psychogamer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 οι τοπ αγαπημενες μου σειρες what is your opinion ? 1) Sherlock TOP 2) Walking Dead 3) Dexter 4) true detective ισως μαζι με dexter για 3 θεση 5) hannibal
bazinga13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Θελεις να σχολιασουμε τις αγαπημενες σου σειρες η να πουμε γενικα ποιες ειναι οι αγαπημενες σειρες οι δικιες μας
Kasrith Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχουν 2500 θέματα περι αγαπημένων σειρών 2
Geosim79 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 εύκολα...in no particular order Twin Peaks Six Feet Under Friends Breaking Bad Lost
Sog96Ch Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Τop 5: Game of Thrones Breaking Bad The Wire The Six Feet Under (Epic Finale) Sherlock Μετα ακολουθουν: Hannibal Dexter (Μεχρι 5η) Fargo and True Detective (καλες αλλα εχουν μονο μια season αρα μη επαρκη στοιχεια) Μετριες: The Walking Dead (ξεκινησε δυνατα αλλα εχει πεσει), ειδικα οι τελευταιες εχουν 2-3 καλα επεισοδια ανα season (το finale και το τελευταιο του χειμωνα) Supernatural (Μεχρι την 5η ηταν αρκετα καλη μετα επεσε παρα πολυ) Απο τις χειροτερες μου ειναι: Prison Break (λογω της τεραστιας πτωσης μετα την 1η season). Τωρα βλεπω: The Shield ειμαι στην 3η season (4ο επεισοδιο) αλλα για εμενα ειναι πιο κακο απο το The Wire Θα δω: The Sopranos OZ (μαλλον μπορει και οχι) House of Cards. Ειχα δει την 1η season οταν βγηκε αλλα φετος λογω ελλειψης χρονο δεν ειδα την 2η και τωρα δεν θυμαμαι την 1η. Θα την δω απο την αρχη Το πιο πολυ ειναι offtopic
Fan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Χωρίς να παίζει ρόλο η σειρά τοποθέτησης: Οι κορυφαίες: Breaking Bad (ειδικά από τη 2η σεζόν και μετά) Game of Thrones Dexter Walking Dead Battlestar Galactica (με εξαίρεση τα 5 πρώτα επεισόδια και το τέλος) Oz Sherlock Vikings Χαμηλότερης ποιότητας που όμως αξίζουν: Jericho Banshee Under the Dome (είναι τόσο μη ρεαλιστική που σε κάνει να την απολαμβάνεις )
bazinga13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Sanford And Son Married With Children Fawlty Towers Mind Your Language The X-Files Taxi Δεν χωρουσαν 5 και εβαλα μια παραπανω :-D
prekod Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 true detective το sexy σίριαλ που πήρε και αρκετά βραβεία emmy
Haris San Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Τop 5: Game of Thrones Breaking Bad The Wire The Six Feet Under (Epic Finale) Sherlock Μετα ακολουθουν: Hannibal Dexter (Μεχρι 5η) Fargo and True Detective (καλες αλλα εχουν μονο μια season αρα μη επαρκη στοιχεια) Μετριες: The Walking Dead (ξεκινησε δυνατα αλλα εχει πεσει), ειδικα οι τελευταιες εχουν 2-3 καλα επεισοδια ανα season (το finale και το τελευταιο του χειμωνα) Supernatural (Μεχρι την 5η ηταν αρκετα καλη μετα επεσε παρα πολυ) Απο τις χειροτερες μου ειναι: Prison Break (λογω της τεραστιας πτωσης μετα την 1η season). Τωρα βλεπω: The Shield ειμαι στην 3η season (4ο επεισοδιο) αλλα για εμενα ειναι πιο κακο απο το The Wire Θα δω: The Sopranos OZ (μαλλον μπορει και οχι) House of Cards. Ειχα δει την 1η season οταν βγηκε αλλα φετος λογω ελλειψης χρονο δεν ειδα την 2η και τωρα δεν θυμαμαι την 1η. Θα την δω απο την αρχη Το πιο πολυ ειναι offtopic Ηouse of cards αξιζει..τωρα θα βγει και η 3η.. Δικες μου top 5: 1) Sherlock 2) Breaking Bad 3) True Detective 4) Dexter (μονο και μονο για τις 1 & 2 season) 5) Lost (αρρωστια απλα) Επισης το checkαρετε και τις εξης: Homeland, White Collar, Vikings, Suits, για οποιον θελει κατι "brutal" αλλα χαμηλοτερης παραγωγης το spartacus (πρωτη season αξιζει αρκετα,μετα πεθαινει δυστηχως ο ηθοποιος και ο επομενος δεν λεει πολλα).
mad-proffessor Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Η αλήθεια είναι τα τελευταία χρόνια έχει πάρα πολλές αξιόλογες. Απο που να αρχίσεις κ που να τελειώσεις. Απο Game of thrones,2 & a half men,gang related,banshee,nikita,the killing (us)S01-S02 εως Heroes,Prison break για να μη θυμηθω παλιότερες ιστορικές (married with chidren,baywatch,night rider). Ακόμα μου αρέσαν κ διάφορες άλλες π.χ Person Of Interest,Vikings και οι πιο πρόσφατες how to get away with murder,hostages,crisis. Α ξέχασα μου άρεσαν κ κάποιες σεζον απο dexter * Πάντως top5 δεν έχω
Sog96Ch Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ηouse of cards αξιζει..τωρα θα βγει και η 3η.. Δικες μου top 5: 1) Sherlock 2) Breaking Bad 3) True Detective 4) Dexter (μονο και μονο για τις 1 & 2 season) 5) Lost (αρρωστια απλα) Επισης το checkαρετε και τις εξης: Homeland, White Collar, Vikings, Suits, για οποιον θελει κατι "brutal" αλλα χαμηλοτερης παραγωγης το spartacus (πρωτη season αξιζει αρκετα,μετα πεθαινει δυστηχως ο ηθοποιος και ο επομενος δεν λεει πολλα). Homeland, Vikings, Suits τα εχω δει αλλα τα θεωρω κατωτερα απο τα αλλα που ανεφερα στο Top 5. Απο το the walking dead και Supernatural ειναι καλυτερα
xavier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 http://xaviersins.blogspot.gr/search/label/tv το τοπ100 μου
Gtr34 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 1)X-files 2)X-files 3)X-files 4)X-files 5)True Detective 1
moure Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 1)Game of thrones 2)Breaking bad 3)Dexter 4)The wire 5)Lost
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα