TeZaS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τέλος του μήνα λήγει η ασφάλειά μου και θα έχω κάλυψη μέχρι και τον 10ο. 3/10 όμως θα φύγω για εξωτερικό και μπορεί να λείψω μέχρι και 4-5 μήνες. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πληρώσω ασφάλεια και να κάθεται το αμάξι Ελλάδα. Η ερώτηση είναι ΤΙ μπορώ να κάνω για να είμαι καλυμμένος? Να καταθέσω πινακίδες και όταν γυρίσω να τις ξαναπάρω, να κάνω ασφάλεια και να πληρώσω και τα τέλη κυκλοφορίας? Ή να το αφήσω όπως έχει και μόλις γυρίσω ανανεώνω την ασφάλεια και όλα κομπλέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τέλος του μήνα λήγει η ασφάλειά μου και θα έχω κάλυψη μέχρι και τον 10ο. 3/10 όμως θα φύγω για εξωτερικό και μπορεί να λείψω μέχρι και 4-5 μήνες. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πληρώσω ασφάλεια και να κάθεται το αμάξι Ελλάδα. Η ερώτηση είναι ΤΙ μπορώ να κάνω για να είμαι καλυμμένος? Να καταθέσω πινακίδες και όταν γυρίσω να τις ξαναπάρω, να κάνω ασφάλεια και να πληρώσω και τα τέλη κυκλοφορίας? Ή να το αφήσω όπως έχει και μόλις γυρίσω ανανεώνω την ασφάλεια και όλα κομπλέ? Οι ασφαλειες πλεον δεν καλυπτουν οπως παλια μεχρι και ενα μηνα μετα.καποιοι ασφαλιστες εκτυος εταιριων μπορει να το λενε ακομα αλλα δεν ισχυει.Εαν γινει η στραβη τοτε το καταλαβαινεις. Οποτε την ημερα που ληγει 12:01 εισαι ανασφαλιστος.Καλυτερα κατεθεσε πινακιδες γιατι με τον νομο που εχουν περασει εαν θελουν απο το υπουργειο σου στελνουν προστιμο (με την λογικη αφου εχεις πινακιδες και δεν εχεις ασφαλεια το κινεις ανασφαλιστο).Οχι οτι θα γινει στανταρ αμα δεν παραδωσεις αλλα γιατι να μπλεξεις χωρις λογο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα