mdhatzis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 23 September 2014 - 04:02 PM παιδια ειμαι νεος στο site και εχω ενα προβλημα μετα απο επισκευη στο mobo μου εβαλα ενα cpu που δεν το αναφερει στο manual Συγκεκριμενα εβαλα CPU AMD ATHLON64X2 QL65 ενω στο manual προτεινεται το ATHLON64X2 QL60 kai 62. Ολα λειτουργουσαν κανονικα αλλα μου εσβηνε η οθονη μετα απο χρηση 2-3-λεπτων Μεχρι να καταλαβω οτι ηταν το backlight balb και να το αντικαταστησω Τωρα δουλευει κανονικα ομως δεν λειτουργει το keyboard,dvdrom και camera crystal eye Νομιζετε οτι εχει σχεσει το cpu η το mobo δεν εχει επισκευαστει σωστα ? Περιμενω με αγωνια τα φωτα σας Ευχαριστω εκ των προτερων
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω πως αν ηταν η cpu δεν θα άνοιγε καθόλου το μηχάνημα δεν θα σου λειτουργούσε που λες καν για λίγο καιρό , τα αλλα που περιγράφεις παλι μου κάνουν πιο πολύ για πρόβλημα η μη σωστή επικευή της μητρικής ή μπορεί να ειναι και οτιδήποτε , γενικά πάντως σε ανακατασκευασμένα μηχανήμα ειδικά στα laptop μπορεί να μην αντέξουν πολύ ανάλογα το πρόβλημα που εχουν και να παρουσιάσουν και αλλα μετα και ειδικά εσυ που εχεις επισκευάσει την μητρική εχεις αλλάξει επεξεργαστή και μαλλιστα αλλον το εχεις πηράξει αρκετά το laptop. Κατα την γνώμη μου δεν αξίζει να διαθέσεις αλλα χρήματα για το συγκεκριμένο laptop Edit : Και μην ανοίγεις ίδια θέματα σε παρακαλώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα