Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω συνδεσει τη τηλεοραση με το ηχοσυστημα το 5.1 με hdmi 1.4 .το προβλημα μου ειναι οτι οταν παιζω μια ταινια απο τον player της τηλεορασης δε στελνει παντα σημα στο ηχοσυστημα και τις περισσοτερες φορες ακουω απο τα ηχεια της τηλεορασης.

πως θα το λυσω?

το ηχοσυστημα ειναι το pioneer vsx 423 και η τηλεοραση panasonic et60

Δημοσ.

οταν λες δεν στελνει παντα...εννοεις οτι κανει διακοπες ο ηχος;

απο κει και περα δοκιμαζεις...τι καλωδιο εχεις καταρχην;...βρες ενα αλλο μηπως ειναι το καλωδιο...αλλαξε θυρα μηπως εχει θεμα η θύρα...

εαν δεν ειναι κατι απο αυτα...μετα το μυαλο παει στον player της τηλεορασης...δοκιμασε και συνδεσε τον ενισχυτη σου με κανενα λαπτοπ και παιξε απο εκει την ταινια...

τελος εαν εχεις αναλογικα καλωδια ηχου(rca) μπορεις να το δοκιμασεις...και βλεπουμε...

δοκιμασε αυτα και ξαναπες μας για να εχουμε μια καλυτερη εικονα...και βλεπουμε :)

Δημοσ.

εχει να κανει καθαρα με τη τηλεοραση,το προβλημα παρουσιαζεται μονο στα τηλεοπτικα καναλια και στο player της τηλεορασης.οταν παιξω απο αλον player η απο το μακ μινι τοτε παιζει κανονικα 5.1 μονο στη τηλεοραση μου κανει κολπα,ολα ειναι συνδεδεμενα με hdmi

Δημοσ.

ε ναι,αφου μια μου παιζει κανονικα μια απο τα ηχεια του ενισχυτη μια παιζει απο τα ηχεια της τηλεορασης

Δημοσ.

το προβλημα συνεχίζεται,σημερα ειδα οτι και στον ενισχυτή ειναι ενεργοποιημενο το arc(on) ,standby through (last) αλλα και στη τηλεοραση ειναι ενεργοποιημενα τα ρυθμισεις viera link (ναι), ενεργοποιηση συσκευων (ναι)  ,απενεργοποιηση συσκευων(ναι),σε κατασταση standby(ναι),εξυπνο αυτοματο standby(ναι)

Δημοσ.

παιδια δε ξερω τι αλλο να κανω,αλλαξα καλωδιο hdmi τιποτα,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στη τηλεοραση τιποτα,εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στον ενισχυτη τιποτα.μενει κατι αλλο να κανω?το θυμαμαι πολυ καλα οτι εβλεπα τηλεοραση και ακουγα απο τα ηχεια του ενισχυτη.τωρα τι στο καλο συνεβη ?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε εαν δεν εχει θεμα το ηχοσυστημα και παιζει καλα οπως λες απο pc τοτε ειναι η τηλεοραση σου.δοκιμασε να κανεις κανενα update την τηλεοραση σου...εαν δεχεται update και εαν γινεται βασικα. απο κει και περα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο παρα μονο επισκευη...επισης μπορεις να δοκιμασεις με καλωδια rca και ξεμπερδευεις :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οχι rca για κανενα λογο,θελω μονο hdmi.νομιζω οτι μετα το τελευταιο update της τηλεορασης το επαθε,προσπαθησα για υποβαθμιση αλλα δε γινεται.σα τελευταιο πραγμα μενει να βρω ενα κοντο καλο καλωδιο hdmi και να δοκιμασω παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...