Sakiz105 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Για το λολ ξερω οτι φταιει το λολ.Το παθαινα τελη ιουνιου(το αστειο ηταν οτι μιλουσα skype και ελεγα μην πατατε surrender επιστρεφω και ας ειχε κολλησει ολο το πσ ειχα κανονικα ηχο) και το μονο που μπορουσα να κανω ειναι reset .Δες .Εγω απλα περιμενα και μετα απο δυο patch εφτιαξε.Αν σου κολλαει και σε αλλα παιχνιδια αποτι φενεται ειναι θεμα gpu.Το τροφοδοτικο το εβαλες εσυ? Γιατι αποτι καταλαβα πριν δεν θα ειχαν συνδεδεμενη εξωτερικη τροφοδοσια καν στην καρτα.Τωρα εβαλες? 1
veteranos123 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ανοιξε μια τον υπολογιστη σου και βγαλε μας μια καθαρα φωτο σαν αυτη.. αλλα απο ποιο κοντα και οσο μπορεις τραβηξεις τα καλωδια για να δουμε την μητρικη Αν όμως έχει ταινία ασφαλείας στο πλαϊνό καπάκι και την κόψει κατά το άνοιγμα(που δεν θα υπάρχει και κάποια άλλη λύση για να μην κοπεί) τότε χάνει την εγγύηση ε? 1
discoboyminimal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αν όμως έχει ταινία ασφαλείας στο πλαϊνό καπάκι και την κόψει κατά το άνοιγμα(που δεν θα υπάρχει και κάποια άλλη λύση για να μην κοπεί) τότε χάνει την εγγύηση ε? εχει δικιο.το νεο τροφοδοτικο ποιος στο ειχε περασει γεωργια?
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 btw την mainboard ειναι αυτο(εννοω θερμοκρασιες!)?! δεν την καταλαβα αυτην την ερωτηση... κρασαρει αλλα συνεχιζει να δουλευουν τα λαμπακια του κουτιου να δουλευουν?και οι ανεμιστηρες?καλα αυτο δεν λεει και πολλα βασικα..ειναι αναλογος το τροφοδοτικο και το πως ειναι φτιαγμενο.. κανε αυτο : οταν λειτουργει το pc βαλε το χερι σου μεσα στο κουτι..ειναι υπερβολικα ζεστα η εχει απλος μια αισθηση ζεστης μεσα?? ανοιξε μια τον υπολογιστη σου και βγαλε μας μια καθαρα φωτο σαν αυτη.. αλλα απο ποιο κοντα και οσο μπορεις τραβηξεις τα καλωδια για να δουμε την μητρικη ναι δηλαδη απλα το μονο που αλλαζει ειναι ο ηχος και η οθονη ολα τα αλλα και φαινονται και ακουγονται να λειτουργουν κανονικα, λαμπακια ανεμηστηρακια κλπ επισης το πισι τωρα θα το ανοιξω. παντως γυρω που βαζω το χερι μου εκει που εχει τρυπες πλαγια και πισω βγαζει κρυο αερα δεν ειναι δηλαδη ζεστος καθολου.... το ανοιγω και ξανα γραφω
Sakiz105 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 κρασαρει αλλα συνεχιζει να δουλευουν τα λαμπακια του κουτιου να δουλευουν?και οι ανεμιστηρες?καλα αυτο δεν λεει και πολλα βασικα..ειναι αναλογος το τροφοδοτικο και το πως ειναι φτιαγμενο.. κανε αυτο : οταν λειτουργει το pc βαλε το χερι σου μεσα στο κουτι..ειναι υπερβολικα ζεστα η εχει απλος μια αισθηση ζεστης μεσα?? ανοιξε μια τον υπολογιστη σου και βγαλε μας μια καθαρα φωτο σαν αυτη.. αλλα απο ποιο κοντα και οσο μπορεις τραβηξεις τα καλωδια για να δουμε την μητρικη μετα κατεβασε prime95 >just stress test > small ffts. πες μας αν εβγαλε κανα error μετα απο κανα 10λεπτο η αν κρασαρε παλι. επομενο βημα κατεβασε furmark και κανει stress την gpu..θα μας λυθουν πολλες αποριες..αφου θα μας πεις και την θερμοκρασια που ανεφερει το furmark εν λειτουργια της gpu. ΟΧΙ prime95 σε haswell. Το πιο σωστο ειναι intel tuning test και απο αλλα aida64 (που παλι δεν θα συνιστουσα κανενα με stock ψυχτρα)
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Για το λολ ξερω οτι φταιει το λολ.Το παθαινα τελη ιουνιου(το αστειο ηταν οτι μιλουσα skype και ελεγα μην πατατε surrender επιστρεφω και ας ειχε κολλησει ολο το πσ ειχα κανονικα ηχο) και το μονο που μπορουσα να κανω ειναι reset .Δες .Εγω απλα περιμενα και μετα απο δυο patch εφτιαξε.Αν σου κολλαει και σε αλλα παιχνιδια αποτι φενεται ειναι θεμα gpu.Το τροφοδοτικο το εβαλες εσυ? Γιατι αποτι καταλαβα πριν δεν θα ειχαν συνδεδεμενη εξωτερικη τροφοδοσια καν στην καρτα.Τωρα εβαλες? ναι το ιδιο παθαινω αλλα δεν εχω εικονα η οθονη ειν μαυρη σαν να εβγαλα το καλωδιο. το τροφοδοτικο το εβαλα εγω εξαρχης, προς το παρον μονο σε ΛΟΛ μου το χε κανει και σημερα σε σιμσ 1η φορα γιαυτο και εγω το λολ νομιζα οτι εφταιγε... τι εννοεις εξωτερικη τροφοδοσια? δεν σε πιανω ;ρ ΟΧΙ prime95 σε haswell. Το πιο σωστο ειναι intel tuning test και απο αλλα aida64 (που παλι δεν θα συνιστουσα κανενα με stock ψυχτρα) ναι παιδια δεν ξερω απο αυτα αν θελετε τελος παντων καποιο πειτε μου και πως να το κανω .. εχει δικιο.το νεο τροφοδοτικο ποιος στο ειχε περασει γεωργια? παιζει να χαλασα το τροφοδοτικο οταν το περασα? το πισι μεσα δεν ειναι καθολου ζεστο παντως
discoboyminimal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ΟΧΙ prime95 σε haswell. Το πιο σωστο ειναι intel tuning test και απο αλλα aida64 (που παλι δεν θα συνιστουσα κανενα με stock ψυχτρα) γιατι τι τι θα παθει..ενα απλο στρεςς να δουμε θελουμε να δουμε αν θα χτυπησει κοκκινα η cpu.. δηλαδη μου λες τωρα ( prime < lol < intelburntest ) καταλαβαινεις τι θελω να δειξω απο το prime που ειπα να κανει? δεν θελω να βαρεσει και 101% ισα ισα να τον κανει να ζωριστει λιγακι να παιξουν τα ρευματα.. @ γεωργια. το τροφοδοτικο το εβαλες μονη , αρα και να ειχε εγγυηση veterane χαθηκε @ σακης. αν δεν συνδεσεις τροφοδοσια δεν παιζει η καρτα. @ γεωργια. στο furmark βαλε την max resolution τις οθονης σου.μετα πατα burnin test.κανε και το prime μια και πες μας. sσου εβαλα πολλα ξερω..αλλα να δουμε τι εχεις ναι παιδια δεν ξερω απο αυτα αν θελετε τελος παντων καποιο πειτε μου και πως να το κανω .. παιζει να χαλασα το τροφοδοτικο οταν το περασα? το πισι μεσα δεν ειναι καθολου ζεστο παντως κανε ενα απο τα 2..το ιδιο αποτελεσμα θα εχουμε.. οχι , η δεν θα ανεβε το pc , η θα το ειχες καψει, η θα λειτουργουσε.. λειτουργει , αρα εισαι κομπλε , δεν εκανες λαθος συνδεση του τροφοδοτικου. παρολα αυτα βγαλε μια φωτο απο μεσα να εχουμε μια εικονα.. επισης οι 104 βαθμου που εδειχνε οτι εχει η μητρικη ειναι ψεματα, λαθος διαβασε θερμοκρασιες το προγραμμα. 1
Sakiz105 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Λιγο απιθανο να χαλασεις το τροφοδοτικο παιρνωντας το (οπως και οποιοδηποτε εξαρτημα στο πσ,ειναι one way in) Αποτι βλεπω δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια η 8570 Οσο για την τροφοδοσια η καρτα παιζει και καιγεται.Πες το στα αλανια στα multirama οταν ειχα παρει το pc πριν 6+ χρονια. xD μου ειχαν βαλει πανω το ενα απο τα 2 εξαπηνα της 9800gtx και δεν λειτουργουσαν οι ανεμηστηρες Εχει τα vrm μεσα στην cpu στους haswell η intel και με prime95 βαραει 90αρια για αυτο δεν τα συνιστουν,Το aida64 ειναι πιο βαρυ αλλα εχεις χαμηλοτερες θερμοκρασιες.Τρεχα γυρευε τι πραγματικα παιζει Τελος gogo το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας το pc στα public να τους εξηγησεις ακριβως τι παιζει και να ευχεσαι να το παθουν on screen το ιδιο.Γιατι αλλιως θα σου πουνε "δεν εντοπιστηκε το προβλημα". Γνωμη μου,κατα 95% ειναι gpu (παντως αν μπορεις παιρνεις μια καλυτερη.Κριμα i7 με αυτην )
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Λιγο απιθανο να χαλασεις το τροφοδοτικο παιρνωντας το (οπως και οποιοδηποτε εξαρτημα στο πσ,ειναι one way in) Αποτι βλεπω δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια η 8570 Οσο για την τροφοδοσια η καρτα παιζει και καιγεται.Πες το στα αλανια στα multirama οταν ειχα παρει το pc πριν 6+ χρονια. xD μου ειχαν βαλει πανω το ενα απο τα 2 εξαπηνα της 9800gtx και δεν λειτουργουσαν οι ανεμηστηρες Εχει τα vrm μεσα στην cpu στους haswell η intel και με prime95 βαραει 90αρια για αυτο δεν τα συνιστουν,Το aida64 ειναι πιο βαρυ αλλα εχεις χαμηλοτερες θερμοκρασιες.Τρεχα γυρευε τι πραγματικα παιζει Τελος gogo το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας το pc στα public να τους εξηγησεις ακριβως τι παιζει και να ευχεσαι να το παθουν on screen το ιδιο.Γιατι αλλιως θα σου πουνε "δεν εντοπιστηκε το προβλημα". Γνωμη μου,κατα 95% ειναι gpu (παντως αν μπορεις παιρνεις μια καλυτερη.Κριμα i7 με αυτην ) εχω σκοπο να παρω μια καλυτερη ετσι και αλλιως αλλα δεν ξερω ποσο συντομα. εχω κανει σχετικο ποστ και για αυτο το θεμα. @ γεωργια. το τροφοδοτικο το εβαλες μονη , αρα και να ειχε εγγυηση veterane χαθηκε @ γεωργια. στο furmark βαλε την max resolution τις οθονης σου.μετα πατα burnin test.κανε και το prime μια και πες μας. τι ακριβως πρεπει να περιμενω να βγαλει το furmark? στατιστικα οπως το αλλο? δηλαδη θελω να πω τελειωνει αυτο καποτε ετσι??
Sakiz105 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σκονη πολυ βλεπω αλλα δεν ειναι λογος αυτος για να κρασαρει.Οπως σου ειπα πηγαινε το στα public και πες ΑΚΡΙΒΩΣ το προβλημα και οτι εισαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι θεμα της καρτας.Οι περισσοτεροι που δουλευουν σε retail αλλωστε δεν τους παιρνουν λογο μυαλου.. 1
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τελος gogo το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας το pc στα public να τους εξηγησεις ακριβως τι παιζει και να ευχεσαι να το παθουν on screen το ιδιο.Γιατι αλλιως θα σου πουνε "δεν εντοπιστηκε το προβλημα". γνωμη μου 99% δεν παιζει να τους τυχει το ιδιο οσο το ελεγχουν -.- καθε φορα ετσι γινεται οταν ενα πισι θελει σερβις ποτε δεν παθαινουν το ιδιο, και επισης δεν ειναι κατι που συμβαινει ολη την ωρα να πεις οτι εχει πολλες πιθανοτητες να το πετυχουν..... ακομα και εδω αν ερχοντουσαν και προσπαθουσα να το κανω εγω να κρασαρει θα πρεπε να κατασκηνωσουν δεν ξερω και εγω ποσες μερες μην πω βδομαδες για να το πετυχουν ;ρ δεν εχω ελπιδα =/
discoboyminimal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 κανενα απο τα 2 δεν τελειωνει. το prime οσο τρεχει απλα στρεσσαρει τον επεξεργαστη.τωρα αν σου βγαλει προβλημα συμενει οτι η δεν περνει αρκετο ρευμα η οτι κατι παει στραβα με τον επεξεργαστη..επισης και αν κολησει.. τωρα με το furmark θελουμε να δουμε αν η καρτα γραφικων οταν φορτωνει , δημιουργει προβλημα..δηλαδη κρασαρει το pc και τετοια.. και αν δημιουργει αν ειναι απο θερμοκρασιες η απο αλλο λογο(οπως ανεπαρκια ρευματος τροφοδοτικου..) εσυ ασε το furmark na τρεξει κ αυτο κανα 10λεπτο 15λεπτο να δεις αν θα κρασαρει.. επισης το ιδιο με το prime.. οχι ομως ταυτοχρονα και τα 2 μαζι.. ** μετα απο ποση ωρα στο λολ το παθαινεις αυτο? ασε περιπου την ιδια ωρα και το prime και το furmark. το λεω για να προσομιωσουμε πανω κατω το συμβαν. αν περασεις επιτυχως και τα 2 αυτα τεστ , πρεπει να δωκιμασεις αλλο τροφοδοτικο για να δεις αν φτεει αυτο..
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 κανενα απο τα 2 δεν τελειωνει. το prime οσο τρεχει απλα στρεσσαρει τον επεξεργαστη.τωρα αν σου βγαλει προβλημα συμενει οτι η δεν περνει ρευμα η οτι κατι παει στραβα με τον επεξεργαστη..επισης και αν κολησει.. τωρα με το furmark θελουμε να δουμε αν η καρτα γραφικων οταν φορτωνει , δημιουργει προβλημα..δηλαδη κρασαρει το pc και τετοια.. και αν δημιουργει αν ειναι απο θερμοκρασιες η απο αλλο λογο(οπως ανεπαρκια ρευματος τροφοδοτικου..) εσυ ασε το furmark na τρεξει κ αυτο κανα 10λεπτο 15λεπτο να δεις αν θα κρασαρει.. επισης το ιδιο με το prime.. οχι ομως ταυτοχρονα και τα 2 μαζι.. ** μετα απο ποση ωρα στο λολ το παθαινεις αυτο? ασε περιπου την ιδια ωρα και το prime και το furmark. το λεω για να προσομιωσουμε πανω κατω το συμβαν. αν περασεις επιτυχως και τα 2 αυτα τεστ , πρεπει να δωκιμασεις αλλο τροφοδοτικο για να δεις αν φτεει αυτο.. το furmark ηδη τρεχει 13 και κατι λεπτα μαζι με το opera για να σας γραφω και το spotify που ακουω μουσικη... προς το παρον κανενα προβλημα.... τωρα λεει οτι χρησιμοποιει gpu1 100% δεν κολλαει καθολου παντως..
discoboyminimal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 το furmark ηδη τρεχει 13 και κατι λεπτα μαζι με το opera για να σας γραφω και το spotify που ακουω μουσικη... προς το παρον κανενα προβλημα.... τι θερμοκρασιες γραφει?
gogoulini79:P Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ** μετα απο ποση ωρα στο λολ το παθαινεις αυτο? ασε περιπου την ιδια ωρα και το prime και το furmark. το λεω για να προσομιωσουμε πανω κατω το συμβαν. αν περασεις επιτυχως και τα 2 αυτα τεστ , πρεπει να δωκιμασεις αλλο τροφοδοτικο για να δεις αν φτεει αυτο.. δεν εχω παρατηρησει ωρα αλλα ειναι πολυ ωρα σημερα πχ εβαλα το sims4 κατα της δεν ξερω 3 4 το μεσημερι κατι τετοιο και οταν σας εγραψα μολις το ειχα παθει... αρα πες ενα 2ωρο..... τουλαχιστον.. τι θερμοκρασιες γραφει? παιζει στα 80 εκει αλλα δεν ειναι σταθερο.. 81 83 ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα