Sindarta14 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας.Πριν 3 ημερες χαρισα το modem router μου (Ενα ΖΤΕ) στην αδερφη μου και εγω σημερα αγορασα ενα ΤP-Link TD-W8970.Το εβαλα κανονικα οπως ηταν το αλλο περασα μεσα κωδικους της forthnet και παραμετρους.Το modem συγχρονιζει στο adsl κανονικα αλλα δεν κανει συνδεση καθολου.Πειραξα με ρικες παραμετρους αλλα τιποταΠερασα και το τελευταιο firmwere αλλα παλι τιποτα.Μιλησα με την forthnet και ενω μου ειπα πως βλεπουν να συγχρονιζει κανονικα την συσκευη δεν μπορουν να την "δουν"Με συμβουλεψαν να το βγαλω απο την την μπρζα για 20 λεπτα...το εκανα...τζιφος.Σημειωση: εβαλα κανονικα το username μου και στο τελος εβαλα και το @forthnet.gr αλλα και παλι τιποτα.Καμια ιδεα??
Bilbo1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα το username μου παντως δεν ειναι @forthnet.gr ειναι xxxxxxx.ath.forthnet.gr δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορετικα format στο username
vrykolakas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις κάνει αυτά που λέει εδώ; -> http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=4806
Sindarta14 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι φιλε μου τα εχω κανει ολα αυτα.Μου ειπαν απο την forthnet πως αν εχω δικο τους router δεν χρειαζεται το @forthnet.gr....εγω το εκανα δοκιμη και με και χωρις...
vrykolakas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Η forthnet δεν έχει guest κωδικούς για να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα είναι στους κωδικούς σου ή κάπου αλλού; Έχεις κανα φίλο με forthnet να κάνετε μία τράμπα τους κωδικούς; Τι ώρα ξεκίνησε το πρόβλημα και τι ώρα μίλησες τελευταία φορά με forthnet; Μήπως χτύπησε κανας authentication server και δεν το 'χαν πάρει πρέφα;
Sindarta14 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 μιλησα 3:30 μαζι τους....δεν εχω οχι...
vrykolakas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να βάλεις για δοκιμή το ΖΤΕ που ξεφορτώθηκες (μεταξύ μας τώρα, σιγά το δώρο... ) ; 1
Sindarta14 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 τωρα πια ειναι Αθηνα...εγω Πατρα....Δικαιολογια εψαχνα να παρω καινουριο!!!
vrykolakas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Χώσε κανα restart στο router μπας κι ήταν πρόβλημα δικτύου κι έστρωσε. Αν δεν, πάρε άμα είναι από κανα γείτονα/φίλο/μινάρα και δοκίμασε και μ' αυτό ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα βήματα που γράφει το παραπάνω link (αρκεί, βέβαια, μετά να φτιάχνει με ένα reset για να ξαναπαίξει στη σύνδεσή του για να μη φας ξύλο). Αν δεν, ξανά τηλέφωνο forthnet.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 vci/vpi έχεις βάλει 8/35; δες μήπως έχει ρύθμιση για ADSL2+ και βάλε Η ΚΑΙ annex A αν είσαι σε pstn.
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εμενα το username μου παντως δεν ειναι @forthnet.gr ειναι xxxxxxx.ath.forthnet.gr δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορετικα format στο username οταν εισαι σε ιδιοκτητο δικτυο ειτε βαλεις πχ [email protected] ειτε βαλεις poulinos.ath.forthnet.gr ειναι το ιδιο.το @forthnet.gr χρησιμευει οταν εχεις βρογχο στον οτε οποτε για να ξερει ο οτε σε ποιον παροχο πρεπει να σε δρομολογησει πρεπει να υπαρχει το @forthnet.gr @hol.gr και παει λεγοντας.αλλιως χανεται η προσπαθεια.. Η forthnet δεν έχει guest κωδικούς για να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα είναι στους κωδικούς σου ή κάπου αλλού; Έχεις κανα φίλο με forthnet να κάνετε μία τράμπα τους κωδικούς; Τι ώρα ξεκίνησε το πρόβλημα και τι ώρα μίλησες τελευταία φορά με forthnet; Μήπως χτύπησε κανας authentication server και δεν το 'χαν πάρει πρέφα; δεν εχει σε στυλ [email protected] .εχουν απλα δοκιμαστικα demo για δοκιμες.αν και αμα γραφεις κατι λαθος πχ στo password και στην forthnet Θα φαινεται οτι κατι βαζεις λαθος στο password αλλα και το ιδιο το ρουτερ στο Log θα πρεπει να γραφει authentication failed.αν δεν παιζεις και με αλλο ρουτερ εκει μπορει απλα να εχει κολλησει η καρτα. vci/vpi έχεις βάλει 8/35; δες μήπως έχει ρύθμιση για ADSL2+ και βάλε Η ΚΑΙ annex A αν είσαι σε pstn. αν ειχε βαλει κατι λαθος στο adsl2+ πχ να ειχε βαλει adsl ή g.dmt ή annex m κτλ δεν θα συγχρονιζε καν. αν εχει βαλει ομως λαθος τα 8/35 τοτε ναι συγχρονιζεις αλλα δεν παιρνεις Ip. συμπληρωματικες οδηγιες. δοκιμαζεις με αλλο firmware εστω και πιο παλιο. δοκιμαζεις με αλλο ρουτερ γιατι αν ειναι προβλημα στo dslam να το δει η forthnet. επισης δεν παιζει ρολο το @forthnet.gr αν εχεις δικο τους ρουτερ η οχι.ειτε δικο τους ειτε οχι δεν αλλαζει κατι.το @forthnet.gr εγραψα πιο πανω για ποιο λογο ειναι. δες το Log του tp link. αν ο κωδικος εχει κανα παραξενο συμβολο αλλαξε το Password. μπορεει και να το εχεις λυσει αλλα ας υπαρχουν καλου κακου ολες οι δοκιμες γραμμενες που μπορει να κανει καποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα