια έχω ethernet θύρες από όπου μπορώ να συνδέομαι. Μπορώ να συνδέσω ένα ρουτερ απο ethernet και να το κάνω σαν repeater?

Το ποσταρω γιατί δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο παράδειγμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά σύνδεσα ένα δεύτερο ρουτερ μέσω ethernet και δουλεύει κανονικά το wifi του. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν έχω internet από ethernet από το main router. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

παμε απο την αρχη γιατι κατι θα εχεις κανει λαθος.

ας πουμε οτι το main router ειναι 192.168.1.1

εσυ θα πρεπει το δευτερο ρουτερ να το βαλεις 192.168.1.χ οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 1.καλο θα ειναι να το βαλεις αρκετα μακρια δηλαδη 192.168.1.253.μετα θα μπεις μεσα και στο δευτερο ρουτερ θα κλεισεις τον dhcp.και τοτε εισαι ετοιμος.εσυ υποθετω οτι τα συνδεσες και δεν εκλεισες dhcp στο δευτερο που παιζει σαν access point αλλα ουτε καν του αλλαξες την Ip οποτε βαραει conflict.φτιαξτα αυτα και θα παιξεις μια χαρα.γενικοτερα το δευτερο ρουτερ θελουμε να παρει διαφορετικη Ip απο το πρωτο και καλο θα ηταν να μην ειναι στο ευρος του dhcp του πρωτου.δηλαδη ο dhcp στο πρωτο ας δινει πχ απο την 192.168.1.10 μεχρι την 192.168.1.30.δεν υπαρχει λογος για παραπανω.οποτε οτιδηποτε εξω απο αυτο μας κανει.και τον dhcp τον ΚΛΕΙΝΕΙΣ στο δευτερο ρουτερ αλλιως θα εχεις θεμα με 2 dhcp.

wifi βαλε το ιδιο ονομα το ιδιο κλειδωμα τον ιδιο κωδικο απλα αλλο καναλι.μην βαλεις auto μην βαλεις 12 μην βαλεις 13.βαλε πχ το ενα ρουτερ στο 1 και το αλλο στο 6 η στο 11.να εχουν 5 καναλια διαφορα ενδιαμεσα τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...