iPhoTe64 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Η είδηση αναφέρεται σε λιγοστά μοντέλα με το συγκεκριμένο λάθος. Ας πούμε ότι κάμποσα κινητα (από τα πρώτα) βγήκαν προβληματικά από το εργοστάσιο. Τουλάχιστον αυτά (τα Note) που θα έρθουν προς Ευρώπη μεριά να είναι σωστά κατασκευασμένα.
Gus Hayabusa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Στις βιομηχανιες των -δις-,οποιος νομιζει οτι αυτες οι "ανακαλυψεις" ειναι τυχαιες, κοιμαται τον υπνο του δικαιου. Ο καλυτερος τροπος να "ανεβει" ενα προιον,ειναι να δυσφημιστει ο αμεσος αντιπαλος του!!!Ακου τωρα τι εκαναν οι ανθρωποι, εβαλαν σελιδες χαρτιου να δουν αν χωρανε στο κενο στο πλαι του της οθονης!!! Οπως ο αλλος που εβαλε ολοκληρη παντοφλα αλουμινιου στη τσεπη του, και ειναι SUPER WOW γεγονος οτι λυγισε!!!!! Οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοο! 4
vangelis_k Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Στο χωριο μου λεμε μια παροιμια. Οτι κοροιδευουν το λουζονται :-p 3
Chocobo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σοβαρά συγκρίνεις το στράβωμα του κινητού, με μία λάθος επιλογή στη σχεδίαση που δημιουργεί το μεγάλο πρόβλημα του κενού πάχους λιγότερου από χιλιοστό. δεν συγκρίνω,παραθέτω δύο γεγονότα.Δεν με νοιάζει ούτε αυτή η παντόφλα ούτε η άλλη(ειδικά σε αυτές τις τιμές) απλά έχει πλάκα να βλέπω να μαλώνον εδώ στο φόρουμ οπότε όπως είπα απλά παρακολούθα φίλε
coffeman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν φτάνει που τα υπολόγισαν ΤΟΣΟ τέλεια και μένει χώρος για προσωπικά αντικείμενα... (κάρτες-κλειδιά-τσιγάρα-2,3 αναπτήρες ΚΑΙ κουτάκι μπύρας) ΕΧΟΥΝ και παράπονα οι αλήτες! Ντροπή και έσχος έχω να πω! 8
Δημοφιλής ανάρτηση adtakhs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αντί να αρχίσετε να τσακώνεστε για τα μήλα και τις μπανάνες καλό θα είναι να σκεφτείτε αν οι συσκευές αξίζουν το ένα μηνιάτικο που ζητάνε .... Έκαναν το smartphone μόδα .... Αναγκαίο να το έχει το πιτσιρίκι στην τσέπη του στην τάξη..... Και μετά την μόδα αυτή την μετέτρεψαν σε ανάγκη και την κοστολόγησαν κιόλας στα 700-800€ ...... Βρε δεν πάμε καλά .... Αλλά όπως όλα ανεβαίνουν, κατεβαίνουν κιόλας ... Άχρηστες συσκευές ... κάκιστης ποιότητας με μπόλικη διαφήμιση ... Πάνω από 150€ για συσκευή δεν θα ξαναδώσω. Και θα είμαι και απαιτητικός κιόλας , απλά γιατί δεν αξίζουν παραπάνω οι συσκευές σε ότι αφορά την προσφορά τους στην καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας και στην εξυπηρέτηση των αναγκών μας .... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από adtakhs 44
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καντα 200max φιλαράκι να είμαι και εγώ μαζί σου 4
siegfried_gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καντα 200max φιλαράκι να είμαι και εγώ μαζί σου Asus Zenfone 5 στα 140Ε από Κίνα....και τα ρέστα, καφέ!! 6
georgepppo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 αν είναι τα αρκιβά high end κινητά να μην προσφέρουν ποιότητα κατασκευής γιατί να μην πάμε σε κινεζιές? τι χειρότερο θα έχουν οι κινεζιές?
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καντα 200max φιλαράκι να είμαι και εγώ μαζί σου Αν τα κανει 250,νομιζω θα σας ακολουθησω και εγω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι ωραίες ήταν εκείνες οι εποχές όπου αγοράζαμε κινητό και μας ένοιαζε μόνο εάν το μονόχρωμο LCD χωρούσε όλο το μνμ και η μπαταρία κρατά μια εβδομάδα ακόμα και μετά από 15 χρόνια λειτουργίας ( βλέπε nokia 6110)
Razor333 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ελα τωρα εμαθε και η samsung απο marketing.
anergos13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Tα Κατααααφερααα!!!! (Εχω και καλυτερη Φωτο απ τον ερασιτεχνη που τραβηξε τις επιμαχες!!!) Να ζητήσω αντικατάσταση μετά απο ένα χρόνο??? Ελεεεοςς!!!:wacko: Οχι αλλη προβοκατσια...στο Θηριο!!! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα