oraiustepe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα. εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου.οταν τον ανοιγω δεν εμφανιζει τιποτα στην οθονη καθως επισης και καταλαβαινω απο το κοκκινο λαμπακι που δεν αναβει οτι δεν φορτωνει τιποτα. εκανα αλλαγη το jumper απο το 1-2 σε 2-3 για να κανω reset το rtc αλλα παλι τιποτα. για την ακριβεια δεν ειμαι σιγουρος ποιο ειναι το reset αλλα πιστευω πως επελεξα σωστα. Ολα τα εξαρτηματα λειτουργουν ρολοι. Οποτε μαλλον ειναι καποιο θεμα με το reset της μητρικης. οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.η μητρικη μου ειναι αυτη http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLVM/
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Πως ξέρεις οτι ολα τα εξαρτήματα λειτουργούν ρολοι.
Kapgeorge Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν όπως λες τα εξαρτήματα είναι OK ( για να το λες πρέπει να τα έχεις ελέγξει-δοκιμάσεις σε άλλο PC αλλιώς πρέπει να το εξακριβώσεις) δες τα πυκνωτάκια δίπλα στην CPU αν είναι φουσκωμένα τότε πας για μητρική.
oraiustepe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια ευχαριστω για την βοηθεια το εφτιαξα το προβλημα. εβγαλα την cpu εκανα clear rtc τιν κσαναεβαλα και ανοιξε μια χαρα λογικα το προβλημα ηταν επειδη μετεφερα την cpu κατα την διαρκεια του καλοκαιριου και χρειαζοταν clear rtc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα