discoboyminimal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ασε να τρεξει το furmark. και αν ακουσεις τον ηχο να θυμασε τη θερμοκρασια ελεγε τελευταια η οθονη σου.. επισης οι θερμοκρασιες της καρτας γραφικων φαινονται νορμαλ. αστο μην το συνεχιζεις.. κανε prime95 , και αστο να τρεξει
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ασε να τρεξει το furmark. και αν ακουσεις τον ηχο να θυμασε τη θερμοκρασια ελεγε τελευταια η οθονη σου.. επισης οι θερμοκρασιες της καρτας γραφικων φαινονται νορμαλ. αστο μην το συνεχιζεις.. κανε prime95 , και αστο να τρεξει οκ δωσε μου ενα λινκ αν μπορεις γιατι δεν μπορω να το βρω -.-
discoboyminimal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 οκ δωσε μου ενα λινκ αν μπορεις γιατι δεν μπορω να το βρω -.- αυτο
Thanos1972 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 το προβλημα που περιγραφεις,μαλλον δεν εχει να κανει με θερμοκρασιες...... ειναι κουλο αυτο που θα σου πω αλλα εμενα αυτο το εχει κανει μονο οταν ειναι αποτυχημενο το overclock.βεβαια εσυ το εχεις στοκ οποτε το αποκλειουμε αυτο. πηγαινε το στο public αφου εχεις εγγυηση και μην σκας.
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 το προβλημα που περιγραφεις,μαλλον δεν εχει να κανει με θερμοκρασιες...... ειναι κουλο αυτο που θα σου πω αλλα εμενα αυτο το εχει κανει μονο οταν ειναι αποτυχημενο το overclock.βεβαια εσυ το εχεις στοκ οποτε το αποκλειουμε αυτο. πηγαινε το στο public αφου εχεις εγγυηση και μην σκας. δεν νομιζω να παω στο public μονο και μονο γιατι ειμαι 99% σιγουρη οτι δεν παιζει να τους κρασαρει το πισι μου στο καταστημα και εφοσον ειν αυτος ο μονος τροπος να βρουνε τι φταιει, δεν εχει νοημα για μενα να μην εχω πισι για ποσες μερες για να μου πουν στο τελος, "το πισι ειναι μια χαρα" και να μην καταληξει πουθενα.. εχω αλλο τροφοδοτικο και αλλη καρτα γραφικων ισως να κανω τις αλλαγες μονη μου μεχρι να σιγουρευτω για το τι φταιει...
discoboyminimal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δοκιμασε να τ αλλαξεις να δεις αν οντως φταιει αυτο , το τροφοδοτικο απο την αρχη σου ειπα ειναι αυτο με την μεγαλυτερη ευθυνη.. απλα αποκλεισαμε ολες τις αλλες πιθανοτητες..ισως με συνδιασμο cpu+gpu το τροφοδοτικο τα φτηνει..γιατι ουτε μονη της η καρτα γραφικων δεν το εκανε..ουτε μονος του ο επεξεργαστης. επισης.ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος κατευθειαν πανω στην πριζα?
gogoulini79:P Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δοκιμασε να τ αλλαξεις να δεις αν οντως φταιει αυτο , το τροφοδοτικο απο την αρχη σου ειπα ειναι αυτο με την μεγαλυτερη ευθυνη.. απλα αποκλεισαμε ολες τις αλλες πιθανοτητες..ισως με συνδιασμο cpu+gpu το τροφοδοτικο τα φτηνει..γιατι ουτε μονη της η καρτα γραφικων δεν το εκανε..ουτε μονος του ο επεξεργαστης. επισης.ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος κατευθειαν πανω στην πριζα? υπαρχει πολυμπριζο, αν εννοεις αυτο ;ρ οποτε δινω περισσοτερη σημασια στο τροφοδοτικο? εχω ακομα το αυθεντικο που ηταν κανονικα μεσα στο κουτι που ειναι asus 350W, οποτε να βαλω αυτο και να δω πως θα παει? σημερα επισης ο υπολογιστης μου ακουγεται αρκετα σε σχεση με αλλες μερες εχω την εντυπωση χωρις να κανω κατι τρομερο αλλα δεν ξερω τωρα. ενα παιδι μου ειπε να κατεβασω ενα προγραμμα και να το τρεξω και το κανα και το πισι διεκοψε και μ πε οτι θ κανει επανεκκινηση, οποτε φοβαμαι μηπως εγινε καμια βλακεια μ το λεγομενο προγραμμα ... απο χθες που το κανα αυτο εχω την εντυπωση οτι ακουγεται περισσοτερο το πισι μου... ισως να ειναι ψευδαισθηση..
discoboyminimal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ψευδαισθηση ειναι..λοιπον αλλαξε τροφοδοτικο και βλεπουμε.
gogoulini79:P Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ψευδαισθηση ειναι..λοιπον αλλαξε τροφοδοτικο και βλεπουμε. ακομα και για να καταλαβω εγω αν φταιει το τροφοδοτικο, θα παρει πολυ καιρο. δεν το κανει συχνα :/
KiriosD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αναγκαστικά ψευδαίσθηση, μπορεί με το άνοιξε κλείσε και τη σκόνη που παρατήρησα σε μια φωτογραφία πως υπάρχει μέσα κάποιος ανεμιστήρας να ταρακουνήθηκε ή βρίσκει στη σκόνη με αποτέλεσμα να κάνει κάποιο παραπανίσιο θόρυβο.
gogoulini79:P Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αναγκαστικά ψευδαίσθηση, μπορεί με το άνοιξε κλείσε και τη σκόνη που παρατήρησα σε μια φωτογραφία πως υπάρχει μέσα κάποιος ανεμιστήρας να ταρακουνήθηκε ή βρίσκει στη σκόνη με αποτέλεσμα να κάνει κάποιο παραπανίσιο θόρυβο. απλα ελπιζω ν μν εγινε τπτ κακο ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα