Προς το περιεχόμενο

smartphone ram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..αναλογος το κινητο και το τι kitkat φοραει...αν ο κατασκευαστης σου βαζει σουξουμουξου προγραμματα, την πατησες..ισως να χεις και 200mb free..

Δημοσ.

..αναλογος το κινητο και το τι kitkat φοραει...αν ο κατασκευαστης σου βαζει σουξουμουξου προγραμματα, την πατησες..ισως να χεις και 200mb free..

οπως τα λεει ειναι πχ σ3 εχω δει με 180-200 mb free

Δημοσ.

Εγω στο δικο μου (lg l9ii) εχω μεχρι 250 mb ενω ενας γνωστος μου που εχει το lg l70 το οποιο ειναι κατωτερο απο το δικο μου εχει συνεχεια 400+mb free.Να ανησυχω??Εγγυηση εχω πριν εναν μηνα το πηρα

Δημοσ.

Μήπως τρέχουν λιγότερα και γι' αυτό έχει περισσότερη μνήμη. Γενικώς πάντως κινητά με 1GB ram παρουσιάζουν πρόβλημα, αφού μετά από λίγο καιρό δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τίποτα, λόγω έλλειψης χώρου. Καλό είναι να προτιμάτε κινητά με 2Gb ram και άνω.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτό. Με όσα του φτάνουν του συστήματος να τρέξει. Αρκεί να μην εγκαθιστάς προγράμματα. Γιατί γράφω πιο πάνω...δεν θα έχεις χώρο.

Δημοσ.

Μήπως τρέχουν λιγότερα και γι' αυτό έχει περισσότερη μνήμη. Γενικώς πάντως κινητά με 1GB ram παρουσιάζουν πρόβλημα, αφού μετά από λίγο καιρό δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τίποτα, λόγω έλλειψης χώρου. Καλό είναι να προτιμάτε κινητά με 2Gb ram και άνω.

Άλλο ram και άλλο εσωτερική μνήμη...Μην μπερδεύεσαι..

Δεν χρειάζεται να έχεις ελεύθερη ram.Αν χρειαστεί το android θα ελευθερώσει μόνο του

Δημοσ.

Το android θεωρεί οτι ελεύθερη ραμ είναι άχρηστη ραμ. Απλά σε συσκευές με χαμηλό hardware μπουκώνει, βέβαια συσκευές σαν το Lg L9 II είναι αξιόλογες. Αν δεν βλέπεις λοιπόν κάποιο σοβαρό lag, μην σε αγχώνει η ραμ.

Από την άλλη υπάρχει τρόπος να περιορίσεις τις εφαρμογές που δεν τις θες ανοιχτές και τρέχουν στο backround καταναλώνοντας μπαταρία και ραμ: Λέγεται Greenify. Είναι πρόγραμμα που μέχρι πρότινος ήθελε root αλλά πλέον λειτουργεί με κάποιες λιγότερες δυνατότητες και χωρίς root: Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el

Είναι σωτήρια εφαρμογή που ΄΄κοιμίζει΄΄ τις εφαρμογές που δεν θέλουμε να ξυπνάνε και ξέρουμε οτι θα ανοίξουν μόνο όταν εμείς πατήσουμε το εικονίδιο τους. Προσοχή! Δεν κοιμίζουμε εφαρμογές από τις οποίες θέλουμε ειδοποιήσεις πχ dialer, sms, facebook κτλ.

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω ποσο περιπου πρεπει να ειναι η ελευθερη ram σε εναν χρηστη με android kitkat και ram 1GB

και 10 mb ελευθερη ram ναχεις δεν εχεις θεμα αφου σου μενει κατι ελευθερο ;)

Δημοσ.

ρε παιδιά ξεκολλήστε με τους αριθμούς.

αν δουλεύει σωστά το κινητό μη σας ενδιαφέρει πόση ελεύθερη ram έχει.

Δημοσ.

Θεμα οσον αφορα lag δεν εχω το μονο που με ανησηχει ειναι πως οταν ειμαι πολλη ωρα στον browser η στο facebook αλλα και σε διαφορα games μετα που βγαινω δεν υπαρχουν τα εικονιδια και τα widgets παρα εμφανιζονται μετα απο λιγο

Δημοσ.

Θεμα οσον αφορα lag δεν εχω το μονο που με ανησηχει ειναι πως οταν ειμαι πολλη ωρα στον browser η στο facebook αλλα και σε διαφορα games μετα που βγαινω δεν υπαρχουν τα εικονιδια και τα widgets παρα εμφανιζονται μετα απο λιγο

Δοκίμασε κάποιον launcher πχ Nova να δεις αν θα στο ξανακάνει. Μην αγχώνεσαι όμως δεν είναι τπτ σοβαρό.

Δημοσ.

ρε man αυτο ειναι οπως και στον υπολογιστη..αν εχεις γρηγορο hdd φορτωνουν γρηγορα ολα αν εχεις αργο περιμενεις ;)

ετσι ειναι και στο κινητο,αν εχεις καρτα sd που εχει μικρη ταχυτητα αναγνωσης μην περιμενεις να στα φορτωνει ολα στο αψε σβησε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...