thelos257 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας μου εχει δωσει μια φιλη μ το παραπνω λαπτοπ για να της το φτιαξω παω να κανω φορματ (επειδη δεν μπαινει στα windows ουτε με ασφαλες λειτουργια ουτε με τιποτα) και φτανω εκει που λεει setup is starting... μενει εκει δεν προχωραει ουτε το λαμπακι του σκληρου δισκο αναβει ομως γυριζει το τροκυλακι. τι συμενει αυτο παει ο σκληρος δισκος ή ειναι καπου αλλου το προβλημα ποσα κοστιζει ενας σκληρος δισκος 350GB ; Για Laptop μιλαμε. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι αναγκη να ειναι "350"GB. Οποιοσδηποτε 2.5αρης κανει. Θα σου συνιστουσα να δοκιμασεις να μποοταρεις σε καποια διανομη linux με bootable usb αρχικα για να παρεις τα οποια αρχεια μπορουν να σωθουν και μετα να δεις και την υγεια του δισκου μεσω του Hard disk Sentinel (Dos version).
thelos257 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι αναγκη να ειναι "350"GB. Οποιοσδηποτε 2.5αρης κανει. Θα σου συνιστουσα να δοκιμασεις να μποοταρεις σε καποια διανομη linux με bootable usb αρχικα για να παρεις τα οποια αρχεια μπορουν να σωθουν και μετα να δεις και την υγεια του δισκου μεσω του Hard disk Sentinel (Dos version). Δωσε μ ενα λικε να κατεβασω το linux. Μετα απο πολλα δευτερολεπτα που το αφησα μονο του μπηκε εδω που λεει where do you want to install windows ? και το ιδι οπραμα παλι γυριζει αυτο το τροκυλο πραγμα και περιμενω αναβει το λαμπακι του σκληρου δισκου.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ο,τι διαταξετε: http://lmgtfy.com/?q=ubuntu+download
thelos257 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικα καταφερα να κανω εγκατασταση τα windows 7 ultimate toshiba x86 ειμαι στο 43% και πηγαινει εχω σβησει ολα τα διαμερισματα και εκανα ενα διαμερισμα μονο του δηλαδη.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικα καταφερα να κανω εγκατασταση τα windows 7 ultimate toshiba x86 ειμαι στο 43% και πηγαινει εχω σβησει ολα τα διαμερισματα και εκανα ενα διαμερισμα μονο του δηλαδη. Το clean installation ειναι ο πιο 'σωστος' τροπος σε τετοιες περιπτωσεις. Επισης, με το usb των linux θα μπορουσες να χες σωσει και τα αρχεια του υπολογιστη.
thelos257 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ εγκαταστησα τα windows μια χαρα παιδια βαζω τους οδηγους τωρα θα τσεκαρω και τον σκληρο και θα σας δωσω εικονα εδω θα σας την ποστάρω εδω. Τελικα το προβλημα ειναι ο σκληρος δισκος παιδια οπως το φανταστηκα αρχικα πριν κανω οτιδιποτε φορματ δηλαδη. ειναι στο 9% η δευτερη στηλη απο οσο ειδα με το Hard disk Sentinel πως μπορω να αγορασω ενα σκληρο δισκο και να του βαλω ; ειναι ιδιοι οι εσωτερικοι που μπαινουν στους πυργους ;
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ο δίσκος σου οπως ειπες ειναι σχεδός νεκρός οσο για τους δίσκους στα laptop ειναι μικρότεροι των 2.5 ιντσών δεν μπορούν να πάρουμε και 3.5 που βάζουμε στα desktop , οποτε σε μηχανικό θα πρότεινα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35354&cat=6&sub=200&pmanuf=8&sort=3&step=undefinedή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35783&cat=6&sub=200&pmanuf=8&sort=3&step=undefined και αν δεν έχεις πρόβλημα με την χωρητικότητα εχεις και εξωτερικό για backup κτλπ πολυ καλή αναβάθμιση θα ηταν ενας ssd https://www.skroutz.gr/s/4998566/Crucial-MX100-128GB-SSD.html
thelos257 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Την καλησπερα μου τελικα πηγα αγορασα νεο σκληρο δισκο τον αντικαταταστησα εβαλα πανω τα windows ξανα τα προγραμματα ολα τα σχετικα και τον παραδωσα στην πελατιτσα μου 75 ευρω ηταν ο σκληρος δισκος και 40 ευρω το φορματ το αντιvirus και τα προγραμματα συνολικα 110 ευρω πηραμε σημερα ομως εκανα παρα πολλα καλη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα